Image
Image
Image
Image

Πρόσκληση συμμετοχής

Στην 86η ΔΕΘ από το Β.Ε.Α.

Το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβριο ανανεώνουν οι άνθρωποι του επιχειρείν, με την ΔΕΘ-HELEXPO να προχωρά στην 86η της διοργάνωση, το χρονικό διάστημα 10-18/9/2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Τo Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (Β.Ε.Α.), το μεγαλύτερο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της χώρας και μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, το οποίο παραμένει σε αρραγή συνεργασία με τα αμιγή Βιοτεχνικά Επιμελητήρια Θεσσαλονίκης και Πειραιά, για Τρίτη χρονιά, σε έναν ενιαίο χώρο προώθησης της μεταποιητικής και βιοτεχνικής δυναμικής των μελών τους.
Για τον λόγο αυτόν, προχωρά σε πρόσκληση συμμετοχής στην 86η ΔΕΘ των επιχειρήσεων – μελών μας με κάλυψη 100 % του κόστους ενοικίασης και διαμόρφωσης του χώρου.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των επιχειρήσεων ως εκθέτες, είναι η επιχείρηση να είναι ταμειακά ενήμερο μέλος του Επιμελητηρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής εδώ έως την Τρίτη 21/6/2022 και ώρα 14:00.
Πληροφορίες : Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Γεωργία Σφυράκη, τηλ.: 2103680878, mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χρήστος Λούσης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων