Image
Image
Image
Image

U.S. Polo Assn

polo logo

Polo δεν είναι απλώς μία επωνυμία είναι μία εμπειρία

polo 1

Τα ρολόγια και κοσμήματα της μάρκας U.S. Polo Assn. είναι στενά συνδεδεμένα με την ιστορία της εταιρείας και το ρόλο της στη διεθνή και παγκόσμια αγορά. Ως ένα από τα πολύ λίγα πετυχημένα brand που είναι συσχετισμένα με τον αθλητισμό, η Polo δεν είναι απλώς μία επωνυμία αλλά μάλλον μία εμπειρία, καθώς συνδυάζει με επιτυχία το παρελθόν και το παρόν μαγνητίζοντας τους λάτρεις του διαχρονικού, εμπνευσμένου από τον αθλητισμό και ταυτόχρονα κομψού στυλ.

polo 2

polo 3

Η μάρκα διατηρεί την αυθεντική της σχέση με το άθλημα του πόλο με τέτοιο τρόπο που όταν αγοράζετε ένα προϊόν U.S. Polo Assn., αποκτάτε ένα κομμάτι του αθλήματος πόλο. Δίνοντας το παρόν στις περισσότερες από τις σημαντικότερες εκθέσεις όπως στην Pitti Uomo, τη Vicenzaoro, τη Micam, τη MadridJoya, την Kosmima, αλλά και στις πιο σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις όπως το Sentebale Polo Cup, το Italia Polo Challenge, το Ευρωπαϊκό Γυναικείο Πρωτάθλημα πόλο η εταιρεία αφήνει παγκόσμιο αποτύπωμα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων διανέμοντας τα προϊόντα της μέσα από 1.200 διαφορετικά, παγκόσμια σημεία πώλησης.

polo 4

polo 5

Ο γίγαντας που συνέδεσε τον αθλητισμό με την κομψότητα και την εμφάνιση με την ουσία, τραβά εύκολα την προσοχή μας και μας κερδίζει αμέσως με το μεγαλείο του.

belsis co
Τηλ: 210 3217370
timeonline.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.