Image
Image
Image
Image

ROAMER OF SWITZERLAND

ROAMER logo

ROAMER 1

Τα ποιοτικά ρολόγια ελβετικής κατασκευής είναι το χαρακτηριστικό σήμα κατατεθέν της ROAMER από την ίδρυση της το 1888. Κάθε ROAMER δημιουργία βασίζεται στην τεχνική αρτιότητα και την άψογη αισθητική. Συνεχής καινοτομία, χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και η ακρίβεια των ελβετικών κινήσεων, διασφαλίζει την επιτυχία.

ROAMER 2

ROAMER 3

ROAMER 4

Η ιστορία της ROAMER συνεχίζεται.
Με γνώμονα το μακροπρόθεσμο όραμα, η ROAMER OF SWITZERLAND επεκτείνει την παρουσία της στο λιανικό εμπόριο, και εστιάζει στην ανταγωνιστική αναλογία τιμής-απόδοσης, που βρίσκεται στο επίκεντρο της απήχησής της, σε άνδρες και γυναίκες που εκτιμούν τον μοναδικό σχεδιασμό και την εξαιρετική δεξιοτεχνία κατασκευασμένο στην Ελβετία σε λογικές τιμές. Αυτή είναι η δέσμευση που έχει σφυρηλατήσει την ταυτότητα και τη φήμη της μάρκας. Η ROAMER παραμένει πιστή στον χαρακτήρα της: απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εξαιρετική και προσωπική αφοσίωση σε κάθε τομέα.

ROAMER 5

ROAMER 6

Σε περισσότερο από μια δεκαετία, οι μηχανικοί της Roamer και οι προγραμματιστές λογισμικού δημιούργησαν ένα κατακόρυφα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής ρολογιών 4.0 στην κατασκευή υψηλής τεχνολογίας στο Mendrisio της Ελβετίας. Ένα εσωτερικώς αναπτυγμένο ιδιόκτητο ημιαυτόματο σύστημα κατασκευής, το οποίο εκτελείται από ρομπότ με μηχανή και στιλβωτικά με εξαιρετικά υψηλή παραγωγικότητα και ποιοτική συνέπεια, επιτρέπει στην Roamer να παράγει ρολόγια πολυτελείας στην αγορά των μεσαίων τιμών. Από την κατασκευή κιβωτίων και εξαρτημάτων ρολογιών στη συναρμολόγησή τους σε ένα ολοκληρωμένο ρολόι και την παράδοση τους στον πελάτη, ολόκληρη η ροή εργασίας συνδέεται και διαχειρίζεται με αλγόριθμους λογισμικού που βελτιστοποιούν το σχεδιασμό και τη διανομή του έργου σε όλες τις φάσεις παραγωγής.

ROAMER 7

Η Roamer μπορεί πραγματικά να ισχυριστεί ότι έχει δημιουργήσει ένα σύστημα παραγωγής, το Watch manufacturing 4.0, στο οποίο η παράδοση, οι μηχανές, οι άνθρωποι και οι διαδικασίες συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν ποιότητα, σταθερότητα και απόδοση στην παραγωγή.

ROAMER 8

Αξιοποιώντας αυτό το υπερσύγχρονο περιβάλλον παραγωγής και με βασικό γνώμονα την ανταγωνιστική αναλογία τιμής-απόδοσης και την δέσμευση απέναντι στον πελάτη, η ROAMER, προχώρησε σε αύξηση των ετών εγγύησης των ρολογιών της, από 2 (όπως στις περισσότερες μάρκες ρολογιών) σε 7 έτη. Γεγονός που πιστοποιεί την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των κατασκευών της.
Η JCOU ΙΚΕ συνεχίζει περήφανα να είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της μάρκας στην Ελλάδα και Κύπρο και ο πλέον έμπειρος συνεργάτης για τη διάθεση αλλά και το service των ROAMER ρολογιών στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

ROAMER 7year

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος:
JCou IKE Τηλ: 210 33 13 044