LD

logo ledom

Η μάρκα LEDOM, όπως γνωρίζετε, έκλεισε μια πολύ σημαντική συνεργασία με τον διάσημο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Δεκέμβριο του 2023 θα είναι πρέσβης της μάρκας LEDOM. Θα συμμετέχει σε όλη την διαφημιστική καμπάνια (video για προβολή στην τηλεόραση, video για προβολή σε κινηματογράφο, spot στο ραδιόφωνο, αφίσες, κλπ.) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στην διαφημιστική καμπάνια των social media.

ledom 2

Είναι μια πολύ μεγάλη συνεργασία και επένδυση για την προβολή της μάρκας LEDOM που θα την κάνει γνωστή Πανελλαδικά.

ledom 3

Η μάρκα LEDOM έχει αντρικά μοντέλα, σε design minimal και urban. Επίσης, η συλλογή ολοκληρώνεται με μοντέρνα γυναικεία μοντέλα.
Οι collections θα αλλάζουν τρεις φορές τον χρόνο και οι τιμές τους θα είναι προσιτές για το αγοραστικό κοινό.

ledom 1

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το κάθε σημείο πώλησης που θα έχει την μάρκα LEDOM στην βιτρίνα του, με την διαφημιστική υποστήριξη, τα ιδιαίτερα ως προς το design μοντέλα καθώς και το διάσημο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Αργυρού, θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένο από σημαντικές πωλήσεις.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος:
TIME CENTER Α.Ε.
www.timecenter.gr

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΜΑΡΚΑ ROAMER

Επέστρεψε στην οικογένεια που την πρώτό αντιπροσώπευσε στην Ελλάδα

Η ιστορία συνεχίζεται με τον Γεώργιο Κουγιουμτζόπουλο τον νεότερο να εκπροσωπεί την αντιπροσώπευση και διανομή της μάρκας για την Ελληνική και την Κυπριακή αγορά.

roamer 1

Όλα ξεκίνησαν το 1955 με τον Γεώργιο Κουγιουμτζόπουλο να αντιπροσωπεύει την ελβετική μάρκα ROAMER στην Ελλάδα, στη συνέχεια και συγκεκριμένα από το 1970 μέχρι και το 1985 ανέλαβε την επιχείρηση ο γιός του Πολύκαρπος Κουγιουμτζόπουλος σημειώνοντας εξαιρετική πορεία.

Σήμερα η σκυτάλη πέρασε στην τρίτη γενεά με τον Γεώργιο Κουγιουμτζόπουλο τον νεότερο να βρίσκεται στα ηνία της επιχείρησης.

Ο ίδιος δηλώνει ότι πιστεύει πάρα πολύ στην επιτυχία της μάρκας στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά και ως απόδειξη αυτού σκοπεύει να επενδύσει σημαντικά ποσά στην προβολή και διαφήμιση της, κυρίως στην τηλεόραση.
Ο στόχος του είναι η καθιέρωση ενός ελβετικού ρολογιού προσιτό στους πολλούς και όχι για τους λίγους.

roamer 2

Σχετικά με τη ROAMER
Από το 1888, η Roamer σημάδεψε την ιστορία της ελβετικής βιομηχανίας ρολογιών, επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση τιμής για τα Ελβετικά ρολόγια. Η καθιέρωση πολυτελών μηχανικών ρολογιών για όλους - μέσω της καινοτομίας και των έξυπνων κατασκευαστικών λύσεων - είναι η αποστολή της Roamer από την ίδρυσή της. Έχοντας ήδη ένα μεγάλο δίκτυο σε περισσότερες από 100 χώρες, η Roamer είναι ένα από τα κορυφαία ελβετικά παραδοσιακά brands στην αγορά των μεσαίων τιμών.
www.roamer.ch

