Image
Image
Image
Image

KOSMIMA 2021

Σαλόνι Κοσμήματος 2021 και απονομή επάθλων για τον 32ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος

povako1 KOSMIMA 2021

Η δυναμική επανεκκίνηση της «KOSMIMA» ένωσε και πάλι, μετά από απουσία μιας χρονιάς λόγω της πανδημίας, τις δυνάμεις της και φιλοξενήθηκε στο περίπτερο 6 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, φέρνοντας κοντά τους σημαντικότερους εκπροσώπους του κλάδου. Το Σαλόνι της «KOSMIMA» τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, φιλοξένησε από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου, εργαστήρια, εισαγωγείς κοσμημάτων, πολύτιμων/ημιπολύτιμων λίθων, καθώς και εταιρείες με είδη συσκευασίας - διακόσμησης
Στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του 32ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος, που αποτελεί πλέον θεσμό για τον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας.
Το θέμα του διαγωνισμού ήταν εμπνευσμένο από τα 200 χρόνια της εθνικής παλιγγενεσίας και έφερε τον τίτλο «1821: Σύγχρονη Ματιά 200 Χρόνια Μετά». Μέσα από τον διαγωνισμό αναδείχθηκαν επετειακά κοσμήματα με έμπνευση από την καθημερινότητα, τους αγώνες και τα σύμβολα της εποχής, σε σύγχρονες όμως μορφές.

Tον διαγωνισμό διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo.

povako1a KOSMIMA 2021