Image
Image
Image
Image

Brands On Time - Kontogeorgos

logo kontogeorgos

kontogeorgos 1

Ted Baker, o ορισμός της κομψότητας

Η νέα συλλογή ωρολογίων της Ted Baker προσφέρει μια ευρεία ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για κάθε στυλ και προτίμηση. Από τα κλασικά και διαχρονικά σχέδια εως τα πιο μοντέρνα και διασκεδαστικά, υπάρχει ένα ρολόι Ted Baker ρολόι για κάθε γούστο και προσωπικότητα. Με την κομψότητα και την ποιότητα τους αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ για όλες τις περιστάσεις.

kontogeorgos 2

Νέα συλλογή ωρολογίων Adidas Οriginals, συνδυάζοντας στυλ και απόδοση

Τα ρολόγια στη νέα συλλογή της Adidas Originals συνδυάζουν την αισθητική του brand με την πρακτικότητα της καθημερινής ζωής.
Με πρωτοποριακό σχεδιασμό και τεχνολογικές καινοτομίες προσφέρουν όχι μόνο ακρίβεια και αξιοπιστία, αλλά και ένα μοντέρνο στυλ για όσους αναζητούν την αυθεντικότητα σε κάθε στιγμή. Ανακαλύψτε το ρολόι που ταιριάζει στον δικό σας τρόπο ζωής.

kontogeorgos 3

Kenneth Cole, πρωτοποριακή σχεδίαση, μοναδικό στυλ

Η Kenneth Cole παρουσιάζει τη νέα συλλογή ρολογιών συνδυάζοντας την καινοτομία με την λειτουργικότητα. Η συλλογή αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του σύγχρονου αισθητικά ευαισθητοποιημένου καταναλωτή. Κάθε ρολόι της συλλογής αντανακλά την εκλεπτυσμένη αισθητική και το σύγχρονο στυλ προσφέροντας ακρίβεια και αξιοπιστία στον χρόνο.

kontogeorgos 4

Jacques Lemans, Hybromatic Η επανάσταση της αυτόματης κίνησης χάρη σε ένα απόθεμα ισχύος 180 ημερών

Με τη σειρά Hybromatic , η Jacques Lemans συνεχίζει την παράδοση της στη δημιουργία ρολογιών υψηλής ποιότητας που ενώνουν την αισθητική με την καινοτομία. Τα ρολόγια της σειράς αποτελούν ένα συναρπαστικό συνδυασμό κομψότητας και τεχνολογίας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία τους συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός αυτόματου ρολογιού με την ακρίβεια ενός ρολογιού quartz. Η εξαιρετική κίνηση σε συνδυασμό με τον αθλητικό σχεδιασμό καθιστούν τα ρολόγια της σειράς τον ιδανικό ρολόι για κάθε δραστηριότητα.

Brands On Time - Kontogeorgos
Τηλ: 24210 33766
www.brandsontime.com 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.