Image
Image
Image
Image

Λαμπρή απόδοση τιμής σε παλαίμαχα μέλη

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών στις 5 Ιουνίου 2022, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και έχοντας επίγνωση της σημασίας της αποτίμησης της αξίας του έργου των ανθρώπων που εργάστηκαν για το συμφέρον του κλάδου, αναγνωρίστηκε η προσφορά παλαιότερων μελών μέσα από τη θεσμική τους θέση και τιμήθηκαν τα παλαίμαχα μέλη της ΠΟΒΑΚΩ, κυρία Βάνα Περρή και κύριος Γεώργιος Κουναλάκης.

8 povako

Η τέλεση της απόδοσης τιμής διενεργήθηκε προ ημερησίας διατάξεως, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Στην κυρία Βάνα Περρή και τον κύριο Γεώργιο Κουναλάκη απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα η οποία επιδόθηκε από τον κύριο Πέτρο Καλπακίδη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας και αναμνηστικός πάπυρος, ο οποίος επιδόθηκε από τον κύριο Τριαντάφυλλο Παπαθανασίου, Γενικό Γραμματέας της Ομοσπονδίας, ενώ ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ, κύριος Πέτρος Καλπακίδης απηύθυνε ευχαριστήριο λόγο και έκανε μνεία στο άξιο έργο τους και το σημαντικό στίγμα που άφησαν στην ιστορική πορεία της Ομοσπονδίας. Οι τιμώμενοι δέχθηκαν τα δώρα και ακολούθησε ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, στα πλαίσια της αναγνώρισης της σημασίας της Ομοσπονδίας στη συνέχιση του κλάδου της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας.

9 povako

Συγκεκριμένα, ο κύριος Κουναλάκης παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να συνεχίσουν το έργο της Ομοσπονδίας, κρατώντας την ζωντανή, καθότι έχει υπάρξει ιστορικά ένας σημαίνοντας οργανισμός για τον κλάδο. Η κυρία Περρή συγκινημένη, ανέφερε ότι ο δικός τους αγώνας υπήρξε δύσβατος στο παρελθόν, χωρίς ηλεκτρονικά μέσα και τις ευκολίες της σύγχρονης εποχής και ευχήθηκε δύναμη για τη συνέχιση του αγώνα και τη στήριξη της Ομοσπονδίας, ώστε να συνεχίζει τις δράσεις της και να διασφαλίσουν οι νεότεροι την ύπαρξη και τη δυναμική της ΠΟΒΑΚΩ.