Image
Image
Image
Image

MADOXX LIFESTYLE

LOGO just

L1180449

Η Καλοκαιρινή συλλογή Just Cavalli η οποία διακρίνεται για τα ιδιαίτερα της σχέδια όπως το φίδι, οι καδένες και τα διαφορετικά σε χρώμα καντράν, προσδίδει ένα μοντέρνο αλλά και fashionable style στο ντύσιμο μιας γυναίκας.
Η συλλογή περιέχει ρολόγια αλλά και κοσμήματα σε τόνους χρυσού, silver και rose gold με πινελιές από ζιργκόν, glitters και φυσικά το φίδι, το οποίο είναι το εμβληματικό σύμβολο του brand και βασικό στοιχείο της ταυτότητας της μάρκας, χαρακτηρίζει τα περισσότερα μοντέλα.
Εάν είσαι λάτρης της μόδας, τότε το Just Cavalli είναι η απόλυτη επιλογή για να τραβήξεις τα βλέμματα !

EZ9A9597

 


 

DW LOGO

quadro lumine silver

Το πρωτοπόρο brand στον κόσμο του ρολογιού για ακόμη μια φορά έχει καινοτομήσει με τα καινούργια μοντέλα από την συλλογή QUADRO!
Για πρώτη φορά η εταιρεία έχει παρουσιάσει συλλογή με τετράγωνα καντράν σε τόνους λευκού, μαύρου αλλά και πράσινου με pressed καδένες από ανοξείδωτο ατσάλι ή δερμάτινα λουριά.
Αναβαθμίστε το στυλ σας και επιλέξτε το Quadro watch το οποίο θα δώσει μια κλασσική, συνάμα κομψή νότα στις καθημερινές αλλά και στις βραδινές σας εξόδους.

quadro lumine

 


 

LOGO R

Rosefield FW22 Octagon XS Black Gold OBGSG O61

Με νέα, ανανεωμένη διάθεση και συλλογές, η εταιρεία Rosefield παρουσίασε πρόσφατα το νέο, chic OCTAGON XS STUDIO ρολόι – κόσμημα. Το premium αυτό ρολόι, έχει ως χαρακτηριστικό του την ιδιαίτερη καδένα η οποία μοιάζει σαν κόσμημα και αγκαλιάζει τον γυναικείο καρπό σαν βραχιόλι αλλά και το οκτάγωνο καντράν με διαστάσεις 19,5x24 mm.
Είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να φοράνε κάτι μοναδικό, κλασσικό και elegant!

Rosefield FW22 Octagon XS Collection

 


 

LOGO roberto

EZ9A6688

Η νέα Spring/Summer 2022 συλλογή της Roberto Cavalli είναι εδώ για να σας καταπλήξει.
Ιδιαίτερα designs με διαχρονικά στοιχεία και άριστη ποιότητα υλικού, η νέα συλλογή έχει αγαπηθεί τόσο από τις γυναίκες αλλά και τους άντρες.
Designs τα οποία συνδυάζουν στοιχεία πολυτέλειας και κομψότητας με συνδυασμούς χρωμάτων silver, gold και rosegold για όλα τα γούστα !

EZ9A6527

 


 

logo j

7K0A0181

Μια γκάμα από διαφορετικά είδη κοσμημάτων όπως κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και βραχιόλια η οποία διακρίνεται για τα πολύμορφα σχέδια της!
Κοσμήματα τα οποία είναι δύσκολο να μην λατρέψεις αφού προσδίδουν μια μοδάτη, μοντέρνα διάθεση στην εμφάνιση σας.
Μπορείτε να κάνετε τους απόλυτους συνδυασμούς για τις Καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και όχι μόνο!

IMG 4470

 


 

Cavalli Class logo

4

H Madoxx Lifestyle με ενθουσιασμό, ανανεώνει το portfolio της με ένα καινούργιο, παγκοσμίου φήμης brand το CAVALLI CLASS BAGS. Τσάντες σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και υλικό για όλα τα γούστα, όπως επίσης και μεγάλη γκάμα από leather goods όχι μόνο για την γυναίκα αλλά και για τον άντρα.
Μοναδικά designs και χρώματα, τα οποία μπορούν να συντροφεύουν το outfit σας από το πρωί μέχρι και το βράδυ αναβαθμίζοντας το style σας.

 


 

LOGO l

17

Το πιο hot fashion trend της αγοράς έχει όνομα και λέγεται LaCoqueFrancaise! Το αγαπημένο lifestyle smartphone accessory τώρα διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο. Ένα φρέσκο αξεσουάρ μόδας για όλες τις εποχές που ολοκληρώνει το οutfit μιας γυναίκας στις καθημερινές και βραδινές εξόδους της ενώ παράλληλα είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό accessory που σου λύνει τα χέρια.

18

MADOXX LIFESTYLE
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλάδας | Κύπρου
+30 210 3255404 | +357 25103179
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.MADOXX LIFESTYLE