Image
Image
Image
Image

TIME FOR CHANGE, TIME FOR LUXURY

logo ice watch

Η Ice-Watch παρουσιάζει τον πρωτοποριακό κόσμο της με τη νέα συλλογή Boliday!

ice watch1

Με μια τολμηρή κίνηση, η εταιρεία που ξεχώρισε για τα χρωματιστά ρολόγια που φέρνει σε όλο τον κόσμο, προκαλεί πλέον τους κανόνες της υψηλής ωρολογοποιίας! Η συλλογή ICE Βoliday έρχεται να τους ανατρέψει με κομψότητα προσθέτοντας στα κομμάτια της μία δόση αντιδραστικής πνευματικότητας.
Όλοι οι κανόνες για τα ρολόγια πολυτελείας ενσωματώνονται σε αυτήν τη συλλογή, αναδιαμορφωμένοι με την αισιοδοξία και τη χρωματική ελευθερία που συντελούν τον πυρήνα της Ice-Watch. Η ICE Boliday διακρίνεται κυρίως για τον ξεχωριστό σχεδιασμό της. Μια ματιά αρκεί για να ανακαλύψει κανείς την καμπυλωτή και γραμμωτή “tonneau” θήκη – ένα σχήμα πρωτοποριακό και σπάνιο. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση προσδίδει ήδη έναν επιπλέον χαρακτήρα στην ICE boliday.

ice watch2

Πλούσια σε λεπτομέρειες
Επιδοθείτε στο πολυτελές και εντυπωσιακό design: η θήκη από αλουμίνιο αγκαλιάζει αρμονικά τον καρπό, ενώ η ιδιαίτερη και έντονη βάση διακοσμείται με λαμπρές βίδες από ανοξείδωτο χάλυβα. Το καντράν συνδυάζει στο βάθος του τα τρία υπο-καντράν ηλιακού φωτισμού (ημέρα, ημερομηνία, 24ωρη προβολή). Παίζοντας με τις επιφάνειες, οι σκελετοποιημένοι διπλοί δείκτες σε σχήμα ξίφους, οι λεπτοί διχρωμικοί δείκτες και η πολυλειτουργική κίνηση της ιαπωνικής Miyota δημιουργούν ένα ανεπανάληπτο αποτέλσμα– η ICE Βoliday καλύπτει όλα τα χαρούμενα κριτήρια όταν τα φοράτε.

ice watch3

Σχεδιασμένο για κάθε “Business & Holiday” στιγμή
Η ICE boliday έρχεται σε 13 υπέροχες θηλυκές και αξιοσημείωτα διακριτικές αποχρώσεις, χάρη στην gentle patina of anodised aluminium. Η εκτεταμένη παλέτα της επιτρέπει να συνοδεύει αρμονικά τόσο τις ώρες εργασίας όσο και τον ελεύθερο χρόνο. Από τη δουλειά με μια εξειδικευμένη ενδυμασία μέχρι τις βραδινές εξόδους, προσαρμόζεται άψογα σε κάθε περίσταση! Και όλα αυτά χωρίς να αισθάνεσαι άβολα με την τιμή της: 169 ευρώ.

ice watch4

B για Business, αλλά και B για Buzz...
Η ICE Βoliday ενσαρκώνει μια νέα δημιουργική έκρηξη που αναζωογονεί την αγορά των ρολογιών με κινητήρα quartz. Για την Ice-Watch, δεν είναι απλά μια συλλογή· σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής μετά από 17 χρόνια ύπαρξης και δύο σημαντικά σχέδια – το εμβληματικό ICE forever και το λιτό ICE. Άλλα μοντέλα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά θα ακολουθήσουν σύντομα, όλα κοντά στο ίδιο ύφος και με το ίδιο εφευρετικό πνεύμα!

www.ice-watch.com