Image
Image
Image
Image

Νέα exclusive Lotus

Excellent συλλογή vintage αισθητική και σύγχρονο πνεύμα

lotus excellent

Ρετρό στυλ και κοσμοπολίτικη οπτική ενώνονται στη νέα Lotus Excellent collection, που αποκαλύπτει την πιο τολμηρή πλευρά της μάρκας με μια σειρά από προτάσεις με vintage τόνο και μια συλλογή από χρονογράφους με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες.
Ένας συνδυασμός καθαρών γραμμών και κλασικής κομψότητας χαρακτηρίζει τη σειρά ρολογιών Lotus Excellent. Μίνιμαλ στο σχεδιασμό της, η Excellent είναι η πρώτη συλλογή Lotus που διαθέτει μια άκρως πρωτότυπη κάσα με στρογγυλεμένη οκταγωνική στεφάνη. Στην Lotus 18841/1/2/3/4 σειρά, η θήκη 40,5 mm είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και φιλοξενεί ένα καντράν διακοσμημένο με μοτίβα Clou de Paris σε ασημί, μπλε, πράσινο και μαύρο που είναι εύκολα ορατά, με δύο δείκτες και δείκτες ώρας με κλίση, εκτός από το 12 και το 6, που συμβολίζονται με αριθμούς. Τα μοντέλα σχεδιασμένα για γυναικείο καρπό - Lotus 18843/1/2/3/4 – έχουν οκταγωνική κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά σε μικρότερο μέγεθος 32,5 mm. Το καντράν των Lotus 18843/2/3/4 ρολογιών διαθέτουν τη διακόσμηση Clou de Paris σε ασημί, ροζ και μαύρο χρώμα.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλάδας & Κύπρου
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ
Καραγεώργη Σερβίας 12-14 Αθήνα,
T. +30 210 3311227-8-9
www.festinagroup.gr 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.