Image
Image
Image
Image

Δυναμική παρουσία της ΠΟΒΑΚΩ

Στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

deth 1

Δυναμικό «παρών» έδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών στη φετινή και 87η κατά σειρά διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 4, stand 16 της ΔΕΘ-HELEXPO.

deth 2

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΒΑΚΩ είχαν σειρά δημιουργικών επαφών με εκπροσώπους και μέλη των Βιοτεχνικών και Επαγγελματικών Επιμελητηρίων καθώς και με εκπροσώπους όλων των βαθμίδων των επαγγελματικών οργανώσεων, αναζητώντας κοινούς στόχους και κοινές δράσεις, διατυπώνοντας σειρά αιτημάτων του κλάδου.
Το «παρών» μεταξύ άλλων, έδωσαν από πλευράς ΠΟΒΑΚΩ, ο πρόεδρος κ. Πέτρος Καλπακίδης, ο β’ αντιπρόεδρος, κ. Λουκάς Βασδέκης, ο γενικός γραμματέας, κ. Τριαντάφυλλος Παπαθανασίου, η πρόεδρος της Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης κα Ελένη Τεζαψίδου, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργος Παπαμανώλης, του οποίου το ενδιαφέρον προσέλκυσε το βιβλίο του πρώην προέδρου της ΠΟΒΑΚΩ κ. Δημήτρη Κατηφόρη «οι πέντε φίλοι», το οποίο ευγενικά του προσφέρθηκε.

deth 3

Πρόεδρος ΠΟΒΑΚΩ κ. Πέτρος Καλπακίδης με β’ αντιπρόεδρο ΠΟΒΑΚΩ κ. Λουκά Βασδέκη

deth 4

Πρόεδρος ΠΟΒΑΚΩ κ. Πέτρος Καλπακίδης με πρόεδρο Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργο Παπαμανώλη

deth 5

Η αναπληρώτρια γενική γραμματέας ΠΟΒΑΚΩ κα Ελένη Τεζαψίδου