Image
Image
Image
Image

Pianegonda

PIANEGONDA logo

ασημένια κοσμήματα με μοντέρνο σχέδιο

PIANEGONDA ASSOLUTO 1

Pianegonda σημαίνει κόσμημα με πρωτότυπο σχέδιο. Ένα στιλιστικό ταξίδι που ξετυλίγεται σε έναν συνεχή διάλογο μεταξύ τολμηρών και εκλεπτυσμένων όγκων και ανάλαφρων και ουσιαστικών σχημάτων.
Μια ανατρεπτική γεωμετρική σύνθεση που κάνει την αισθητική κάθε δημιουργήματος μοναδική.
Η συνεχής έρευνα και ανακάλυψη νέων σχεδιαστικών τεχνικών βρίσκει τρόπο έκφρασης στα χέρια των ειδικών, διαμορφώνοντας με ακρίβεια τις πρώτες ύλες. Η προσοχή στη λεπτομέρεια που είναι χαρακτηριστική των παραδοσιακών τεχνικών χειροτεχνίας επιτρέπει την κατασκευή αυθεντικών κοσμημάτων πολυτελείας.

PIANEGONDA catalogue 2

Η αποστολή της Pianegonda
Η Pianegonda αφιερώνει τη δημιουργικότητά της σε όσους αναζητούν συνεχώς νέα ομορφιά και νέα εκφραστική ελευθερία. Μια εξελισσόμενη στιλιστική μεταφορά που χρησιμοποιεί μια σύγχρονη και προκλητική γλώσσα για να αφηγηθεί νέες ιστορίες περιεκτικότητας, ανεξαρτησίας και αυτογνωσίας.

PIANEGONDA catalogue 3

Το όραμα της Pianegonda
Το όραμα της Pianegonda είναι να διαλύσει τα δημιουργικά όρια με διασπαστική αισθητική που ενισχύει την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθηση.

PIANEGONDA store 4

Οι αξίες της Pianegonda
Το σχέδιο, η συμμετοχικότητα, η ανεξαρτησία, η φιληδονία, η αυτοέκφραση, η καινοτομία, η αναστάτωση, η ψυχρότητα και η επιθυμία.

PIANEGONDA store 5

Η Pianegonda άνοιξε την πρώτη της μπουτίκ στο διάσημο via Gesù στο Μιλάνο τον Δεκέμβριο του 2019.

PIANEGONDA catalogue 6

Αυτή ήταν μια αρκετά σημαντική στρατηγική επιλογή με στόχο την αύξηση της ανάπτυξής της και την αξιοποίηση της στη διεθνή αγορά.
Η νέα μπουτίκ στο Μιλάνο έχει δύο βιτρίνες καταστημάτων που βλέπουν στο δρόμο και κομψούς εσωτερικούς χώρους, που οι αρχιτέκτονες έχουν σχεδιάσει χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά σχήματα και τα σύμβολα της μάρκας.
Το εμβληματικό κατάστημα στο Μιλάνο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών, με όλα τα κομμάτια από τις εμβληματικές συλλογές και έναν ιδιωτικό χώρο αφιερωμένο στην υποδοχή των πελατών.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι
Ελλάδας & Κύπρου GK TIME
Βουλής 7 Αθήνα, T. +30 210 3233905
www.gktime.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.