Image
Image
Image
Image

TONDA 1950 TOURBILLON DOUBLE RAINBOW

Στο τέλος του ουράνιου τόξου

34 pictures hi res 1950 double rainbow flying tourbillon 4

Ο ωρολογοποιός που βασίζεται στο Fleurier παρουσιάζει μια φανταχτερή νέα δημιουργία που φιλοξενεί ένα tourbillon που πετάει και στο κέντρο δεν στέκει μόνο ένα αλλά δύο ουράνια τόξα από πολύτιμους λίθους.

35 pictures hi res 1950 double rainbow flying tourbillon 11

Παρόλο που οι μονόκεροι έχουν την τάση να τους καλούν τα τελευταία χρόνια, τα ουράνια τόξα από την άλλη πλευρά είναι δημοφιλή από αμνημονεύτων χρόνων. Ο θρύλος λέει ότι στο τέλος αυτού του συναρπαστικού οπτικού φαινομένου, το οποίο συμβολίζει τη χαρά και την αγάπη, υπάρχει μια κατσαρόλα γεμάτη με χρυσό. Ακόμη και αν αυτή η πίστη βασίζεται στη φαντασία, ένα ουράνιο τόξο είναι ακόμα ένα μαγευτικό θέαμα που βλέπεις. Ακολουθώντας τα βήματα αυτού του ταλαντευόμενου, το Pardugiani Tonda 1950 Tourbillon διπλό Rainbow ρολόι δεν κοσμεί μόνο ένα, αλλά δύο ουράνια τόξα, το ένα αναπαράγει το κλασικό σχέδιο χρωμάτων και το άλλο παρουσιάζει μια αντίστροφη διάταξη.

36 pictures hi res 1950 double rainbow flying tourbillon 11

Αυτό το εκθαμβωτικό λευκό - χρυσό πρόσωπο του ρολογιού σπρώχνεται με λαμπερά κομμένα διαμάντια διαφορετικών μεγεθών, που προστέθηκαν χρησιμοποιώντας την τεχνική χιονιού, δηλ. Περίπου 573 πετράδια συνολικής αξίας 1.402 καρατιών. Σαν μια φουσκωτή φούσκα, ο κουλοχέρης που είναι αμβουρνευμένος, στραμμένος προς το 2ο, δημιουργεί έναν αστραφτερό ουρανό που περιβάλλεται από ένα ουράνιο τόξο από 31 χρωματιστές πέτρες κομμένες σε μπαγκέτα. Συνοπτικά, 4 ρουμπίνια, 3 πορτοκαλί και 5 κίτρινα ζαφείρια, 5 τσαβόριτες, 5 μπλε ζαφείρια, 4 αμέθυστοι και 5 ροζ ζαφείρια συνολικά 0,31 καρατιών. Μια εντομή στο κάτω μέρος αυτής της μεγάλης ναυτικής μπλε τροχιάς αγκαλιάζει αρμονικά το άνοιγμα που αποκαλύπτει το 60 δευτερόλεπτο ιπτάμενο turbillon. Στο κέντρο αυτής της μαγευτικής σκηνής, τα δύο χέρια ώρας και λεπτού σχήματος δέλτα σκελετού αιωρούνται πάνω από επιμήκεις δείκτες.

37 pictures hi res 1950 double rainbow flying tourbillon 2

Αυτές οι οθόνες τροφοδοτούνται από το διαμέτρημα PF517, μια εξαιρετικά λεπτή κίνηση με αυτόματη περιέλιξη που ρυθμίζεται στα 3 Hz, παρέχοντας ένα 48ωρο τροφοδοτικό ισχύος και τοποθετώντας το σε μια τριανταφυλλένια θήκη. Αυτή η θήκη, που έχει διάμετρο 40,20 mm και πάχος 9,43 mm, ολοκληρώνεται με ένα δεύτερο ουράνιο τόξο που διαθέτει 40 χρωματιστούς πολύτιμους λίθους (2,50 καρατιών), για άλλη μια φορά κομμένα σε μπαγκέτα. Ένας υπέροχος γάμος που ενώνει 6 μπλε ζαφείρια, 6 αμέθυστους, 5 ροζ ζαφείρια, 4 ρουμπίνια, 6 πορτοκαλί και 6 κίτρινα ζαφείρια και 7 τσαβόριτες.
Το Tonda 1950 Tourbillon Double Rainbow της Parmigiani συμπληρώνεται από ένα κόκκινο λουράκι από αλλιγάτορα σχεδιασμένο από την Hermès και είναι ενωμένο με ένα τριανταφυλλή κούμπωμα.