Image
Image
Image
Image

Festina Watches

FESTINA logo

Festina Solar Energy

Η συνεχής αναζήτηση για καινοτομία είναι προτεραιότητα στον Όμιλο της FESTINA, για αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτό το χειμώνα την νέα συλλογή FESTINA SOLAR από ανδρικά και γυναικεία ρολόγια.

FESTINA SOLAR ENERGY 1

Όλα τα ρολόγια διαθέτουν την τελευταία έκδοση της μηχανής Miyota Japanese Solar, στη νέα και βελτιωμένη εκδοχή.

FESTINA SOLAR ENERGY 2

Πως Λειτουργεί
Η μονάδα συσσώρευσης έχει ενσωματωθεί στην κατασκευή του ρολογιού, μέσω ενός ελάχιστα ορατού μαύρου περιγράμματος μεταξύ του γυαλιού και του καντράν.
Αυτή η καινοτομία προσφέρει ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται η αντικατάσταση μπαταρίας. Ποτέ πια!
Επίσης, η νέα μηχανή Miyota διαθέτει διακόπτη για την τροφοδοσία: ξεβιδώνοντας την κορώνα, η ροή ισχύος σταματά και το ρολόι σας διατηρεί την ισχύ έως και 48 μήνες.
Τα ηλιακά ρολόγια αποθηκεύουν την ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπορούν να λειτουργήσουν, μετά από πλήρει φόρτιστη, έως και 6 μήνες σε απόλυτο σκοτάδι.

 

Valjoux 7750 χρονογράφος ένας εντυπωσιακός χρονομετρητής

Festina Swiss 1

Αυτό που κάνει τον Valjoux 7750 ξεχωριστό είναι ότι χρησιμοποιεί ένα σύστημα έκκεντρου τριών επιπέδων αντί για τον συνήθη τροχό στήλης.
Αυτή η διαφοροποίση είχε ως αποτέλεσμα μια κίνηση με μεγαλύτερη απόκριση που μπορεί να παραχθεί ευκολότερα.
Εκτός από τη λειτουργία χρονογράφου, το Valjoux 7750 διαθέτει λειτουργία hacking. Οι σύγχρονοι Valjoux 7750 έχουν επίσης 25 ρουμπίνια και περίπου 48 ώρες απόθεμα ισχύος.
Επιπλέον, χρησιμοποιεί το σύστημα Incabloc που προστατεύει από κραδασμούς σε περίπτωση πτώσης ή χτυπήματος του ρολογιού από τον χρήστη.
Ο Valjoux 7750 έχει βασικό ρόλο στην εμφάνιση πολλών ακόμα μηχανικών κινήσεων. Μερικές τροποποιήσεις περιλαμβάνουν τα 'GMT hand', βελτιωμένο απόθεμα ισχύος και διαφορετικές θέσεις για το παράθυρο ημερομηνίας.

Festina Swiss 3

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Αυτόματος μηχανισμός Valjoux 7750, Μεγάλο και ευανάγνωστο καντράν με εμφανείς δείκτες υψηλής αντίθεσης, αριθμούς και ευρετήρια, Αφιέρωμα στο παραδοσιακό σχέδιο ρολογιών των πιλότων με το κόκκινο βέλος, Αρχική σχεδίαση καντράν που δείχνει 2 ημερομηνίες ως απαραίτητες για την παρακολούθηση της τοπικής ώρας, της ώρας προορισμού και της UTC,10 BAR Αντοχή στο νερό, Λουράκι από γνήσιο δέρμα με ραφές αντίθεσης, Swiss Made

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι
Ελλάδας & Κύπρου ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ
Καραγεώργη Σερβίας 12-14 Αθήνα,
T. +30 210 3311227-8-9
www.festinagroup.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.