Image
Image
Image
Image

Νέοι Έλληνες σχεδιαστές και κοσμήματα που φτιάχτηκαν για να τα λατρέψετε

Οι νέοι σχεδιαστές που δεν παύουν να μας εκπλήσσουν και να μας εμπνέουν, εμφανίζονται και σε αυτό το τεύχος του περιοδικού Jewel Time.

Φέρνοντας ιδέες και σχέδια που αποτελούν μία αναζωογονητική κινητήριο δύναμη για τον κλάδο, φροντίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, μία παρουσία άλλωστε που κανείς δε θα ήθελε να χάσει.

 


 

Λέγομαι Ειρήνη Αγγελή και είμαι η σχεδιάστρια και δημιουργός του Red Fox Stories.

aggeli 1

Το ταξίδι μου στο κόσμημα ξεκινάει το 2010. Μετά από πειραματισμούς με αρκετές τεχνικές αποφάσισα να επεκτείνω τις γνώσεις μου και να μάθω να δημιουργώ κοσμήματα με διάφορα μέταλλα. Η διαδικασία κατασκευής κάθε είδους κοσμήματος με αυτή την τεχνική ανέπτυξε την αίσθηση μου για την τέχνη και την επιθυμία μου να εργαστώ εξ ολοκλήρου στον τομέα της δημιουργίας και κατασκευής κοσμημάτων

aggeli 2

Έτσι πριν από λίγα χρόνια, μετακόμισα από μια μεγάλη πόλη και σπούδασα την τέχνη της Αργυροχρυσοχοΐας σε ένα χωριό που έχει παράδοση σ ‘αυτή. Στη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας. Μετά την αποφοίτησή μου, άνοιξα το εργαστήριο μου και μαγαζί σε ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας.

aggeli 3

Η σύνδεσή μου με τη φύση είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού που είμαι. Εκεί το μυαλό είναι ήρεμο και οι ιδέες ρέουν. Δημιουργώντας κοσμήματα με Ασήμι 925° που αντικατοπτρίζουν άμεσα τη φύση, εγώ και όσοι φορούν τα κοσμήματά μου είμαστε σε θέση να κρατάμε τη φύση —και τις θεραπευτικές της ιδιότητες— κοντά ανά πάσα στιγμή.

aggeli 4

www.redfoxstories.com 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ. 6942 514215

 


 

H Ειρήνη Λιγνού αφού ολοκλήρωσε την τετραετή φοίτησή της στο Graphic Design, εργάστηκε για πολλά συνεχή έτη σε διαφημιστικές και εμπορικές εταιρείες.

lignoui 1

lignoui 2

Τα τελευταία χρόνια άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος, ακολουθώντας μία σειρά σεμιναρίων διάρκειας δύο ετών στο «Ι Design» της Πέπης Δημοπούλου.

lignoui 3

lignoui 4

Η έμπνευση της προέρχεται κυρίως από τη Μεσόγειο και τον Ελλαδικό χώρο και αποτυπώνεται με γραφιστική ματιά πάνω στο μέταλλο (silver 925).

lignoui 5

lignoui 6

Tο όνομα Αλισάχνη έχει συναισθηματική αξία, από τα παιδικά της χρόνια στη Χίο που περνούσε τα καλοκαίρια με τη γιαγιά και τον παππού της.

lignoui 7

alissachni

aλissachni είναι το λεπτό στρώμα του αλατιού που παραμένει στα σώματα των λουόμενων.

lignoui 8

www.etsy.com/shop/AlissachniJewellery 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ. 6945 392932

 


 

Exercitatio Fenae

Το Exercitatio Fenae είναι μία βιώσιμη εταιρεία κοσμημάτων χωρίς διάκριση φύλου με έδρα την Ελλάδα

DSCF9017

DSCF9991 Large

Τα κοσμήματά μας είναι απόρροια εσωτερικής έκφρασης -η πραγμάτωση των δημιουργικών μας σκέψεων- και λειτουργούν ως σύμβολα που φέρουν την ταυτότητα εκείνου που τα φορά. Υλικά, συναισθήματα και ιδέες αναμειγνύονται για να μετουσιωθούν σε ένα μοντέρνο και συνάμα διαχρονικό κόσμημα.

1 silver 925 chain necklace rhodium plated full view

DSCF8236 1

Κάθε κόσμημα υλοποιείται από την ιδρύτρια και σχεδιάστρια Φένια Γκοντοσίδου μέσα από έναν δυναμικό διάλογο μεταξύ της δημιουργού και του υλικού, με σκοπό να αναδειχθεί η φόρμα και να διαμορφωθούν προσωπικές αλήθειες. Στην προσπάθειά μας να ελαχιστοποίησουμε τη σπατάλη υλικών και πόρων, έχουμε επιλέξει όλα μας τα σχέδια να ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας.

DSCF9631 3 Large

www.exercitatiofenae.com 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ. 23140 48901, 6957 500676

Μαρία Αποστολοπούλου

Αν όχι η μόνη, μία από τους ελάχιστους επαγγελματίες γλυπτογράφους

apostolopoulou 1

Η Μαρία Αποστολοπούλου είναι, αν όχι η μόνη, μία από τους ελάχιστους επαγγελματίες γλυπτογράφους στην Ελλάδα με μακρά πορεία και αναγνώριση στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Όπως η ίδια περιγράφει την τέχνη της, πρόκειται για τη διαδικασία κατά την οποία ο καλλιτέχνης λαξεύει με διαμάντι τον πολύτιμο λίθο προς το εσωτερικό του, δημιουργώντας μία εγχάρακτη παράσταση στην επιφάνεια του ορυκτού. Κατά λέξη εξηγεί:
«Η Σφραγιδογλυφία είναι μία από τις αρχαιότερες μορφές τέχνης και το έργο της ονομάζεται Σφραγιδόλιθος. Στο παρελθόν κάθε άνθρωπος κατείχε τον προσωπικό του σφραγιδόλιθο για να σφραγίζει και να ταυτοποιεί τα προσωπικά του αντικείμενα. Όταν στον 19ο αιώνα χάθηκε η χρηστική αξία του σφραγιδόλιθου, τότε εμφανίστηκε ο όρος Γλυπτογραφία για ν΄ αντικαταστήσει αυτόν της Σφραγιδογλυφίας, Σήμερα ο σφραγιδόλιθος έχει αναχθεί αποκλειστικά σε έργο τέχνης, με την χρηστική του αξία να έχει πια αφαιρεθεί. Η αξία που έχει ένας εγχάρακτος λίθος είναι πλέον αποκλειστικά καλλιτεχνική και αποτελεί τμήμα της κοσμηματοποιίας. Η τεχνική παραμένει ίδια και απαράλλαχτη και στις μέρες μας δουλεύουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και στην αρχαιότητα.»

