Image
Image
Image
Image

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΒΑΚΩ συνεδριάζει στα Τρίκαλα

Θερμή φιλοξενία, ανταλλαγή δώρων και κοπή βασιλόπιτας

Την πρώτη του συνεδρίαση για το έτος 2023 πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της προσπάθειας ενίσχυσης της περιφέρειας. Η συνεδρίαση διεξήχθη στην πόλη των Τρικάλων, στον χώρο του τοπικού Επιμελητηρίου. Προ ημερησίας διατάξεως τη συνεδρίαση χαιρέτησαν ο α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Δημήτρης Τσόλας και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Τρικάλων και α’ αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Ευάγγελος Αγγελάκης.
Επίσης, παρόντες ήταν οι επαγγελματίες του κλάδου, της Καρδίτσας, κ.κ. Απόστολος Σέμπρος και Ευκλείδης Κατσαρός.
Κατά τη συνεδρίαση, ελήφθησαν αποφάσεις που θα συμβάλλουν στη βελτίωση και ενίσχυση του κλάδου. Προ ημερησίας διατάξεως έλαβε χώρα η καθιερωμένη κοπή πίτας της ΠΟΒΑΚΩ και τυχερή αναδείχθηκε το μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Χρυσόχόων Τρικάλων, κα Γρηγορία Προύσαλη.
Στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας, ως ενθύμιο της συνεδρίασης του Δ.Σ. στην πόλη των Τρικάλων, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων της ΠΟΒΑΚΩ και του τοπικού συλλόγου χρυσοχόων, ενώ επιδόθηκε αναμνηστικό της συμπλήρωσης σαράντα ετών από την ίδρυση της ΠΟΒΑΚΩ προς τον προέδρο της ΟΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη από τον πρόεδρο της ΠΟΒΑΚΩ κ. Πέτρο Καλπακίδη και αντιστοίχως στον α’ αντιπρόεδρο του επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Τσόλα, από τον β’ αντιπρόεδρο της ΠΟΒΑΚΩ κ. Λουκά Βασδέκη.
Μετά από σχετική πρόσκληση, τα μέλη του του Δ.Σ. της ΠΟΒΑΚΩ παρακάθησαν στο εορταστικό δέιπνο για το νέο έτος, που παρέθεσε η διοίκηση του συλλόγου χρυσοχόων Τρικάλων.
Η υποδοχή και πολύ ανθρώπινη φιλοξενία όλων στα Τρίκαλα κορυφώθηκαν την επόμενη μέρα με την ξενάγηση στα αξιοθέατα τα πόλης και τους πέριξ προορισμούς.Θερμή φιλοξενία, ανταλλαγή δώρων και κοπή βασιλόπιτας

trikala 1

Κοπή βασιλόπιτας στον Σύλλογο Ωρολογοποιών Χρυσοχόων Τρικάλων
Στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας προχώρησε ο σύλλογος χρυσοχόων Τρικάλων, παραθέτοντας εορταστικό δείπνο. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μέλη του Δ.Σ. της κλαδικής ομοσπονδιας, ΠΟΒΑΚΩ. Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Δ.Σ. της κλαδικής ομοσπονδίας κ. Πέτρος Καλπακίδης, ευχαριστώντας για την πρόσκληση και απευθυνόμενος στα μέλη του συλλόγου χρυσοχόων Τρικάλων τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η δυναμική ενός σωματείου δεν εκφράζεται τόσο με το πλήθος των μελών του , αλλά κυρίως με τη συσπείρωση αυτών, γύρω από το σύλλογό τους».

trikala 2

Σύντομη δήλωση του κ. Άκη Παπαθανασίου, Προέδρου του Συλλόγου Ωρολογοποιών Χρυσοχόων Τρικάλων και μέλους του Δ.Σ. της ΠΟΒΑΚΩ, με αφορμή τις εκδηλώσεις που πλαισίωσαν τις εργασίες της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου:
Κύριο μέλημά μου αποτελεί η ενότητα των ομάδων που δομούν οι συνάδελφοί μου. Χαιρετίζω κάθε εκδήλωση, η οποία γίνεται αφορμή να αναθερμανθούν οι σχέσεις μας και να επαναπροσδιοριστούν οι κοινοί μας στόχοι για μία δυνατή και ενωμένη Ομοσπονδία, με αποτελεσματικό έργο. Ανέκαθεν πασχίζω, ώστε να είμαστε αγαπημένοι στη συνεργασία μας και να μην αναλωνόμαστε σε μάταιους ανταγωνισμούς. Σημαία μας οφείλει να είναι η ομόνοια και αποτελεί πυλώνα για την ηθική ικανοποίηση, όσων διατηρούμε θέσεις ευθύνης.