roamer 3

Η Roamer ιδρύθηκε το 1888 από τον οραματιστή και κοινωνικά υπεύθυνο επιχειρηματία Fritz Meyer. Τον πρώτο καιρό, το εργαστήριο Meyer παρήγαγε ένα και μόνο προϊόν - μια διαφυγή κυλίνδρου – την οποία και πωλούσε στους «etablisseurs». Εκείνη την εποχή η παραδοσιακή ελβετική βιομηχανία ρολογιών αποτελούνταν από μικρά ανεξάρτητα συνεργεία τα οποία κατασκεύαζαν εξειδικευμένα προϊόντα και στην συνέχεια θα συγκεντρώνονταν από έναν «establisher» για την συναρμολόγησή ολόκληρου του ρολογιού. Οι μεταγενέστερες αλλαγές προέβλεπαν και τις αλλαγές σε ολόκληρη την ελβετική ωρολογοποιία, καθώς μεγάλωνε η εταιρεία από μια εξοχική κατοικία σε μια παγκόσμια και κάθετα ολοκληρωμένη βιομηχανία.
Από το 1895, η εταιρεία άρχισε να παράγει πλήρη ρολόγια και ανέπτυξε το πρώτο δικό της εσωτερικό διαμέτρημα, που το ονομάζει 38, προς τιμήν της ηλικίας του ιδρυτή. Έκτοτε, η εταιρεία αύξησε σταθερά το εργατικό της δυναμικό και την υποδομή παραγωγής της, αυξάνοντας την παραγωγική ικανότητα της ανά έτος.
Το 1923, η εταιρεία τελικά κατασκευάζει όλα τα εξαρτήματα ρολογιών υπό την ίδια στέγη, εξασφαλίζοντας πλήρη έλεγχο της ποιότητας με αποτέλεσμα να γίνει ένας κατασκευαστικός γίγαντας, παράγοντας ένα εκατομμύριο ρολόγια. Μέχρι σήμερα η Roamer καινοτομεί συνεχώς στις διαδικασίες παραγωγής της και εισάγει πολλά έξυπνα αυτόματα διακριτικά σχέδια ρολογιών που επέτρεψαν στην Roamer να παράγει πολυτελή μηχανικά ρολόγια σε προσιτές τιμές.

roamer 4

Watch manufacturing 4.0
Κατά τη διάρκεια των αιώνων, η αποστολή της Roamer και η θέση της στην αγορά δεν έχουν αλλάξει και ως εκ τούτου, από το 2000, το εμπορικό σήμα έχει υιοθετήσει το όραμα της ενοποίησης μηχανών, ωρολογοποιών και διαδικασιών σε ένα ενιαίο ψηφιοποιημένο οικοσύστημα παραγωγής. Σε περισσότερο από μια δεκαετία, οι μηχανικοί της Roamer και οι προγραμματιστές λογισμικού δημιούργησαν ένα κατακόρυφα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής ρολογιών 4.0 στην κατασκευή υψηλής τεχνολογίας στο Mendrisio της Ελβετίας. Ένα εσωτερικώς αναπτυγμένο ιδιόκτητο ημιαυτόματο σύστημα κατασκευής, το οποίο εκτελείται από ρομπότ με μηχανή και στιλβωτικά με εξαιρετικά υψηλή παραγωγικότητα και ποιοτική συνέπεια, επιτρέπει στην Roamer να παράγει ρολόγια πολυτελείας στην αγορά των μεσαίων τιμών. Από την κατασκευή κιβωτίων και εξαρτημάτων ρολογιών στη συναρμολόγησή τους σε ένα ολοκληρωμένο ρολόι και την παράδοσή τους στον πελάτη, ολόκληρη η ροή εργασίας συνδέεται και διαχειρίζεται με αλγόριθμους λογισμικού που βελτιστοποιούν το σχεδιασμό και τη διανομή του έργου σε όλες τις φάσεις παραγωγής.
Η Roamer μπορεί πραγματικά να ισχυριστεί ότι έχει δημιουργήσει ένα σύστημα παραγωγής στο οποίο η παράδοση, οι μηχανές, οι άνθρωποι και οι διαδικασίες συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν ποιότητα, σταθερότητα και απόδοση στην παραγωγή: Watch manufacturing 4.0

FALL IN LOVE!

Νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας GUESS WATCHES

parousiasi 1

Αυτό το Φθινόπωρο θα ξαναερωτευτείς και θα πάρεις τον χρόνο σου για να το απολαύσεις. Τα ρολόγια GUESS WATCHES της νέας κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020 σε προκαλούν να τα κοιτάξεις τόσο που να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια από πάνω τους, να τα αγγίξεις, να τα φορέσεις, να ζήσεις μαζί τους κάθε στιγμή με στιλ που δεν περνά απαρατήρητο. Άλλωστε η τόλμη και η γοητεία είναι στο DNA τους. Η συλλογή λάμπει στα λευκά, χρυσά και ροζ χρυσά μέταλλα, παίζει με το πολυαγαπημένο σήμα GUESS, ρίχνει φως στις ιδιαίτερες πτυχές της γκαρνταρόμπας σου με απαστράπτουσες πέτρες, δένει ευρηματικά μαζί σου με εύκαμπτα ή στιβαρά λουράκια από ατσάλι, δέρμα και καουτσούκ, τολμά έντονους χρωματικούς συνδυασμούς όπως το μαύρο-χρυσό, επιμένει σε υπερμεγέθη σχήματα, δηλώνει μόδα πέρα από τα καθιερωμένα, αγαπά την ξεχωριστή προσωπικότητά σου.

Ο ΧΡΌΝΟΣ ΤΡΈΧΕΙ…

Με τη νέα πολυτελή συλλογή ρολογιών MASERATI TIME

parousiasi 2

Η MASERATI τρέχει με… χίλια όταν δημιουργεί. Δε βάζει ποτέ φρένο στη φαντασία και δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο σε ό,τι υπογράφει. Όπως τα φημισμένα αυτοκίνητα, έτσι και τα ρολόγια της συλλογής της Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020, χαρακτηρίζονται από κατασκευαστική αρτιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και αξεπέραστες επιδόσεις. Ως γνήσια «παιδιά» του Οίκου της Τρίαινας, τα ρολόγια MASERATI φτιάχνονται από ανθρώπινο χέρι για να κοσμούν τους καρπούς εκλεκτών γυναικών και ανδρών και μαρτυρούν σε κάθε δευτερόλεπτο, το απεριόριστο πάθος της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας για αριστεία. Σπάνια σπορ πολυτέλεια, αγωνιστικό πνεύμα και αεροδυναμικές γραμμές, είναι χαρακτηριστικά τους στα οποία δύσκολα κανείς μπορεί να αντισταθεί. Φορέστε τα και ζήστε κάθε στιγμή όπως σας αξίζει.

EVERY MOMENT MATTERS

Γιατί το ρολόι σου τη νέα σεζόν είναι TYLOR

parousiasi 3

parousiasi 4

Είναι ωραίο να υποδέχεσαι το φθινόπωρο και στη συνέχεια τον χειμώνα με έναν καλιφορνέζικο αέρα αισιοδοξίας και ελευθερίας, με χαλαρότητα και με μία διάθεση να δώσεις αξία σε κάθε στιγμή της ζωής σου. Αυτά κάνει ένα ρολόι από τη νέα συλλογή TYLOR στον καρπό σου. Φόρεσε αυτό που σου ταιριάζει και αναμετρήσου με τον χρόνο με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Τα TYLOR είναι φτιαγμένα από ατσάλι για να αντέχουν στη δοκιμασία του και η εξαιρετική κατασκευή τους φαίνεται στη λεπτομέρεια. Θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα ότι είναι… πολυμορφικά και με μια απλή κίνηση μπορείς να αλλάξεις λουράκι ανάλογα με τη διάθεσή σου. Επιπλέον θα λατρέψεις τον ανεπαίσθητο, διακριτικό τρόπο τους, που κάνει κάθε εμφάνισή σου να ξεχωρίζει. Η ύψιστη έκφραση της κομψότητας είναι η απλότητα και έχει την υπογραφή TYLOR.

