Image
Image
Image
Image

LOTUS

lotus1

lotus2

Η LOTUS εγκαινιάζει τη νέα της καμπάνια «YOU ARE NEXT» με τους Juancho Hernangómez και Raquel Carrera, Ισπανούς αστέρες του μπάσκετ, παρουσιάζοντας τη συλλογή LOTUS CONNECTED Η LOTUS, η διάσημη μάρκα ρολογιών, έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός για να ενισχύσει τη δέσμευσή της στο μπάσκετ και το αθλητικό πνεύμα, συνεργαζόμενος με δύο εξέχουσες προσωπικότητες στον κόσμο του μπάσκετ: τον Juancho Hernangómez και τη Raquel Carrera.Η νέα καμπάνια της LOTUS αντικατοπτρίζει το αστικό και νεανικό πνεύμα της μάρκας, ενώ παρουσιάζει επίσης ένα ισχυρό στοιχείο τρόπου ζωής που σχετίζεται με το μπάσκετ δρόμου. Με το YOU ARE NEXT», η Lotus προσκαλεί τους νέους να προχωρήσουν και να επιδείξουν τι είναι ικανοί.

lotus3

HERNANGÓMEZ: Με καριέρα που περιλαμβάνει μια επιτυχημένη πορεία στο ΝΒΑ και ο σημερινός του ρόλος ως παίκτης σταρ στον Παναθηναϊκό. Ο Juancho Hernangómez είναι ένας εικονίδιο του ισπανικού μπάσκετ στο διεθνή στάδιο. Το πάθος του για το παιχνίδι και διακριτικό στυλ στο γήπεδο είναι ένας τέλειος πρεσβευτής για τη νέα Καμπάνια LOTUS Connected. Επιπλέον, ο Juancho Hernangómez είναι διεθνώς γνωστός για τον ρόλο του στο «Hustle», μια ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Άνταμ Sandler που ήταν ένα παγκόσμιο κουτί επιτυχία γραφείου.

lotus4

CARRERA: Αναγνωρισμένη ως η καλύτερη παίκτρια στην Ισπανία το 2023, η Raquel Carrera είναι μια νεαρή υπόσχεση στο ισπανικό μπάσκετ. Το ταλέντο και η αποφασιστικότητά της στα παρκέ την έχουν κάνει ένα εξέχον όνομα στον κόσμο του αθλητισμού. Η Raquel ενσαρκώνει τη φρεσκάδα και την υπόσχεση του μπάσκετ, καθιστώντας την μια φυσική επιλογή για αυτή τη συνεργασία.

Η συνεργασία μεταξύ της LOTUS, του Juancho Hernangómez και της Raquel Carrera, μαζί με την εισαγωγή των smartwatches LOTUS Connected, υπόσχεται να μεταφέρει το πάθος για το μπάσκετ και τη μόδα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Με έμφαση στο αθλητικό πνεύμα και τον αστικό τρόπο ζωής, αυτή η καμπάνια στοχεύει να εμπνεύσει τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές να αγκαλιάσουν τον αθλητισμό και τη μόδα με μοναδικό και συναρπαστικό τρόπο.

Τα ρολόγια της νέας καμπάνιας της LOTUS “YOU ARE NEXT” είναι δύο κορυφαίες αναφορές της συλλογής Connected. Αυτά τα ρολόγια αντανακλούν όχι μόνο το στυλ και την κομψότητα, αλλά προσφέρουν επίσης μια τέλεια σύνδεση με τον ψηφιακό κόσμο, συνδυάζοντας την παράδοση ρολογιών και την τεχνολογική καινοτομία.

Με πρωτοποριακά σχέδια και έξυπνες λειτουργίες, τα ρολόγια Lotus Connected είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια καλή ισορροπία μεταξύ μόδας και τεχνολογίας.

 lotus5

Το ρολόι Lotus gents
Το 18801/2 είναι ένα κομμάτι με στυλ και χαρακτήρα Lotus. Με τη θήκη του από ανοξείδωτο ατσάλι 316 λίτρων με μαύρο καντράν και ένα δίχρωμο ατσάλινο βραχιόλι, αυτό το μοντέλο είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν τη μόδα με την τεχνολογία.

lotus6

Το Lotus 18925/5 είναι ένα κομμάτι για όλους τους λάτρεις της μόδας. Κομψή σχεδίαση με χρυσό φινίρισμα PVD και στεφάνη διακοσμημένη με πολύχρωμα ζιργκόν. Αυτό το ελκυστικό ρολόι διαθέτει επίσης «έξυπνες» λειτουργίες ενός έξυπνου ρολογιού, όπως έλεγχος μουσικής. Είναι μια τέλεια επιλογή για να συνδυάσετε κομψότητα και χρώμα στον καρπό σας.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλάδας & Κύπρου ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ
Καραγεώργη Σερβίας 12-14 Αθήνα,
T. +30 210 3311227-8-9
www.festinagroup.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.