Image
Image
Image
Image

Σεμινάριο Γεμολογίας στην Καλαμάτα

kalamata 1

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο γεμολογίας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Χρυσοχόων Ωρολογοποιών Καλάματας, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών, στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στις 18 και 19 Μαρτίου 2023, με καθολική συμμετοχή των μελών του συλλόγου.

kalamata 2

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωάννης Κουβελάκης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τον διευθυντή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ.κ. Β. Ξυγκώρο και Γιώργο Κυριακόπουλο αντίστοιχα,τον πρόεδρο ΟΕΒΕ Μεσσηνίας κ. Γιώργο Καπερώνη για τη συνδρομή τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τον πρόεδρο της ΠΟΒΑΚΩ κ. Π. Καλπακίδη για την παρουσία και την υποστήριξη της Ομοσπονδίας στην εκπαιδευτική αυτή πρωτοβουλία του συλλόγου Καλαμάτας.
Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα Εύα Κουντουράκη, εκπαιδεύτρια γεμολογίας και κάτοχος GIA Resident Gemology Instructor, η οποία στο διήμερο σεμινάριο προκάλεσε με τις γνώσεις και την μεταδοτικότητά της, έντονο το ενδιαφέρον των καταρτιζομένων.

kalamata 3

Στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας, ως ενθύμιο της εκδήλωσης και της επίσκεψης του προέδρου της ΠΟΒΑΚΩ , έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ της ΠΟΒΑΚΩ και του συλλόγου χρυσοχόων και ωρολογοποιών Καλαμάτας.
Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ, κ. Πέτρος Καλπακίδης, απευθυνόμενος στα μέλη του συλλόγου κατά το χαιρετισμό της εκδήλωσης του σεμιναρίου, ευχήθηκε προσωπική πρόοδο και προέτρεψε όλους να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τις οποίες εισηγούνται εξειδικευμένοι και καταρτισμένοι εκπαιδευτές, θεωρώντας αυτές σαν ιδανική ευκαιρία να επενδύσουν στην επαγγελματική πορεία που έχουν επιλέξει.