apostolopoulou 2

Η οργανική σχέση της γλυπτογραφίας με το κόσμημα έγκειται στο ότι το δεύτερο προστατεύει το σφραγιδόλιθο απ’ το να χαθεί καθιστώντας τον φορέσιμο. Η τέχνη αυτή ωστόσο είναι κάτι πολύ παραπάνω από την απλή εγχάραξη πάνω σε πέτρα. Είναι η δημιουργία συμβόλων, η χάραξη της ιστορίας και η ποίηση της ομορφιάς. Ένας γλυπτογράφος σήμερα ουσιαστικά αγωνίζεται για τη διάσωση του Κάλλους ως συνώνυμο της συμμετρίας και της αρμονίας, της αποδοχής του διαφορετικού, της επαφής με τη φύση. Και αυτό, κατά την καλλιτέχνιδα, είναι μία πράξη βαθιά επαναστατική σε έναν κόσμο που τείνει προς το χάος.

apostolopoulou 3

Η Μαρία Αποστολοπούλου δηλώνει ότι αντλεί έμπνευση από τη μυθολογία, την τέχνη, τη φιλοσοφία, την ίδια τη ζωή και αξιολογεί την τέχνη της ως ένα μέσο προσωπικής κάθαρσης, αλλά και δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό της. Μέσα από τη χάραξη των λίθων, καλλιεργεί ικανότητες όπως η συγκέντρωση, η αταραξία και η υπομονή ώστε τα χέρια να κινούνται αργά και προσεκτικά, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Αποτυπώνοντας τις ιστορίες και τα σύμβολά της στις μικρές επιφάνειες, τιθασεύει παράλληλα την όποια πιθανή ανάγκη της για εύκολο εντυπωσιασμό, αφού η καλλιτεχνική εργασία με τα υψηλής σκληρότητας ορυκτά θεωρείται από τις δυσκολότερες στην ιστορία της τέχνης. Πρόκειται όμως για δημιουργίες που μόλις κανείς τις ανακαλύψει, αντιλαμβάνεται πόσο πράγματι τις είχε ανάγκη. Να στέκονται και να υπενθυμίζουν πως ο συμβολισμός, η αφθαρσία, η μοναδικότητα και η ομορφιά είναι έννοιες ιερές και αρχαίες, στων οποίων τη διαφύλαξη στην ανθρώπινη μνήμη αφιερώνονται άνθρωποι σπάνιοι, σαν τη Μαρία.

apostolopoulou 4

apostolopoulou 5

Τα κοσμήματα της Μαρίας συμμετέχουν αυτή τη περίοδο στην έκθεση “Ντύνοντας τις Επαναστάσεις” στο Μουσείο κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη ως και τις 20 Οκτώβρη 2023, ενώ στο Βρετανικό μουσείο θα φιλοξενείται στο Grenville Room η αποκλειστική συλλογή που σχεδίασε για την έκθεση “Luxury from Persia to Greece” ως τις 15 Αυγούστου 2023

Αφιέρωμα

Με τα μάτια...
στα ανδρικά κοσμήματα

Το επίκεντρο της προσοχής στο νέο τεύχος του περιοδικού Jewel Time ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα και κατευθύνεται στα ανδρικά κοσμήματα!

Ένας ύμνος στο δικαίωμα κάθε άνδρα να «κοσμείται» όπως επιθυμεί και να φορά ό, τι νιώθει πως τον εκφράζει, τα ανδρικά κοσμήματα επικυρώνουν μια πιο ισόβαθμη σχέση μεταξύ των δύο φύλων στην αξία του καλλωπισμού.

Είναι η ώρα να τιμήσουμε την όμορφη πλευρά του ανδρισμού, σε μία κοινωνία που έχει αλλοιώσει την έννοια του!

 


 

psilvero 1

psilvero 2

psilvero 3

psilvero 4

psilvero 5

psilvero 6

Βραχιόλια με ημιπολύτιμους λίθους και δέρμα
Από Prince Silvero Τ. 210 5775422

 


 

labrianidis 1

labrianidis 2

labrianidis 3

labrianidis 4

labrianidis 5

«Βρες ένα κόσμημα με ψυχή»
Κάθε κομμάτι της Soul22 είναι φτιαγμένο με αληθινό πάθος από τον δημιουργό και σχεδιαστή του brand Χρήστο Λαμπριανίδη.
Ο Χρήστος χρησιμοποιεί ασήμι και χρυσό για να φτιάξει τα κοσμήματά του ένα προς ένα στο χέρι με πολλή αγάπη και φροντίδα.
Η Soul22 θέλει να εμπνεύσει κάθε πελάτη της να εκφράσει την ανεξαρτησία του και να βρει στα κοσμήματα τη δική του προσωπική ιστορία, τον δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα και πάνω απ’ όλα να ανακαλύψει την ψυχή του.
Από Χρήστο Λαμπριανίδη Τ. 6976 355281

 


 

michalopoulos 1

michalopoulos 2

michalopoulos 3

michalopoulos 4

Χειροποίητα βραχιόλια από οξειδωμένο ασήμι 925 και με ημιπολύτιμους λίθους
Από Ηλία Μιχαλόπουλο Τ. 6934 266810

 


 

yeralis 1

yeralis 2

yeralis 3

yeralis 4

Καρφί από πέταλο αλόγου, αναδιαμορφωμενο σε βραχιόλι.
Βέργα στρογγυλή, φτιαγμένη στο χέρι.
Κόσμημα χυτό αποτελούμενο από 50 κομματάκια, δίνει την όψη του συνεχούς.
Βραχιόλι ενωμένο με κλωστές στη μέση, στη φιλοσοφία της αλυσίδας.
Ασημένια αντρικά κοσμήματα, από ασημί στους 925 βαθμούς. Χειροποίητα χυτά ή επεξεργασμένα στο χέρι.
Από Γιώργος Γεραλής T. 6932 726275

 


 

axion 1

axion 2

axion 3

axion 4

axion 5

axion 6

axion 7

Ανδρικά κοσμήματα από Ασήμι 925 & Χρυσό Κ14 με γνήσιο δερμά
Από Axion Jewelry Τ. 210 3232229

 


 

buras

Ανδρικά δαχτυλίδια & μενταγιόν από Ασήμι 925
Από Μπάμπη Μπούρα Τ. 6945 345609

 


