Image
Image
Image
Image

CHRONOLINE

CHRONOLINE LOGO4

Η CHRONOLINE από το 2018 διαθέτει ένα δυναμικό και ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο επώνυμων Brand :
TIMEX, SECTOR No Limits, AQUADIVER, LUCIEN ROCHAT, QUI&ME, BALLOON, SOLEDOR που προσφέρουν ευρεία γκάμα ρολογιών, smartwatch και κοσμημάτων ώστε να καλύψει όλο το φάσμα των αναγκών και των επιθυμιών των καταναλωτών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι νέες συλλογές αξίζουν την προσοχή του κοινού μιας και προσφέρουν μια υπέροχη σχέση τιμής και ποιότητας.

CHRONOLINE 1

Η νέα συλλογή της AQUADIVER θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και όχι μόνο. Ο υπέροχος σχεδιασμός σε συνδυασμό, με την υψηλής ποιότητας μηχανισμών και τα 300m αδιάβροχο προσφέρει στον καταναλωτή την ικανοποίηση της επιτυχημένης και εγγυημένης αγορά.

CHRONOLINE 2

Η αξιοπιστία των προϊόντων σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και τους ευνοϊκούς όρους συνεργασίας δίνουν στην CHRONOLINE θέση ανάμεσα στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες εισαγωγών στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

CHRONOLINE 3

Η CHRONOLINE μετά την επιτυχημένη της πορεία, που ξεκίνησε το 2018 και την δυναμική παρουσία της στο χώρο των ρολογιών και των κοσμημάτων
υποδέχεται το 2024 με νέες συνεργασίες!
Με χαρά συστήνει ξανά στο κοινό της Ελλάδας και της Κύπρου την ανανεωμένη ORIENT, την Ελβετική EDOX και την σύγχρονη ESPRIT.

CHRONOLINE 4

ORIENT
Συνδυάζοντας την Γιαπωνέζικη τεχνογνωσία με το όμορφο και αξιόπιστο σχεδιασμό, τα ρολόγια
ORIENT έρχονται να αφήσουν το σημάδι τους στο χρόνο. Από τη στιγμή της δημιουργίας τους είχαν μία αποστολή να προσφέρουν υψηλή ποιότητα και διαχρονικό στυλ σε προσιτή τιμή.

CHRONOLINE 5

EDOX
Το 1884 ο Christian Ruefli -Flury κατασκευάζει το πρώτο ρολόι τσέπης για να το προσφέρει στην αγαπημένη του. Αυτή ήταν και η αρχή της Ελβετική εταιρίας που από το 1961 έχει και τον τίτλο ‘’The Water Champion’’ της Ελβετικής ωρολογοποιίας. Με εξαιρετικό σχεδιασμό, άριστη ποιότητα υλικών, και δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια την καθιστά σήμερα ανάμεσα στα μεγαλύτερα Ελβετικά Brand.

CHRONOLINE 6

ESPRIT
Μετά την εξαγορά του Γερμανικού οίκου CHRIST από την Morellato η
ESPRIT περνάει στα χέρια των Ιταλών. Το 2024 η νέα συλλογή της ESPRIT περιλαμβάνει ρολόγια ανδρικά και γυναικεία όπως και κοσμήματα από ασήμι 925 και ατσάλι. Ανανεωμένη με έντονη την Ιταλική φινέτσα ξεκινά δυναμικά το νέο της ταξίδι με οδηγό το απαράμιλλο στυλ και την προσιτή κομψότητα.

CHRONOLINE I.K.E.
Ερμού 7, πλατεία Συντάγματος,
T. +30 210 3007265
www.chronoline.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.