Image
Image
Image
Image

Thomas Sabo

ThomasSabo Logo Jewellery

Η Thomas Sabo παρουσιάζει τη συλλογή κοσμημάτων εμπνευσμένη από την απεραντοσύνη του ωκεανού

Jana Serie 05 104

Η Thomas Sabo ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία της συλλογής Ocean Vibes Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022.
Ο ίδιος ο Thomas Sabo ιδρυτής και εμπνευστής του Brand ήταν o επικεφαλής της ομάδας που σχεδίασε και ανέπτυξε τη συλλογή SS22 - Ocean Vibes. Αυτό έγινε με σκοπό να αντανακλάται σε αυτά, αυτούσια η ταυτότητα, η ιστορία και το DNA του brand με κομμάτια εμπνευσμένα από τον ωκεανό που “ανακαλούν τη δύναμη της θάλασσας και την ελευθερία της φύσης”

new product 1 new

Σύμφωνα με την Aurore Melot, διευθύντρια δημιουργικού της THOMAS SABO, η συλλογή Ocean Vibes καταφέρνει να δώσει ζωή, χρησιμοποιώντας ζωντανά τρισδιάστατα - δυναμικά σχέδια διακοσμημένα στο χέρι με πέτρες σε όλο το χρωματικό φάσμα των ωκεανών, από το σκούρο μπλε της αβύσσου έως το γαλαζοπράσινο και λευκό των αφρισμένων κυμάτων.
«Τα μοτίβα, περιλαμβάνουν μυθικές μορφές και πανέμορφα δελφίνια που καβαλούν τα κύματα και φωλιάζουν στην φιλόξενη αγκαλιά αυτών που τα φορούν. Ο άνθρωπος με την μορφή δύτη γίνεται ένα με το υγρό στοιχείο και όλα μαζί, δαχτυλίδια, μενταγιόν και σκουλαρίκια αντιπροσωπεύουν την ποικιλομορφία του ωκεανού».

new product 2 new

Η συλλογή παρουσιάζεται επίσημα στις 24 Φεβρουαρίου και θα είναι διαθέσιμη στην Διεθνή έκθεση «ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW 2022» στην Αθήνα και στο περίπτερο της THOMAS SABO D24 – E23.

THOMAS SABO renders 02 006

Η εταιρεία Thomas Sabo, ιδρύθηκε το 1984 στο Lauf an der Pegnitz, στη νότια Γερμανία από τον σχεδιαστή κοσμημάτων και ρολογιών Thomas Sabo. Tο brand είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως μέσω των εμβληματικών της καταστημάτων και επιλεγμένων λιανοπωλητών.

THOMAS SABO renders 02 007

Τα κοσμήματα THOMAS SABO Greece – Cyprus έχουν αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο και
θα τα συναντήσετε σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία, καθώς και στο THOMAS SABO Boutique corner, στον 4ο όροφο του Attica City link στο κέντρο
της Αθήνας.
Τ: 28310 30012 - 6980 733660
www.thomassabo.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.