 

buddha 1

buddha 2

buddha 3

buddha 4

buddha 5

buddha 6

buddha 7

buddha 8

Ασημένια 925 δαχτυλίδια, μενταγιόν, σκουλαρίκια και βραχιόλια
Από Buddha to Buddha T. 22410 24624

 


 

cheilas 1

cheilas 2

cheilas 3

cheilas 4

cheilas 5

Ασημένια 925 αντρικά δαχτυλίδια, με ημιπολύτιμες πέτρες
Από Ανδρέα Χειλά T. 210 3213476

 


 

Αφιέρωμα

Λουλούδια φτιαγμένα να αντέχουν στο χρόνο κοσμήματα που φέρνουν την Άνοιξη

Φέτος η Άνοιξη μπήκε και στα εργαστήρια!
Κομμάτια με δική τους υπόσταση στο φάσμα των τεσσάρων εποχών, είναι κάτι παραπάνω από απλά κοσμήματα. Σύμβολα της άνθησης, του έρωτα, των νέων ξεκινημάτων ή οποιασδήποτε άλλης ερμηνείας δίνει κανείς στα λουλούδια, μπορούν να επηρεάσουν την ενέργεια αυτού που τα φορά αλλά και των γύρω του. Με έναν τρόπο οι νέες συλλογές λουλουδιών αφήνουν την άτυπη υπόσχεση να κουβαλούν όλα όσα έρχονται με την Άνοιξη και να ανθίζουν έτσι λίγο παραπάνω τη ζωή μας.

 

photo 4

photo 1

photo 2

photo 3

Ασημένια 925 κοσμήματα
Καρφίτσα “Δύο λουλούδια”, με τουρμαλίνη καμπουσόν και ματ φινίρισμα.
Καρφίτσα “Ρόδο της Ερήμου” με πέτρα ρόδο της ερήμου και σφυρήλατες λεπτομέρειες και ματ φινίρισμα.
Καρφίτσα “Φύλο Πασχαλίτσα” με σμάλτο και ρητίνη και ματ φινίρισμα.
Μενταγιόν “Δέντρο” με σμάλτο και ρητίνη και ματ φινίρισμα.
Όλα από ασήμι 925 και Σχέδιο κατασκευή
Χρηστογιαννης Θοδωρης
Τ. 210 8213723

 


 

1

2

2A

4

5

3

Τριπλό κολιέ, Βραχιόλι, Δαχτυλίδι & Σκουλαρίκια με σχέδιο παπαρούνας σε μπρούτζο, με επίχρυσο φινίρισμα, σχήμα παπαρούνας σε κόκκινο σμάλτο που τελειώνει με μαύρους στήμονες φτιαγμένους με ειδική τεχνική επεξεργασία στο χέρι.
Από Γεωργία Χαραλαμποπούλου
Τ. 210 2822623

 


 

stamatis 1

stamatis 3

stamatis 2

Βραχιόλι από κλαδάκια φύλλα και καρπούς ελιάς, επιχρυσωμένο και επιροδιωμένο πάνω σε ασήμι 925
Κολιέ Μαργαρίτα σε ασήμι 925 και επίχρυσο
Δαχτυλίδι απο φύλλο τριανταφυλλιάς, άνθος Μαργαρίτας και κλαδάκι σε ασήμι 925
Από Mother Nature Jewelry
Σταμάτης Σωτήρης Τ. 210 9585937

 


 

kanakis 1

kanakis 3

kanakis 2

Κοσμήματα Κ18 από την συλλογή λουλούδια από μνήμης με επιζωγραφισμένες επιφάνειες
Από Κανάκης Σπύρος Τ. 210 9228297

 


 

fotopoulou photo 2

fotopoulou photo 4

fotopoulou photo 3

fotopoulou photo 1

Από τη συλλογή “Anthia Collection”
Ασημένιο Δαχτυλίδι με χρυσό Κ22 επιπλατίνωμα και με Akoya μαργαριτάρι
Ασημένια Καρφίτσα επιροδιωμένη και με Akoya μαργαριτάρι
Ασημένιο Μενταγιόν επιροδιωμένο
Από τη συλλογή “Hermes Collection”
Ασημένιο Δαχτυλίδι με χρυσό επιπλατίνωμα και με 3 διαμάντια 0.12ct
Από Μαρία Φωτοπούλου Τ. 2310 222214

 


 

agapis ORE 0967

agapis ORE 7231

agapis ORE 0968

agapis ORE 9446 Edit

Κοσμήματα από την Forestland Collection, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη μεγαλείο της φύσης του δάσους.
Δαχτυλίδι, Σκουλαρίκια & Μενταγιόν από ασήμι 925 και που έχουν επιμεταλλωθεί από χρυσό 24Κ.
Στο εσωτερικό τους έχουν τοποθετηθεί καλλιεργημένα μαργαριτάρια.
Από Agapis jewellery Τ. 210 3229192

 


 

Νέοι Έλληνες σχεδιαστές και κοσμήματα που φτιάχτηκαν για να τα λατρέψετε

Οι νέοι σχεδιαστές που δεν παύουν να μας εκπλήσσουν και να μας εμπνέουν, εμφανίζονται και σε αυτό το τεύχος του περιοδικού Jewel Time.

Φέρνοντας ιδέες και σχέδια που αποτελούν μία αναζωογονητική κινητήριο δύναμη για τον κλάδο, φροντίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, μία παρουσία άλλωστε που κανείς δε θα ήθελε να χάσει.

 


 

Η Παυλίνα Βερούκη είναι εικαστικός και σχεδιάστρια κοσμημάτων. Γεννήθηκε στην Αθήνα.

verouki pavlina 1

Σπουδάζοντας στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας άρχισε να εργάζεται ως βοηθός σχεδιασμού σε εργαστήρια κοσμημάτων, μαθαίνοντας την τέχνη της χρυσοχοΐας. Ο ήχος του σφυριού και το θέαμα του φλεγόμενου μετάλλου την κέρδισαν.

verouki pavlina 2

Αφού ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στις Εικαστικές Τέχνες στην Ολλανδία, συνέχισε να ασχολείται με τη χρυσοχοΐα και το 2014 ξεκίνησε την δική της εταιρία κοσμημάτων.
Της αρέσει να σχεδιάζει κοσμήματα, να ζωγραφίζει με πένα και ακουαρέλες. Η τελευταία της αγάπη είναι η οξυτυπία την οποία βρίσκει συγγενή με την κατασκευή κοσμημάτων λόγω των υλικών (μέταλλο) και των τεχνικών (οξείδωση). Συνδυάζει το σχέδιο των κοσμημάτων της με τις φόρμες που βγαίνουν στα καλλιτεχνικά της έργα καθώς και τα δύο αποτελούν μέρος του δικού της μικρού σύμπαντος.

