Image
Image
Image
Image

KURSHUNI

Δημιουργώντας το δικό σας στυλ με κοσμήματα που έχουν σχεδιαστεί για να αναμειγνύονται και να ταιριάζουν σε διαφορετικούς συνδυασμούς

kurshuni logo

Η KURSHUNI σχεδιάζει και παράγει εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι 925 με μοντέρνα σχέδια στις εγκαταστάσεις της στην Κωνσταντινούπολη από το 2002

KURSHUNI 1

Η Elif Esra Kurşunlu, Αρχιτέκτονας και ο Lokman Kurşunlu, Μηχανικός έχουν δημιουργήσει το εμπορικό σήμα KURSHUNI από το 2002 στην Κωνσταντινούπολη με σκοπό να ομορφύνει τοv κόσμο μέσα από τη δημιουργικότητα, την οποία αντιπροσωπεύει.

Οι συλλογές KURSHUNI αποτελούνται από μοναδικά θέματα και ιστορίες, εμπνευσμένα από τις κοινές καθημερινές εικόνες. Όλα τα ασημένια κοσμήματα KURSHUNI παράγονται με προηγμένη τεχνολογία και εξαιρετική χειροποίητη δεξιοτεχνία.

jewllery logo

Τα κοσμήματα KURSHUNI κατασκευάζονται από Ασήμι 925 κυρίως και με πέτρες «Execellence Star Cut» Cubic Zirconia μαζί με τουρκουάζ, λαμπραδορίτη, μαύρο σπινέλιο και αμέθυστο.

Σήμερα, το KURSHUNI είναι η πρώτη και η μοναδική μάρκα που χρησιμοποιεί καθαρό χρυσό 24 καρατιών για επιμετάλλωση κίτρινου χρυσού και χρυσό 21 καρατιών για ροζ επιχρύσωση σε ασήμι 925.

KURSHUNI 5

Η εταιρεία έχει βάλει τη δική της υπογραφή και στα ασημένια κοσμήματά της προσθέτοντας τα χειροποίητα μίνι φυλαχτά ματιών από γυαλί, με το όνομα KURSHUNI ΝΑΖΑEYE.

Το 2010, η KURSHUNI Jewellery εισήχθη στην Ευρώπη με το να γίνεται τακτικός εκθέτης στις πιο δημοφιλείς και διάσημες εκθέσεις κοσμημάτων του κλάδου, οι οποίες άνοιξαν νέους ορίζοντες για να γίνει ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα.

KURSHUNI 4

Η KURSHUNI Jewellery αύξησε τον όγκο πωλήσεων και την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας στην Ευρώπη μέσα από τα μοντέρνα της σχέδια, τα μοναδικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, προσιτές τιμές, και υπηρεσίες μετά την πώληση, δραστηριότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Σήμερα η KURSHUNI Jewellery έχει πιστούς καταναλωτές στην Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια Αμερική, συνολικά σε 38 χώρες και 358 πόλεις. Οι αφοσιωμένοι πελάτες της παγκοσμίως έχουν καταφέρει να φτάσουν την KURSHUNI Silver Jewellery σε σχεδόν 600 σημεία πώλησης σε παγκοσμίου φήμης κέντρα όπως το Παρίσι, η Ρώμη, το Μιλάνο, η Αθήνα, το Βουκουρέστι, το Μόναχο, η Φρανκφούρτη, η Βιέννη και το Τορόντο.

KURSHUNI 3

Η Elif Esra Kurşunlu και ο Lokman Kurşunlu, συνεχίζουν με το ίδιο πάθος και την ίδια δημιουργικότητα να σχεδιάζουν αυτοπροσώπως τα κοσμήματα KURSHUNI Silver Jewellery.

Αποκλειστική Διάθεση:
TRUMP Group, Κρήτης 1, Παλλήνη,
Τ. 210 6830082 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.