I NEED MY SPACE

Νέα συλλογή κοσμημάτων από τον γαλαξία GUESS JEWELRY

parousiasi 5

Αν αναζητάς τον… χώρο σου στο λαμπερό σύμπαν της νέας συλλογής κοσμημάτων GUESS JEWELRY Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020, η σειρά GET LUCKY είναι ιδανικός προορισμός. «Ταξίδεψε» στον κυβερνήτη πλανήτη ή το άστρο του ζωδίου σου, με το σύμβολο-γούρι-κόσμημα που έχει σχεδιάσει η GUESS JEWELRY για σένα. Θα νιώσεις πολύ τυχερή όταν το φορέσεις στον λαιμό, τον καρπό ή τα δάχτυλά σου. Κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια είναι όλα τους αξιοπρόσεκτα και υπέροχα όπως εσύ, όπως είναι άλλωστε όλη η συλλογή των κοσμημάτων GUESS JEWELRY. Αυτήν τη σεζόν θα βρεις ανάμεσα στα νέα μοντέλα της το κόσμημα ή το σετ που θα αγαπήσεις, σε χρυσό, ροζ χρυσό ή ασημί, με πολύχρωμες πέτρες ή με εντυπωσιακές εφαρμογές του σήματος GUESS. Και πολύ ωραίες ιδέες για δώρα!

Τα brands GUESS WATCHES, GUESS JEWELRY, MASERATI TIME και TYLOR αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά σε Ελλάδα/Κύπρο από την εταιρεία Υιοί Μ. Τσούγια. Απόλαυσέ τα στο site yourwatch.gr

ORIS BIG CROWN PROPILOT X CALIBRE 115

“Go your own way!”

parousiasi 6

Η RIST Hellas, παρουσίασε το νέο ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στο Λόφο των Νυμφών στο Θησείο, ταυτόχρονα με την παγκόσμια παρουσίαση που έγινε στη Σαγκάη και στο Παρίσι.
Το ΕΑΑ είναι ο χώρος της παρατήρησης, της έρευνας, της επιστήμης, της γνώσης και της έμπνευσης και συνδέεται άρρηκτα με το Χρόνο. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά στο παρελθόν, ξεκινώντας από την Αίθουσα του Χρόνου και το μεσημβρινό τηλεσκόπιο χάρη στο οποίο μέχρι και τo 1964 ένας αστροφυσικός παρατηρητής ήταν υπεύθυνος για τον ακριβή υπολογισμό της ώρας Ελλάδος, για την οποία ενημερωνόταν όλη η επικράτεια. Στη συνέχεια ανακάλυψαν τα μυστικά του μηχανισμού των Αντικυθήρων, αντίγραφο του οποίου φιλοξενείται στο μουσείο του ΕΑΑ, ενώ η ξενάγηση ολοκληρώθηκε με την παρατήρηση του Κρόνου στον νυχτερινό ουρανό από το τηλεσκόπιο Δημητρίου Δωρίδη, που βρίσκεται στο λόφο της Πνύκας και ήταν το πρώτο μεγάλο τηλεσκόπιο που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα.
Μετά από την παρατήρηση του σύμπαντος και των πλανητών όπως και τη σύντομη γνωριμία με τη RIST Hellas και την ORIS, οι προσκεκλημένοι οδηγήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας ταξίδεψαν μέσα στο μηχανισμό του νέου ρολογιού ανακαλύπτοντας αιωρούμενοι ανάμεσα στα γρανάζια την αρμονία της λειτουργίας του.

parousiasi 7

Η παρουσίαση του ρολογιού ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115 ολοκληρώθηκε με την φυσική αποκάλυψή του στους προσκεκλημένους, οι οποίοι είχαν τα δυνατότητα να το δοκιμάσουν στο χέρι τους και να παρατηρήσουν τα μυστικά του άψογου φινιρίσματός του μέσα από την προσωπική τους λούπα ORIS.

parousiasi 8

Η ORIS στο νέο ρολόι συγκέντρωσε όλη τη γνώση και την εμπειρία από την κατασκευή 270 μηχανισμών στα 115 χρόνια λειτουργίας της. Σχεδιάστηκε με μηχανισμό Calibre 115, πλήρως διάφανο καντράν, power reserve 10 ημερών, υποκαντράν δευτερολέπτων και την πατενταρισμένη μη γραμμική ένδειξη της ORIS για το power reserve.
Δεν είναι τυχαίο πως οι δημιουργοί του ρολογιού άφησαν ακάλυπτο κάθε στοιχείο του μηχανισμού, για να είναι εμφανής ο τρόπος που ενώνονται μεταξύ τους και συν-λειτουργούν αρμονικά. Το νέο ρολόι ORIS αναδεικνύει την πλούσια ιστορία της μάρκας από το Hölstein της Ελβετίας ενώ παράλληλα, υπόσχεται να φτιάξει τη δική του ιστορία.
‘Go Your Own Way’ είναι η φιλοσοφία στην οποία στηρίζεται η ORIS και περιέχει τις βασικές αξίες της λειτουργίας της: Το πνεύμα της Ανεξαρτησίας, Δεξιοτεχνίας και της Ποιότητας.
Αξίες που χαρακτηρίζουν το νέο το κορυφαίο μοντέλο της ORIS, Big Crown Pro Pilot X Calibre 115.