verouki pavlina 4

verouki pavlina 5

Μπορείτε να βρείτε τη δουλειά της σε πολλές τοποθεσίες στην Ελλάδα, στο Ίδρυμα Καλών Τεχνών και Μουσικής Θεοχαράκη και στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

verouki pavlina 3

www.pavlinaverouki.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ. 6942 031940

 


 

Η Αλεξοπούλου Αθηνά αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με διάφορα εικαστικά μέσα όπως ο πολυμερής πηλός και το σύρμα.

alexopoulou 1

Από το 2017 έως το 2019 παρακολούθησε τα προγράμματα «Visual Arts» και «Comics Illustration» του κολεγίου Βακαλό. Η αναζήτηση ενός πιο δημιουργικού μονοπατιού την οδήγησε στην Φλωρεντία όπου και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην κεραμική.

alexopoulou 2

alexopoulou 3

Από το 2020 σχεδιάζει και δημιουργεί κεραμικά κοσμήματα με λεπτομέρειες από 24Κ χρυσό.

alexopoulou 4

alexopoulou 5

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ. 26924 00865, 6983 772641

 


 

Η Ιωάννα Χρυσίνα δημιουργεί χειροποίητα κοσμήματα, ενώνοντας τη τέχνη με τη χειροτεχνία.

chrisina 1

Εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα, τα κατασκευάζει με κέντρο την αρχαία αίγλη, την ομορφιά, τη λιτότητα και συγχρόνως τη δυναμική μιας εποχής που έδωσε τη σοφία της σε όλο το κόσμο.

chrisina 2

Το μέταλλο που χρησιμοποιεί ως βάση είναι το Ασήμι.
Must συλλογή της όμως είναι η τέχνη του Soutache. Μια τεχνική που έγινε γνωστή από τον 14ο αιώνα και χρησιμοποιήθηκε στη διακόσμηση γυναικείων ρούχων στη Γαλλία.
Επίσης χρησιμοποιήθηκε σε ρούχα υψηλής ραπτικής από ανθρώπους σε όλο το κόσμο όπως στη Ρωσία, Μαρόκο και Δυτική Αφρική.
Χαρακτηριστική είναι η χρήση του στις επωμίδες και τα γαλόνια στρατιωτικών στολών αλλά και ενδυμάτων εμπνευσμένων με αυτό το στυλ. Πολλές λεπτομέρειες παρατηρούνται και στη βικτωριανή μόδα.

chrisina 3

Διακοσμεί επίσης καφτάνια παραδοσιακών ενδυμασιών απ’ όλο το κόσμο, όπως και των Μεξικανών μουσικών Mariachi στις οποίες είναι χαρακτηριστικός ο κεντητός διάκοσμος.
Κάποια κλασσικά κοσμήματα soutache στη συλλογή μας παραμένουν.
Κάποια όμως στόχος μας είναι να τα εκμοντερνιστούμε ώστε να ταιριάξουν με τη σημερινή εποχή.

chrisina 4

Επίσης, σύντομα θα παρουσιάσει και τη νέα της συλλογή, που αξίζει να τη δείτε. Η “Ethereal bridal” by Ioanna Chrisina, με βάση το μετάξι σε νυφικά κοσμήματα, αξεσουάρ και στέφανα γάμου, έχει θερμή υποδοχή από το πελατολόγιο μας παρόλο που η κυκλοφορία της μετράει μόνο λίγες ημέρες.

chrisina 5

www.ioannachrisina.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ. 6955 589646

 


 

Πίσω από το εργαστήριο Πότνια βρίσκεται η Βασιλική Γκαβά και ο Μιλτιάδης Τύμβιος. Σπούδασαν αρχιτεκτονική, design, σχεδιασμό και κατασκευή κοσμήματος και αγαπάνε την τέχνη, την ιστορία και την αρχαιολογία.

potnia 1

potnia 2

Ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε κοσμήματα το 2009 και ανοίξαμε το εργαστήριό μας το 2012. Από τότε κατασκευάζουμε κοσμήματα με αγάπη και πάθος για το design. Έχουμε έδρα την Αθήνα, όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.

potnia 3

potnia 4

Με γνώμονα την τέχνη και τον πολιτισμό της Ελλάδας αλλά και τον σύγχρονο πολιτισμό, δημιουργούμε μικρά έργα που στόχο έχουν να στολίσουν τους ανθρώπους και να αναδείξουν τη χάρη και την ομορφιά τους.

potnia 5

potnia 6

Η λέξη Πότνια, που επιλέξαμε για το όνομα του εργαστηρίου μας, είναι αρχαιοελληνική και σημαίνει αφέντρα/κυρίαρχη. Αυτή η λέξη εκφράζει την ιδέα μιας γυναίκας που μέσα από τις επιλογές της ορίζει τον εαυτό της και εκφράζει την προσωπικότητά της.

potnia 7

potnia 8

www.potniadesign.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ. 210 6449838, 6942 058379

 


 

Η Μαργαρίτα Γεωργίου ξεκίνησε παρακολουθώντας τα πρώτα της σεμινάρια πάνω στο κόσμημα και αργότερα πήγε στη σχολή αργυροχρυσοχοΐας στη Στεμνίτσα για να μάθει την τέχνη βαθύτερα. Έτσι το 2012 σα φυσική εξέλιξη γεννήθηκε η Blue Margarita.

margarita 1

‘’Από μικρή θαύμαζα αυτά τα μικρά αντικείμενα τέχνης που ονομάζονται κοσμήματα. Τα συνδύαζα με ανθρώπους και ιστορίες…
Γρήγορα άρχισα να νιώθω το εργαστήρι ως φυσικό μου περιβάλλον, περνώντας αμέτρητες ώρες ανακαλύπτοντας τα μηχανήματα και τα εργαλεία του μετάλλου. Αυτό που με γοητεύει περισσότερο μέχρι σήμερα, είναι ότι δημιουργώ με τα χέρια μου κάτι εκ του μηδενός.

margarita 2

margarita 3

Μ’ αρέσει να αποδομώ τις εικόνες γύρω μου. Το απλό και ό,τι δεν κάνει ‘θόρυβο’ είναι στοιχεία που με εκφράζουν. Συχνά σπάω την πολυπλοκότητα της καθημερινής μου ζωής στην πόλη, ταξιδεύοντας σε τοπία που με ηρεμούν, όπως οι Κυκλάδες και η Αρκαδία.
Έτσι στα σχέδια μου κυριαρχούν οι μίνιμαλ φόρμες και οι καθαρές γραμμές.

