Image
Image
Image
Image

yourwatch.gr

YOURWATCH logo

Καλύτερα δε γίνεται!

2021 Μια σημαντική και επιτυχημένη χρονιά για την εταιρεία Υιοί Μ ΤσούγιαΑ.Ε.

691 C18 CMYK

Το 2021, το ελληνικό κόσμημα και ρολόι έζησε μια σημαντική στιγμή, αφού η Υιοί Μ. Τσούγια Α.Ε. έγινε η αποκλειστική αντιπρόσωπος του brand της Chiara Ferragni σε Ελλάδα και Κύπρο, εισάγοντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα ξεχωριστά ρολόγια και κοσμήματα του κορυφαίου brand που απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα.

R8853100022 6

Μέσα από το yourwatch.gr, που ανήκει στην εταιρεία, μπορεί κανείς να περιηγηθεί στην συλλογή ρολογιών και κοσμημάτων της Chiara Ferragni, που κερδίζουν ουσιαστικό έδαφος στις διεθνείς αγορές και γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στα κοινά των γυναικών που απευθύνονται. Τα προϊόντα της Chiara Ferragni πρωταγωνιστούν σε κάθε βιτρίνα και κερδίζουν την προτίμηση του κοινού με τις μοντέρνες και τολμηρές σχεδιαστικές προσεγγίσεις, τον sexy-chic χαρακτήρα τους και τις προσιτές τιμές.

FERRAGNI LOOK 15 STILL 123 1

Η πολυετής συνεργασία της Υιοί Μ. Τσούγια Α.Ε. με εξίσου σημαντικά brands, όπως η Guess, η Guess Collection και η Maserati διευρύνουν τη δυνατότητα των συνεργατών τους να μπορούν να απευθυνθούν σε όλα τα αγοραστικά κοινά καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε υψηλής ποιότητας ρολόγια και μοντέρνα αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες σχεδόν όλων των ηλικιών.
Και φέτος η εταιρεία θα βρίσκεται στο Athens International Jewellery Show που θα γίνει 25-28/02 στο Metropolitan Expo, στο περίπτερο Ε26 F25 με την πλούσια και ανανεωμένη συλλογή της, δίνοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κοσμήματος και του ρολογιού να γνωρίσουν τους εκπροσώπους της από κοντά.

Υιοί Μ. Τσούγια Α.Ε.
Τηλ: 210 3310100
www.yourwatch.gr | email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.