Image
Image
Image
Image

Ο David Beckham σηματοδοτεί το νέο πρόσωπο των ρολογιών του Tudor Δίπλα του η Lady Gaga

 

beckham1new beckham3

Ο πρώην καπετάνιος της Αγγλίας και το εικονίδιο στυλ σκηνικού κάνει το ντεμπούτο της νέας καμπάνιας «Born To Dare» της μάρκας
Ο David Beckham έχει υπογράψει ως πρεσβευτής μάρκας και καμπάνιας για την εταιρεία Tudor Watch.

beckham2
Ήδη γνωστή ως ρολόι aficionado - καθώς και μια προηγούμενη ένωση με τον Breitling, ο Beckham είναι ένθερμος οπαδός του Rolex - ο εξαιρετικά διακοσμημένος ποδοσφαιριστής έγινε φιλάνθρωπος, επιχειρηματίας και σφαιρικό στυλ εικονίδιο και έχει επιλεγεί για να αντιπροσωπεύσει αυτό που η εταιρεία αποκαλεί «τολμηροί» που καθορίζουν τον Tudor - ξεκινώντας από τον ιδρυτή του, Hans Wilsdorf, ο οποίος προσπάθησε να παράγει ένα ρολόι τόσο εξίσου ισχυρό με τη θρυλική του μάρκα Rolex, αλλά σε πιο μέτρια τιμή.
Από τότε, η μακρά ιστορία του Tudor ως η περιπλάνηση για τους εξερευνητές του ισχίου έχει παράγει μια σειρά από σύγχρονα κλασικά, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Heritage Black Bay εμπνευσμένης από το vintage, δύο από τα οποία μπορεί να δει ο Beckham φορώντας τα στη νέα εκστρατεία «Born to Dare».
Εκτός από την τελευταία διμεταλλική επανάληψη, το Black Bay S & G ο Beckham μπορεί να δει μοντέλα της COSC πιστοποιημένης εκδοχής χρονογράφου, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Breitling

beckham4
Η Lady Gaga θα συμμετάσχει στον David Beckham για την προώθηση της νέας καμπάνιας του Tudor ‘Born To Dare’
Η τρέχουσα διαφημιστική εκστρατεία του Tudor, με τον νέο παγκόσμιο πρεσβευτή David Beckham, χρησιμοποιεί τη strapline: «Born To Dare». Λοιπόν, σύμφωνα με το λόγο της, η Tudor επέλεξε να ανταποκριθεί σε αυτό το μήνυμα, υπογράφοντας τη Lady Gaga ως την πρώτη γυναίκα πρεσβευτή της μάρκας.
Η ιστορία του Tudor συνήθως περιστρέφεται γύρω από το status του αδελφού του το Rolex, αλλά από τότε που εισήλθε στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου πριν από δύο χρόνια, είναι έντονος ο ρόλος του τόσο στην ανάπτυξη του εικονικού ρολογιού εργαλείων όσο και στην υποστήριξη αυτών, που έχουν επιλέξει να φορούν τα στιβαρά και πρόσφατα πολύ συλλεκτικά κομμάτια τους.

beckham5


Η επιλογή της Lady Gaga, λοιπόν, ταιριάζει με ένα προφίλ μάρκας που απομακρύνεται από τον εξοπλισμό των εξερευνητών και τα παρόμοια και ενώνει μια ευρύτερη συνομιλία γύρω από τι κάνει και δεν ταιριάζει με το status quo.
Με τα έξι Grammys, Χρυσή Σφαίρα και 30 άλμπουμ που έχει πουλήσει, η Lady Gaga έχει σαφώς ευημερήσει στο mainstream, ενώ απέχει σε μεγάλο βαθμό από τα cookie-cutter πρότυπα της δίπλα στην Tudor, η οποία πρόσφατα συνέβαλε στην επαναφορά των ωρολογιακών ιμάντων και των «νεο-vintage» σχεδίων.

beckham6