margarita 4

margarita 5

Όλα τα κοσμήματα δημιουργούνται στο εργαστήρι μας στην πλατεία Μαβίλη με υλικά όπως το ασήμι, ο μπρούτζος, ο αλπακάς και ημιπολύτιμες πέτρες. Με σεβασμό στη φύση χρησιμοποιούμε υλικά που δεν την προσβάλλουν. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι φοράμε, καθώς έρχεται σε επαφή με το σώμα μας. Άλλωστε υπάρχουν κοσμήματα που δεν τα βγάζουμε ποτέ από πάνω μας! ‘’

margarita 6

margarita 7

www.bluemargarita.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ. 211 1154274, 6972 802930

 


 

Αφιέρωμα στην υψηλή χρυσοχοΐα

Ξεχωριστή θέση στο νέο τεύχος του περιοδικού Jewel Time έχουν τα πολυτελή κοσμήματα.
Ο φακός εστιάζει στην υψηλή χρυσοχοΐα, μία τέχνη που έχει δική της υπόσταση και δεν ταυτίζεται με την κοινότυπη εμπορευματοποίηση.
Τα κοσμήματα πολυτελείας συνδυάζουν την άριστη ποιότητα με την υψηλή αισθητική και συνήθως ποικίλλουν μεταξύ τους σε στυλ με έναν τρόπο που ο καθένας και η καθεμία μπορούν να βρίσκουν αυτό που τους ταιριάζει.
Κομμάτια που είναι κάτι παραπάνω από κοινότυπα εμπορικά κοσμήματα τραβούν την προσοχή και αναδεικνύουν όχι μόνο τη σπουδαία δουλειά αλλά και το μεγάλο πάθος των δημιουργών τους.

 

 avramian earring

Σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό Κ18 με λευκά μπριγιάν 0,06ct. καφέ μπριγιάν 1,32ct. και ροζ ζαφείρια 7,45ct. και ακουαμαρίνες 47,32ct.

avramian ring 2

Δαχτυλίδι λευκόχρυσο Κ18 με σμαράγδια 2,06ct. και με τανζανίτη 12,59ct. &

avramian ring 1

Δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό Κ18 με καφέ μπριγιάν 0,28ct. μπλε μπριγιάν 0,35ct. και με γρανάδα 7,13ct.

Από Lux Jewellery Abrahamyan Τ. 210 3231772


orofino bracelet

Βραχιόλι σε ροζ χρυσό Κ18 με διαμάντια 0,87ct. και με ζαφείρια 7,95ct.

orofino earring

Σκουλαρίκια Κ18 με μπριγιάν 2,34ct. και με σμαράγδια 10,41ct.

orofino ring

Δαχτυλίδι Κ18 με μπριγιάν 0,55ct. και με μπαγκέτες διαμάντια 1,63ct.

Από Orofino Fine Jewellery Τ. 210 3227211


samamidas bracelet

Βραχιόλι Κ18 με μπριγιάν και πολύτιμους λίθους

samamidas ring

Δαχτυλίδι Κ18 με μπριγιάν και πολύτιμους λίθους

Από GS Jewellery Σαμαμίδας Γρηγόρης Τ. 213 0340107


dionisopoulos ring

Δαχτυλίδι Κ18 με λευκά διαμάντια 0,19ct. και ρουμπίνια 0,82ct. &

dionisopoulos earring

Σκουλαρίκια Κ18 με λευκά διαμάντια 0,75ct. και ρουμπίνια 1,30ct. σύνολο το ζευγάρι

Από Dionysios Fine Jewels Τ. 210 3257676


giannakakis R1011M03A

Δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό Κ18 με London Blue Topaz (Cushion 14m) βάρους 13,39ct. λευκά και μπλε μπριγιάν, βάρους 0,77ct.

giannakakis R0830Y15

Δαχτυλίδι σε κίτρινο χρυσό Κ18 με λευκά μπριγιάν, βάρους 0,15ct.

giannakakis DAFRSP3 PZ

Δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό Κ18 με ροζ ζαφείρια, βάρους 8,27ct και λευκά μπριγιάν, βάρους 0,28ct.

Από Giannakakis Τ. 210 3227358


diamondjools ring 2

Μονόπετρο δαχτυλίδι Κ18 με κεντρικό διαμάντι 0,80ct. και με διαμάντια στη γάμπα συνολικού βάρους 0,18ct.

diamondjools ring 1

Ολόβερο δαχτυλίδι Κ18 με 190 διαμάντια συνολικού βάρους 4,00ct.

Από Diamondjools Τ. 210 3210736


karalis ring

Δαχτυλίδι ελαστικό σε ροζ χρυσό Κ18 με διαμάντια

karalis bracelet

Βραχιόλι ελαστικό Κ18 με διαμάντια

Από Dinos Karalis Τ. 210 3310061


ioannou earrings 1

Λευκόχρυσα σκουλαρίκια Κ18 με 3,82ct. τανζανίτες και 2,29ct. μπριγιάν

ioannou earrings 2

Λευκόχρυσα σκουλαρίκια Κ18 με 2,60ct. ζαφείρια και 1,94ct. μπριγιάν

ioannou ring 2

Λευκόχρυσο δαχτυλίδι Κ18 με 1,95ct. ζαφείρια και 0,22ct. μπριγιάν

ioannou ring 1

Λευκόχρυσο δαχτυλίδι Κ18 με 3,32ct. τανζανίτη και 1,10ct. μπριγιάν

ioannou bracelet

Λευκόχρυσο βραχιόλι Κ18 με 13,90ct. ζαφείρια και 4,95ct. μπριγιάν

Από Ioannou Jewellery Τ. 210 8025584


kouzoupis necklaces 1

Αλυσίδα κολιέ Κ18 με λευκόχρυσο κρίκο και με μπριγιάν 1,00ct.

kouzoupis necklaces 2

Κολιέ Κ18 με μπριγιάν 0,46ct. και με πολύτιμους χρωματιστούς λίθους 18,40ct.

kouzoupis necklaces 3

Λευκόχρυσο κολιέ Κ18 με μπριγιάν 4,06ct. και με σμαράγδια 2,24ct.

Από Kouzoupis SA Τ. 210 3228018


marco earring

Σκουλαρίκια Κ18 με φυσικά διαμάντια

marco pendant

Μενταγιόν Κ18 με φυσικά διαμάντια

marco bracelet

Βραχιόλι Κ18 με φυσικά διαμάντια

marco ring 2

Δαχτυλίδι Κ18 με φυσικά διαμάντια

marco ring 3

Ολόβερο δαχτυλίδι Κ18 με φυσικά ζαφείρια και διαμάντια

marco ring 1

Δαχτυλίδι Κ18 με φυσικό ζαφείρι και διαμάντια

Από Mar&Co Diamonds Τ. 2310 231089


 

Νέοι Έλληνες σχεδιαστές και κοσμήματα που φτιάχτηκαν για να τα λατρέψετε

Nέοι Έλληνες σχεδιαστές έρχονται στο προσκήνιο του καινούργιου τεύχους του περιοδικού Jewel Time, ως ένδειξη της ελπιδοφόρας συνέχισης της τέχνης της αργυροχρυσοχοΐας.

Αυτοδημιούργητοι ή διάδοχοι οικογενειακών επιχειρήσεων, τα νέα παιδιά του κλάδου φωτίζουν και εξελίσσουν την τέχνη που τόσο αγαπούν και αποτελούν έμπνευση για όσους νιώθουν πως έχουν ανάγκη από νέα ερεθίσματα και καινοτόμες ιδέες.

 


 

Η Κατερίνα Κλωναρίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Το 1997 αποφοίτησε από το Πρότυπο Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο σχέδιο, του τομέα Εφαρμοσμένων τεχνών.
Το 2000 ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της στο Πολιτιστικό Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην αργυροχρυσοχοΐα. Έκτοτε, η μελέτη, η εφαρμογή τεχνικών και ο σχεδιασμός κοσμημάτων αποτέλεσαν πρωταρχικό της σκοπό.

 66A2058

Από το 2013 διατηρεί η ίδια το εργαστήριο του πατέρα της με την επωνυμία Katerina.K δίνοντας νέα πνοή στην ήδη επιτυχημένη επιχείρηση.
Άνθρωπος με βαθιές καλλιτεχνικές ανησυχίες, ανέπτυξε πάθος όχι μόνο για τη δημιουργία κοσμημάτων, αλλά και για την τέχνη της φωτογραφίας, με την οποία ασχολείται από το 1998.

 66A2389

 66A6874a

Οι εικόνες που έχει συλλέξει κατά το πέρασμα του χρόνου αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα μοναδικά κοσμήματα που δημιουργεί με ασήμι και ακατέργαστους ημιπολύτιμους λίθους.
Γνωρίστε τη συλλογή της, γνωρίστε την αγάπη της για τη δημιουργία του χειροποίητου καλλιτεχνικού κοσμήματος, που καθιστά το καθένα από αυτά μοναδικό έργο τέχνης.

 66A8009 2b1

www.katerinak.gr 

 


 

Ο Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος, είναι σχεδιαστής και δημιουργός του CURIO jewellery studio.

 MG 7972

«Πάντα μου ασκούσαν γοητεία τα αντικείμενα που η αισθητική και ο σχεδιασμός τους τα κάνει να ακροβατούν ανάμεσα στο χρηστικό και διακοσμητικό τους ρόλο.

 MG 7974

 MG 7984

Στο CURIO jewellery studio σχεδιάζω με βάση την αρχή αυτή, προσπαθώντας να ισορροπήσω το κόσμημα με το γλυπτικό αντικείμενο, δίνοντας μεγάλη προσοχή στη σχεδιαστική λεπτομέρεια και τη μοναδικότητα, ευελπιστώντας τα κοσμήματα μου να αντανακλούν ένα μέρος της προσωπικότητας του κατόχου τους και να δημιουργούν μια εμπειρία για όσους ψάχνουν κάτι πέρα από ένα απλό αξεσουάρ.»

 MG 7985

www.curio.gr 

 


 

Η Άρτεμις Παντελίδου γεννήθηκε στην Αθήνα.

Geometric Heart Necklace Golden Olive Studio Valentines Gift

Σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης και κατά το τελευταίο έτος παρακολούθησε μαθήματα χρυσοχοΐας στο εκπαιδευτικό ίδρυμα Galileo, όπου εμβάθυνε στο σχέδιο κοσμήματος και τον τρισδιάστατο σχεδιασμό.

greek style maze earrings labyrinth square earrings rose gold

greek style maze ring labyrinth square ring rose gold

Ξεκίνησε την εργασία της σε εργαστήριο χρυσοχοΐας, στη συνέχεια στην εταιρεία υψηλού κοσμήματος ‘Etho Maria’, παίρνοντας μέρος στην έκθεση ‘Baselworld 2018’ και τέλος ως σχεδιάστρια 3d μοντέλων, όταν αποφάσισε να ιδρύσει τη μάρκα της ‘Golden Olive Studio’ το 2020.

Minimal Circle Hoops Golden Olive Studio Brown Plexiglass2

Minimal Circle Ring Golden Olive Studio White Plexiglass

Η σύζευξη των τεχνών ήταν πάντα το πάθος της, γι’ αυτό προσπάθησε να συνδυάσει όλη τη γνώση της αρχιτεκτονικής και της χρυσοχοΐας, προκειμένου να δημιουργήσει μία μάρκα κοσμημάτων με τη δική της αισθητική.

www.goldenolivestudio.com 

 


 

Tα κοσμήματα Loop.a σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την Αρχοντία Βασίλα στο εργαστήριο της στην Θεσσαλονίκη.

DSC 00761

Το 2011 γράφτηκε στα πρώτα σεμινάρια αργυροχρυσοχοΐας και γοητεύτηκε από το υλικό και την αίσθηση να δημιουργείς κάτι με τα χέρια σου εκ τού μηδενός.

DSC 00801

DSC 01331

Έτσι να σεμινάρια έγιναν σχολή και η σχολή επάγγελμα και κάπου εκεί δημιουργήθηκε η Loop.a, ένα Μπραντ που δημιουργεί μοναδικά κοσμήματα από ασήμι, χρυσό και πολύτιμες πέτρες.

DSC 01541

mr9consepct

Το κάθε κόσμημα είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια, έτσι ώστε να είναι άνετο και ιδιαίτερο, και κρύβει από πίσω τη δικιά του μοναδική ιστορία, όπως οι άνθρωποι που επιλέγουν να τα φορέσουν.

www.loopajewelry.com 

 


 

Ivaya Illusion Jewelry είναι ένα νέο ελληνικό Brand που δημιουργεί κοσμήματα και αξεσουάρ χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο ανοξείδωτο ατσάλι.

Kadro 500X700 1

Η εταιρεία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και οι δημιουργίες της είναι στην αγορά από το 2017.

