Image
Image
Image
Image

SIHH 2019

Πέντε κορυφαία γυναικεία ρολόγια

Υπήρξε ένα μεγάλο κενό από την Van Cleef & Arpels στην πανηγυρική έκθεση SIHH φέτος, αφού το παριζιάνικο maison αποφάσισε να αποσυρθεί από το show για το προσεχές μέλλον.
Η φανταστική, ποικυμμένη ώρα του σπιτιού έλειπε σε μια έκθεση που είδε μια μικτή επιλογή προσφορών. Για τις γυναίκες, υπήρχαν πολλά για να αγαπήσουν, και κάποιες αρκετά ξεχασμένες προτάσεις. Εδώ είναι τα πέντε κορυφαία γυναικεία ρολόγια.

 

Galop d’Hermès

watch 1

Ένα άλλο ρολόι που σχεδιάστηκε από κάποιον εκτός της βιομηχανίας - αυτή τη φορά από την Hermès, η οποία μετατράπηκε σε σχεδιαστή επίπλων Ini Archibong.
Δεν έφτασε πολύ μακριά από το DNA του σπιτιού, αντλώντας έμπνευση από την αίθουσα κολύμβησης - η κάσα θυμίζει το σχήμα ενός βραχίονα - αλλά είναι οι προσεκτικά σχεδιασμένες λεπτομέρειες που κάνουν αυτό το ρολόι τόσο ξεχωριστό.
Αυτές οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν μια κορώνα στις έξι, ασύμμετρες προεξοχές, ένα απαλό καμπύλο προφίλ με βότσαλα και μια εντελώς νέα αριθμητική γραμματοσειρά που μειώνεται σε μέγεθος προς την κορυφή του δίσκου, δημιουργώντας μια αίσθηση κίνησης και εξέλιξης. Αν αυτή είναι μια φρέσκια ματιά, ίσως όλοι θα πρέπει να την λάβουν υπόψη.

watch 2

 

Richard Mille Bonbon RM07-03 Automatic Marshmallow

watch 3

Το αγαπούν ή το μισούν, αυτή η συλλογή ρολογιών 10 κομματιών που βασίζεται στα γλυκά ήταν μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για ένα εμπορικό σήμα που επικεντρώνεται συνήθως σε υλικά υψηλής τεχνολογίας, στην αθλητική αδρεναλίνη και υπεροχή.
Η κάσα σε αυτό το ρολόι Marshmallow ‘Flump’, με το στριμμένο φουσκωτό μοτίβο που δημιουργήθηκε με στρώσεις σμάλτου.
Αυτή η συλλογή είναι η πρώτη από την Cécile Guenat, την κόρη του επιχειρηματικού εταίρου του Richard Mille. Μια διασκεδαστική, αβλαβές και με μια φρέσκια αρωματική γλυκιά γεύση.

watch 4

 

Cartier Baignoire

watch 5

Ο Santos και ο Panthère εξακολουθούν να κυριαρχούν στην πρόταση του Cartier, αλλά φαίνονται λίγο πιο κοντά και το ελαφρύ Baignoire να κάνει μια λιγότερο shouty επιστροφή.
Ονομάστηκε μετά από την οβάλ μορφή ενός λουτρού και σχεδιάστηκε για πρώτη φορά από τον Louis Cartier το 1912, αυτό το απλό κίτρινο χρυσό μοντέλο είναι ήσυχα κομψό, το τέλειο μαλακό καμπυλώνει μια ελκυστική εναλλακτική λύση, για παράδειγμα, στο Ballon Bleu ή το Art Deco Tank.
Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα κομμάτι από αυτήν την παριζιάνικη δύναμη, αλλά δεν θέλετε να ακολουθήσετε το πλήθος, αυτό είναι το ρολόι για σας. Η Catherine Deneuve, η Romy Schneider και ο Jeanne Moreau είναι μερικοί από τους οπαδούς.

watch 6

 

Audemars Piguet Sapphire Orbe

watch 7

Ήταν μια περίεργη εκδήλωση για την Audemars Piguet, με ένα μπαράζ μικτού τύπου για το νέο της unisex Code 11.59. Το οποίο, δυστυχώς, έπνιξε τα περισσότερα από τα αξιοσημείωτα oohs και aahs για την Sapphire Orbe, την φετινή μεγάλη προσφορά κοσμημάτων.
Όπως και τα προηγούμενα ρολόγια σε αυτόν τον τομέα, το AP δεν έμεινε πίσω με το σχεδιασμό ή τον τεράστιο όγκο του gem-setting.
Ονομάστηκε από τον ποταμό Orbe του Vallée de Joux, όπου βρίσκεται η κατασκευή του σπιτιού, πάνω από 12.000 πέτρες τοποθετούνται σε ένα ακτινοβόλο σχέδιο που αγκαλιάζει τον καρπό όπως τα περιγράμματα ενός χάρτη.

watch 8

 

Piaget Extremely Lady

watch 9

Η φιλοσοφία της Piaget φέτος δεν αποτέλεσε έκπληξη - επεκτείνοντας την κομψή (και ιστορική) της σειρά Altiplano και προάγοντας τις δεξιότητες της στον τομέα της χρυσοχοΐας.
Ένα αναμφισβήτητο highlight ήταν η Extremely Lady, γλυπτική για να μιμείται το δέρμα ενός φιδιού με τον χαραγμένο χρυσό που εκτείνεται σε ολόκληρο το βραχιόλι και το dial - μια τάση Piaget που μπορεί να ανιχνευθεί από τη δεκαετία του 1950.
Λεπτομέρειες, όπως κάποιες κλίμακες που είναι πολύ γυαλισμένες ώστε να λάμπουν ενάντια στους άλλους με υφή, χρησιμεύουν μόνο για να αυξήσουν την ομορφιά του.

watch 10