Image
Image
Image
Image

1919-2019: 100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΣΕΒΕΕ

Τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της γιόρτασε στις 2 Απριλίου η ΓΣΕΒΕΕ, σε κεντρική εκδήλωση, με μία πλήρη και λιτή τελετή, στο μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με θέμα «1919-2019: 100 χρόνια ΓΣΕΒΕΕ: Η ιστορία μας, ιστορία του τόπου μας», την οποία τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. Προέδρος της Δημοκρατίας Kύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

povako gsvv

Κατά την εκδήλωση, έγινε αναδρομή ιστορικών στοιχείων, που ανέδειξαν τους αγώνες και την σπουδαιότητα του συνδικαλισμού των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων της χώρας μας, καθώς και τον σημαντικό ρόλο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε όλες τις κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές και οικονομικές δομές της Ελλάδας. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε η εκατονταετής πορεία της ΓΣΕΒΕΕ, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό και η εκδήλωσε ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του νέου εμβλήματος της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν κυβερνητικά στελέχη, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πρόεδροι και εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων, των επιμελητηρίων, συνδικαλιστικών φορέων και επαγγελματίες, έμποροι και βιοτέχνες από όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας, παραβρέθηκαν παλαίμαχα στελέχη της ΠΟΒΑΚΩ, οι πρώην Πρόεδροι κ.κ. Γιώργος Κανελλόπουλος (και πρώην Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ), Ιωσήφ Ρουσανίδης, Βασίλης Ιωάννου, ενώ συμμετείχαν και οι τρείς Αντιπρόσωποί της ΠΟΒΑΚΩ στην ΓΣΕΒΕΕ, κα Ελένη Τεζαψίδου, κ. Πέτρος Καλπακίδης και κ. Παύλος Ρουσανίδης.