Image
Image
Image
Image

Calvin Klein

logo calvin klein

Ανακαλύψτε την καινούργια συλλογή ρολογιών και κοσμημάτων

calvin klein 1

Η εταιρεία που καθιέρωσε τη minimal και elegant αισθητική από το 1968 δε σταματά να εμπνέει το κοινό της με καινούργιο εικαστικό περιεχόμενο.

calvin klein 2

calvin klein 3

Από τη δεκαετία του 2000 ο οίκος ξεκίνησε να δημιουργεί ανδρικά και γυναικεία αξεσουάρ όπως κοσμήματα και ρολόγια, ενώ μέχρι το 2019 συνεργαζόταν για 22 χρόνια με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ωρολογοποιίας «Swatch Group» επικυρώνοντας το κύρος και την αξιοπιστία των προϊόντων της.

calvin klein 4

calvin klein 5

Τα κοσμήματά της διακρίνονται για τα καμπυλωτά και αγαλματένια σχήματά τους, το συνδυασμό διαφορετικών υλικών όπως το σκούρο μέταλλο με το χρυσό και τις λείες και αισθησιακές γραμμές τους.

calvin klein 6

calvin klein 7

Ταυτόχρονα η προοδευτική ιδεολογία που φέρει το brand Calvin Klein, το κατατάσσει σε ένα από τα πιο «gender-inclusive» του είδους του, μακριά από τους φυλετικούς διαχωρισμούς, κάτι που εκφράζεται και στα καινούργια κομμάτια της συλλογής. Ποικιλία που εγγυάται στον καθένα πως θα βρει αυτό που ψάχνει!

calvin klein 8

Chronoteam
Τ 210 3238250
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.