Image
Image
Image
Image

ΔΩΡΕΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΗΣΟΥ ΧΑΛΚΗΣ

povako 2

Από αριστερά προς τα δεξιά:
Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Μ. Πατρός, ο Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου κ. Ν. Κανάκης και ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΒΑΚΩ κ. Τριαντάφυλλος Παπαθανασίου

Παρουσία του Δημάρχου κ. Μ. Πατρού, της Γενικής Διευθύντριας κας Θάνου και του Προέδρου της Οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου», κ. Ν. Κανάκη, παρέδωσε η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών, (ΠΟΒΑΚΩ), δια του εκπροσώπου της κ. Τριαντάφυλλου Παπαθανασίου (Γεν. Γραμματέας), ιατρικό εξοπλισμό ως δωρεά, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018.
Κατά την τελετή παράδοσης ο κ. Παπαθανασίου επεσήμανε ότι η Ομοσπονδία πράττοντας το καταστατικό της καθήκον και το κοινωνικό της έργο, θα επαναλάβει τέτοιου είδους δράσεις προς ανακούφιση των ακριτικών περιοχών της πατρίδας μας και σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους και ευχαρίστησε τους Γιατρούς του Κόσμου για την ουσιαστική δράση τους, στα ακριτικά νησιά και τον Δήμαρχο για τη ζεστή φιλοξενία του.

povako 3

Ένας απινιδωτής (προσφορά της Ομοσπονδίας)

Στην αντιφώνησή του ο Δήμαρχος κ. Πατρός, ευχαρίστησε την ΠΟΒΑΚΩ για την προσφορά της στο ακριτικό νησί, λέγοντας πως τέτοιες ενέργειες, στηρίζουν έμπρακτα τους πληθυσμούς αυτών των περιοχών.