TIMEX

Η επανέκδοση του θρυλικού Q Timex

Η Timex ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καταδυτικού ρολογιού Q Timex του 1979 σε νέα έκδοση. Το 1979, η Timex λάνσαρε για πρώτη φορά το Q Timex, το εμβληματικό της ρολόι, εμπνευσμένο από τις καταδύσεις. Και κάπως έτσι η νέα γενιά απέκτησε το δικό της μοντέρνο ρολόι Timex με τεχνολογία χαλαζία.

parousiasi 9

Q Timex – Κομμάτι της ιστορίας

Σαράντα χρόνια μετά, η Τimex αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει το ρολόι αυτό για τον εορτασμό των 165 χρόνων του brand! Ωστόσο, δεν πρόκειται απλά για φόρο τιμής στο θρυλικό κομμάτι αλλά, στα αλήθεια, για επανέκδοση. Κάθε λεπτομέρεια έχει αναπαραχθεί, όπως το διαχρονικό, ατσάλινο λουράκι και ακόμα περισσότερα! Θα βρείτε την ίδια λειτουργική θήκη μπαταρίας, την περιστρεφόμενη στεφάνη και το λαμπερό χρώμα. Η μόνη αλλαγή αφορά την εσωτερική αναβάθμιση του ρολογιού, με πιο σύγχρονο, ακριβή και αξιόπιστο μηχανισμό χαλαζία.

parousiasi 10

Πέρα από το γεγονός ότι όλες οι λεπτομέρειες παραμένουν ίδιες, η σχεδιαστική ομάδα ακολούθησε και τα ίδια βήματα στον σχεδιασμό του. Επομένως το ρολόι μοιάζει ίδιο, αλλά δουλεύει καλύτερα και είναι πιο ανθεκτικό! Ανανεωμένο, με σύγχρονο μηχανισμό, διαθέτει κάσα και λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και ακρυλικό θολωτό κρύσταλλο.

Τα ρολόγια Timex διανέμει σε Ελλάδα και Κύπρο η εταιρεία Shop & Trade.

LUMINOX WATCHES

Αναζητώντας την πρωτοτυπία και την εφευρετικότητα στον χώρο του επώνυμου sport ρολογιού η εταιρεία ΑΣΟΥΡΜΑΤΖΙΑΝ συστήνει στην Ελληνική αγορά τα ρολόγια LUMINOX.

parousiasi 11

Eνα αυθεντικό Ελβετικό brand, που χαρακτηρίζεται για την δυναμική και προηγμένη κατασκευή του. Πρωτοποριακά υλικά (CARBONOX και LUMINOX LIGHT TECHNOLOGY) που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την LUMINOX και εξασφαλίζουν σε κάθε ρολόι 25 % μεγαλύτερη αντοχή από αυτή του ατσαλιού ενώ ταυτόχρονα το κάνουν 6 φορές ελαφρύτερο από οποιοδήποτε άλλο ρολόι της αγοράς.
Ένας βετεράνος της βιομηχανίας των ρολογιών συνειδητοποιεί την νέα ανάγκη της αγοράς των sport ρολογιών και των υψηλών αθλητικών επιδόσεων .Έτσι γεννιούνται τα ρολόγια LUMINOX το 1989 με γνώμονα τη δέσμευση να προσφέρουν φωτισμό αιχμής και ευκρίνεια , να είναι πάντα ορατά και ευανάγνωστα σε χαμηλές ή καθόλου συνθήκες φωτισμού. ( Lumen είναι η λατινική λέξη για το φως και Nox είναι η λατινική λέξη για την νύχτα)
Όλα τα ρολόγια Luminox σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελβετία.
Υποβάλλονται απαραίτητα σε πρόσθετα βήματα κατασκευής που δεν απαιτούντα σε άλλα ρολόγια. Το διάσημο σύστημα φωτισμού που διαθέτουν με το αυτόματο τροφοδοτικό Luminox τοποθετείται σε κάθε ρολόι. Είναι μια δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία ,αλλά είναι αυτό που κάνει τα ρολόγια Luminox ξεχωριστά.

