Image
Image
Image
Image

KLASS ITALIA

by ΤΥΜΠΑΝΙΔΗΣ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

 CATALOGHINO

Tο 1968 μια παρέα από τρεις φίλους δημιουργούν την εταιρεία TMS με έδρα την Ν. Σμύρνη. Ξεκινώντας από ένα μικρό εργαστήριο χρυσοχοΐας μετέτρεψαν τα όνειρα τους και το πάθος τους για δημιουργία σε ένα κατάστημα κόσμημα για τα νότια προάστια της Αθήνας.

CATALOGHINO 1 

 CATALOGHINO 2

Κάποια χρόνια αργότερα η ιστορία συνεχίζεται και το 2000 τα ηνία της επιχείρησης αναλαμβάνει η δεύτερη γενιά πλέον, η οποία έχοντας το ίδιο όραμα και πάθος για τα άριστα και υψηλής αισθητικής κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας, το 2003 ανοίγει 2 ακόμα καταστήματα - boutique, αποκλειστικά με κοσμήματα - Swarovski - σε Ν. Σμύρνη και Πειραιά.

 CATALOGHINO 3

 CATALOGHINO 5

Αυτή η διάθεση και η αγάπη για τα υψηλής ποιότητας κοσμήματα ώθησε και το 2020 σε μια νέα συνεργασία με την KLASS ITALIA και την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα του γνωστού ιταλικού οίκου VALORI ITALY, της Leader Design και της Pierre Cardin.

2ας Μαΐου 30 Νέα Σμύρνη,
Τ. 210 9340540,
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.