Kadro 500X700 3

Τα προϊόντα Ivaya Illusion Jewelry σχεδιάζονται με μια μοναδική τεχνική που αντανακλά το φως με συναρπαστικούς τρόπους, δημιουργώντας ένα λαμπερό οπτικό αποτέλεσμα. Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από γεωμετρικά σχήματα και δομές, τη συμμετρία και το μίνιμαλ ύφος.

Kadro 500X700 5

Kadro 500X700 6

Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός και οι αντανακλάσεις δίνουν ζωή και λάμψη σε αυτά τα κοσμήματα.

www.ivaya.gr


 

Smart Watches

Μία από τις καινοτομίες του σήμερα για τις οποίες αξίζει να γίνει λόγος είναι τα smartwatches.

Και αν αποδεχθούμε τη φράση «smart is the new sexy», μάλλον ξέρετε πώς θα έπρεπε να λέγονται..

Όπως και να΄ χει, αυτές οι νεοσύστατες συσκευές που γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς με την πληθώρα λειτουργιών τους έρχονται στο επίκεντρο του νέου μας τεύχους. Παρουσιάζοντας σας μία ευρεία γκάμα εταιρειών smartwatches μπορείτε να περιπλανηθείτε, να συγκρίνετε και να εμβαθύνετε καλύτερα σε αυτόν τον νέο κόσμο της τεχνολογίας, ο οποίος υπόσχεται να φέρει ακόμη περισσότερες ανέσεις στη ζωή μας.
Έτσι, δε θα πούμε τίποτα παραπάνω από: «This magazine is yours to explore!»

 


 

LOTUS Smartime

LOTUS SMARTIME 22 1 24 new

Τα smart ρολόγια LOTUS προσφέρουν αποκλειστικά σχέδια επόμενης γενιάς , για μια σύγχρονη, αστική και μοντέρνα πελατεία.
Σε έναν ολοένα και πιο απαιτητικό κόσμο μπορείτε να έχετε τα πάντα στα χέρια σας με το Lotus SmarTime . Η Lotus ανοίγει τον δρόμο με τα SMARTWATCH.
Lotus Smartime είναι η νέα γενιά των έξυπνων ρολογιών που ταιριάζει στον καθημερινό και σπορ τρόπο ζωής σας.

Η Lotus Smartime Συλλογή περιλαμβάνει λειτουργίες που ξεπερνούν το παραδοσιακό ρολόι, βοηθώντας εσάς να διαχειριστείτε τον χρόνο σας, γεγονός που το καθιστά απαραίτητο αξεσουάρ για την καθημερινή σας ζωή.
Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τα νέα μοντέλα της συλλογής lotus smartime !

L50023 1

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ :
Υψόμετρο Βαρόμετρο Πυξίδα
Ειδοποιήσεις
Έλεγχος μουσικής
Ξυπνητήρι
Έλεγχος Κάμερας
Υπενθύμιση νερού
Αθλητική λειτουργία
Καθιστική υπενθύμιση
Ενεργοποίηση κίνησης
Θερμοκρασία περιβάλλοντος
Βηματόμετρο
Παλμοί
Καρδίας
Χρονόμετρο
Παρακολούθηση ύπνου
Πίεση
Αίματος
Εύρεση Κινητού
GPS
Lady Assistant
Τηλεφωνική ατζέντα / μητρώο εισερχόμενων κλήσεων
Προσαρμοσμένη όψη ρολογιού

 


 

Breeze Smart Watch

breeze

Σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς

“Uki” series - unisex
Smart Watch με κάσα από αλουμίνιο

* Συμβατό με IOS8.0 version ή μεταγενέστερη, Android 4.4 system ή μεταγενέστερο
* Διάσταση κάσας 44x37x12mm
* Επεξεργαστής GR5515
* Λουρί από σιλικόνη με διαφορετικό χρωματισμό στην εσωτερική πλευρά του
* Οθόνη 1.55’’ TFTLCD
* Bluetooth BLE 4.0
* Μνήμη 1ΜΒ Flash + 256KB Ram – Expansion 64MB Flash
* Χαρακτηριστικά: Παρακολούθηση καρδιακών παλμών, Βηματισμού, Απόστασης, Θερμίδων, Ύπνου, Χρονόμετρο, Μέτρηση Ώρας, Αναγνώριση Κλήσης, Υπενθύμιση Μηνυμάτων, Ξυπνητήρι, Υπενθύμιση καθιστικής κατάστασης, Ασύρματη λειτουργία κάμερας απόαπόσταση, Αναστροφή Οθόνης, Χρόνος λειτουργίας 15 ημερών μετά από πλήρη φόρτιση, όταν λειτουργεί σαν απλό ρολόι
* Προστασία από το νερό.

 


 

SECTOR Smart

R3251159001 3

Τα smartwatches αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και η SECTOR no limits δεν θα μπορούσε να λείπει από την αγορά. Η μεγάλη ποικιλία των μοντέλων σε σχέδια και χρώματα, οι ασυναγώνιστες τιμές και η υψηλή ποιότητα της SECTOR με δύο χρόνια εγγύηση, καθιστά τη σειρά των Smart ρολογιών της, πρώτη επιλογή στους πελάτες των smartwatch.

R3251232001 3

Διαλέξτε το δικό σας έξυπνο ρολόι που θα σας συντροφεύει χωρίς όρια σε όλες σας τις δραστηριότητες!

 


 

ΟΟΖΟΟ smartwatch

Q00315 2 Q00300 c

Ήρθε η νέα feminine συλλογή OOZOO Smartwatches Q4 που περιλαμβάνει 12 νέα μοντέλα full color και full touch screen συμβατά με Android και IOS. Τα ΟΟΖΟΟ Smartwatches συνδέονται με το smartphone σας μέσω Bluetooth και μέσω της σχετικής εφαρμογής.

Q00406 3   Q00400

Τα νέα ΟΟΖΟΟ Smartwatches διαθέτουν λεπτό chic σχεδιασμό, αλλά και όλες τις λειτουργίες που σε βοηθούν να είσαι fit και να βελτιώσεις την υγεία σου όπως:
Μετρητής θερμίδων, Μέτρηση Καρδιακών Παλμών, Αρτηριακής Πίεσης, Ασκήσεις αναπνοής, Λειτουργία Sports (περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία κ.α.), Καταγραφή Ύπνου, Καιρός, Μηνύματα (SMS, Viber, WhatsApp κ.a.), Έλεγχος Μουσικής, Λήψη Φωτογραφίας, Χρονόμετρο. To ρολόι φορτίζει με τον συμπεριλαμβανόμενο φορτιστή USB, ενώ η ώρα και η ημερομηνία ρυθμίζονται αυτόματα μόλις γίνει η σύνδεση με το κινητό.

