Image
Image
Image
Image

ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Το SIHH γίνεται Watches & Wonders Geneva

22 SIHH WW Geneva Logo

Νωρίτερα φέτος, η Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) ανακοίνωσε ότι το 2020 θα μεταφερθεί από τις παραδοσιακές ημερομηνίες του Ιανουαρίου, στον Απρίλιο, για να συντονιστεί με την άλλη μεγάλη έκθεση ορολογιών της Ελβετίας την Baselworld. Σήμερα, το Ίδρυμα Haute Horlogerie (FHH), το οποίο διαχειρίζεται το SIHH, ανακοίνωσε ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές στο 30χρονο σαλόνι, το οποίο θα έχει νέα μορφή, νέα αντίληψη και ακόμη και νέο όνομα.

23 SIHH flag FI

Για την επόμενη διοργάνωση από τις 25 έως τις 29 Απριλίου 2020, το SIHH γίνεται Watches & Wonders Geneva, μια νέα “παγκόσμια έννοια” που θα συνδέεται με την πόλη και το Canton of Geneva. (Παρακολουθήστε τη βιομηχανία θα θυμηθεί ότι το όνομα “Watches & Wonders” χρησιμοποιήθηκε για άλλα γεγονότα που διαχειρίζεται η FHH στο Χονγκ Κονγκ και πιο πρόσφατα στο Μαϊάμι).

24 SIHH 2020 becomes Watches and Wonders Geneva 2020 2

Η έκθεση, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει όχι μόνο δημοσιογράφους, εμπόρους λιανικής πώλησης και άλλους επαγγελματίες της βιομηχανίας ρολογιών, αλλά και άλλα τμήματα του κοινού, θα χωριστεί σε δύο διαφορετικά μέρη. Το Salon, που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Palexpo της Γενεύης, θα μοιάζει με το SIHH του παρελθόντος, φιλοξενώντας 30 μάρκες ρολογιών και προσκαλώντας δημοσιογράφους και άλλους VIP για αποκλειστικές προεπισκοπήσεις και παρουσιάσεις των νέων ρολογιών του έτους. Για πρώτη φορά, το κοινό μπορεί επίσης να παρακολουθήσει όλες τις ημέρες αυτής της εκδήλωσης με εισιτήριο εισόδου ύψους 300 ελβετικών φράγκων. Σύμφωνα με το FHH, το ανανεωμένο Salon “θα έχει αυξημένη έμφαση στη συνομιλία και το περιεχόμενο. Θα υπάρξουν παρουσιάσεις CEO, συζητήσεις σε ομάδες, εργαστήρια και διευρυμένες ευκαιρίες για μάθηση και δημιουργία περιεχομένου”.

25 FHH Fabienne Lupo 1000

Η νέα συνιστώσα “In the City” θα πραγματοποιηθεί σε όλη την πόλη της Γενεύης και θα καλωσορίσει το ευρύ κοινό δωρεάν. Η FHH υπόσχεται “εκθέσεις, περιηγήσεις με πεζοπορία, προσκλήσεις για ωρολογοποιία και επισκέψεις σε κατασκευές, μαζί με μπουτίκ παρουσιάσεις, ανοιχτά μουσεία, συνέδρια, συνομιλίες με τους φορείς της βιομηχανίας και άλλα”, προκειμένου να επιτευχθεί μια πραγματικά αληθινή και εντυπωσιακή εκδήλωση. σύμφωνα με το FHH, οι κατασκευαστές ρολογιών που δεν έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν στο SIHH θα λάβουν μέρος στην επεκταμένη Watches & Wonders Geneva, η Patek Philippe θα ανοίξει το θρυλικό μουσείο της για τους συμμετέχοντες, για παράδειγμα. Στο πλαίσιο αυτής της νέας πρωτοβουλίας, η FHH σχεδιάζει να μεταφέρει τα γραφεία της στο κέντρο της πόλης της Γενεύης.
“Επειδή πρόκειται περισσότερο για ρολόγια, επιλέξαμε ένα όνομα που μεταφέρει μια αίσθηση απόλαυσης, αριστείας, ανοικτότητας και ανακάλυψης”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της FHH, Fabienne Lupo, σε δήλωση. “Τα ρολόγια & τα θαύματα γίνονται το σημείο εστίασης για το εξαιρετικό ταλέντο, τη δημιουργικότητα και την άπειρη καινοτομία των κορυφαίων κοσμημάτων ρολογιών και κοσμημάτων στον κόσμο”.