Image
Image
Image
Image

50η INHORGENTA MUNICH

16 - 19 Φεβρουαρίου 2024, Μόναχο

INHORGENTA

Το 2024 για την INHORGENTA MUNICH, τη Διεθνή κλαδική έκθεση αργυροχρυσοχοΐας, ρολογιών, εξοπλισμού εργαστηρίων και πολύτιμων λίθων, θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, καθώς θα γιορτάσει επέτειο - ορόσημο για την ιστορία της συμπληρώνοντας 50 χρόνια σταθερής και επιτυχημένης παρουσίας, στις 16 – 19 Φεβρουαρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου!
Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, ως επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, διοργανώνει Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στην αίθουσα C2 – Contemporary Design & Vision.
Κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία για συμμετοχή στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο μπορεί να εκδηλώσει το καταρχήν ενδιαφέρον της στον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Τηλ. 210 64 19 026,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Επιπλέον, οι εταιρίες που επιθυμούν να λάβουν μέρος ανεξάρτητα από το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής, μέσω του link:
https://inhorgenta.com/en/services/exhibitors/prices-application/