 


 

Morellato SmartWatches

R0151167512 6 epilogi

Συμβατό με ios e android
Συνδέοντας το ρολόι με το smartphone μπορείτε να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις, να παρακολουθείτε αθλητικές δραστηριότητες και να χειρίζεστε ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων λειτουργιών απλά και γρήγορά

R0151167507 1 epilogi   R0151167509 1 epilogi

Μέγεθος κάσας 34,5X40 mm
Κίνηση SMART
Αλουμίνιο / Κρύσταλλο Σιλικόνη / Ανοξείδωτο ατσάλι

Κύριες Λειτουργίες

Ειδοποίηση κλήσης
Κινούμενο πρόσοψη ρολογιού
Multi Sport
Καιρός
Παρακολούθηση ύπνου
Γνωστοποίηση
Οξυγόνο αίματος
Εκπαίδευση αναπνοής
Θερμίδες
Αλλαγή προσόψεως ρολογιού
Βηματόμετρο
Καθιστική Υπενθύμιση
Παλμός Καρδιάς
Έλεγχος μουσικής
Ξυπνητήρι

 


 

Polar Smart Watch

Grit X Pro

Η Polar αποτελεί πρωτοπόρα εταιρεία της φορέσιμης αθλητικής τεχνολογίας από το 1977 και το όνομά της είναι σχεδόν ταυτόσημο με την παλμογραφία.
Τα προϊόντα Polar αποτελούν ένα συνδυασμό ανθεκτικού σχεδιασμού και κορυφαίων προπονητικών λειτουργιών ικανών να σας συνοδεύσουν ακόμα και στις πιο δύσκολες και επικές προπονήσεις.
Grit X Pro Eλαφριά και ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή (military standards MIL-STD-810G) - Mεγάλη διάρκεια μπαταρίας 40 ωρών σε πλήρη λειτουργία με παλμούς και gps - και επιπλέον power save modes. - Ανάλυση ύπνου και αποκατάσταση νευρικού συστήματος - Hill Splitter ™ (καταγραφή κι ανάλυση αναβάσεων - καταβάσεων), - Σχεδιασμός - καθοδήγηση διαδρομής - Πρόγνωση καιρού (3rd party app). Aνθεκτικός φακός από ζαφείρι - εξελιγμένα στοιχεία πλοήγησης - συνεχώς ενεργές outdoor λειτουργίες όπως υψόμετρο, πυξίδα, συντεταγμένες, ώρες με λυκοφως - titan έκδοση 53γρ.

 


 

Suunto 9 Peak Pro

Suunto 9 Peak Pro collection flying

Το νέο αθλητικό ρολόι GPS, Suunto 9 Peak Pro, διαθέτει νέο menu, γρηγορότερο και πιο εύχρηστο, καθώς και τη μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας στην κατηγορία του.
Όλα αυτά βρίσκονται στο ομορφοτερο και λεπτότερο ρολόι που κατασκεύασε η SUUNTO, δοκιμασμένο με βάση τα υψηλότερα πρότυπα αντοχής.

Βασικά χαρακτηριστικά του Suunto 9 Peak Pro:
• Το λεπτότερο αθλητικό ρολόι GPS της αγοράς: 10,6 mm (εξαιρουμένου του πάχους της κάσας) Μέγεθος οθόνης: 1,2”
• Δοκιμασμένο στα υψηλότερα στρατιωτικά πρότυπα αντοχής (*MIL-STD-810H).
• Βάρος: τα μοντέλα από τιτάνιο ζυγίζουν 55 g. Τα μοντέλα από ατσάλι ζυγίζουν 64 g.
• Παρακολούθηση καθημερινής δραστηριότητας: βήματα, καρδιακός παλμός, ύπνος, θερμίδες, άγχος και άλλα
• Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση: Πλήρης φόρτιση μπαταρίας μέσα σε μία ώρα ή 10 ώρες προπόνησης με 10 λεπτά φόρτιση
• Αισθητήρας βαρόμετρου
• Ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις λογισμικού
• Κατασκευασμένο από κρύσταλλο ζαφειριού, ανοξείδωτο ατσάλι και, δύο από τα μοντέλα, με τιτάνιο τύπου 5
• Αδιάβροχο σε έως και 100 m βάθος
• Νέα αθλητική λειτουργία για κολύμβηση με αναπνευστήρα, που καταγράφει τα δεδομένα δραστηριότητας σε έως και 10 m·βάθος.
• Επιλογή ανάμεσα σε 97 λειτουργίες άθλησης και δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων λειτουργιών

 


 

David Lian Smart Watch

Milano 2

Milano

NewYork 2

New York

Η ‘Urban Style’ είναι μια δημιουργική έμπνευση, η οποία συνδυάζει τη δυναμικότητα των προσωπικοτήτων της αρχιτεκτονικής των πιο διάσημων Μητροπόλεων.

Με αυτό τον τρόπο ο David Lian ερμηνεύει και λανσάρει την πρώτη του συλλογή με smart watches και must have αξεσουάρ, στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, τα οποία προσφέρουν πλείστες δυνατότητες και προσαρμόζονται ανάλογα με τη προσωπικότητα του κατόχου τους. Άμεσες ειδοποιήσεις, σπορ και διασκέδαση, βρίσκουν τη θέση τους σε ένα μοναδικό κομμάτι, έτοιμο να σε ακολουθήσει σε κάθε στιγμή της ημέρας σου.

 Dubai 1

Dubai

 Londra 1

Londra

 Parigi 1

Parigi

Διεθνής εξειδίκευση, design, ποιότητα και έρευνα είναι τα σύμβολα της ‘Urban Style’ για τους σύγχρονους άντρες και γυναίκες.

Μέσα από αυτή τη φιλοσοφία γεννιούνται: New York, Dubai, Milano, Parigi, Londra. Τα 5 αυτά μοντέλα smart watch, λανσάρονται σε 4 μοντέρνους χρωματισμούς το καθένα.

Κύριες Λειτουργίες
Παρακολούθηση δραστηριότητας
Δυναμικός καρδιακός ρυθμός
Πίεση αίματος
Ξυπνητήρι
Φωνητικός Βοηθός
Μήνυμα
IP68 Αδιάβροχο
Κλήση Bluetooth
Χρονόμετρο
Stop Watch
Έλεγχος μουσικής
Απομακρυσμένη λήψη
Εύρεση τηλεφώνου
Καιρός
Οξυγόνο αίματος
Παρακολούθηση ύπνου
Ειδοποίηση κλήσης
Συναγερμός για καθιστική ζωή
Εκπαίδευση αναπνοής
Βηματόμετρο