parousiasi 12

Χωρίς να χρειάζεται να πιέσετε ένα κουμπί ή να εκθέσετε το ρολόι σε μια πηγή φωτός, ο χρόνος είναι συνεχώς ορατός για έως και 25 χρόνια. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που κάνει τα ρολόγια LUMINOX «Αναγκαίο Εξοπλισμό» και για αυτό και το πολεμικό ναυτικό η αεροπορία ,η ακτοφυλακή των ΗΠΑ και πολλών άλλων χωρών παγκοσμίως τα έχουν επιλέξει.
Εδώ και 30 χρόνια τα ρολόγια Luminox έχουν επιβεβαιωθεί και επικυρωθεί από τις ελίτ στρατιωτικές μονάδες και επαγγελματίες αθλητές σε όλο τον κόσμο αλλά και από όλους εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν για το ρολόι που φορούν και διαθέτουν φανατικούς οπαδούς , όλοι είναι λάτρεις της ακρίβειας και της υψηλής αισθητικής και έχουν υιοθετήσει τα Luminox ως δικό τους « προσωπικό εξοπλισμό».
Γιατί η αλήθεια είναι, ότι είτε πρόκειται για έναν απαιτητικό αγώνα , είτε για μια μεγάλη προσωπική στιγμή αλλά και για καθημερινή αποστολή, ο χρόνος μετράει .
Τα ρολόγια LUMINOX είναι κατασκευασμένα από την τεχνολογία του μέλλοντος ανθεκτικά σε κάθε περιπέτεια έτοιμα να σας συντροφέψουν μια ολόκληρη ζωή , φτιαγμένα για το παρόν και το μέλλον.

Αποκλειστική Διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο: ΑΣΟΥΡΜΑΤΖΙΑΝ

Kace beyond common style

Η OOZOO παρουσιάζει τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-2017

Για κάθε στυλ, για κάθε περίσταση, υπάρχει το τέλειο ρολόι και η OOZOO προτείνει για μια ακόμη φορά τα απόλυτα must-have ρολόγια για τη νέα σεζόν.

Λεπτομέρειες στα καντράν, ιδιαίτεροι χρονογράφοι και μοντέρνοι συνδυασμοί χρωμάτων είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τόσο της σειράς OOZOO Timepieces όσο και της σειράς OOZOO Vintage, διατηρώντας πάντα την ποιότητα, την υψηλή αισθητική, αλλά και τις προσιτές τιμές.

Τα ρολόγια OOZOO έχει λατρέψει και η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στη διαφημιστική καμπάνια του οίκου. Η φωτοτογράφιση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο στούντιο της γνωστής φωτογράφου Ρούλας Ρέβη και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

Η εταιρία K.ACE | Καντζίκη Αικ.–Κουτσικόπουλος Δημ. Ο.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ρολογιών OOZOO για την Ελλάδα και την Κύπρο από το 2007, μέσα από την πορεία της έχει γίνει σημείο αναφοράς στο χώρο του ρολογιού. Παράλληλα oλοένα και περισσότερα επώνυμα brands του εξωτερικού εμπιστεύονται την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των προϊόντων τους στην K.ACE, όπως τα μοναδικά DUKUDU, τα πρωτοποριακά OUT OF ORDER, τα funky WATX&CO. και τα extreme STRUMENTO MARINO.

Αποστολή της K.ACE παραμένει να προβλέπει τις τάσεις και να καθιερώνει σύμβολα μόδας “beyond common style”.

Βουλής 22 (5ος όρ.)
Τηλ.: 210 3222066
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

parousiasi oozoo