Image
Image
Image
Image

Thorton World Reloaded

logo thorton

Το brand της Thorton, όταν πρωτοξεκίνησε το 2017 είχε ένα όραμα: να δημιουργήσει ανδρικά ρολόγια βασισμένα σε μοντέρνα σχέδια, με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια και σε υψηλής ποιότητας υλικά, που ακολουθούν τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις διατηρώντας ταυτόχρονα προσιτές τιμές.

FO4A8884 2

Μέσα από τις 13 διαφορετικές συλλογές, η Thorton έχει δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα ρολογιών που αποπνέουν τον δυναμισμό, το στυλ και την ανθεκτικότητα που χαρακτηρίζει το brand.

ARKYN 9205331M FRONT HIGH RES

Στη φετινή διαφημιστική καμπάνια στα Social Media, η Thorton επέλεξε το γνωστό μοντέλο, Θοδωρή Τσαρούχα, μια από τις πιο ιδιαίτερες μορφές του φετινού GNTM, ενώ συνεργάστηκε και με τους επιτυχημένους youtubers Αλέξανδρο Κοντοπίδη και Viking Bae, επιθυμώντας έτσι να απευθυνθεί στο κοινό της με δυναμικό τρόπο. To concept αυτή τη φορά στήθηκε για να αναδείξει και να τονίσει τον urban χαρακτήρα που διαθέτει το brand. Αυτόν ακριβώς το χαρακτήρα, που πρεσβεύουν και τα καινούργια ρολόγια από τις συλλογές Kalf, Arkyn και Ragnar ΙΙ. Και θέλουν να απευθυνθούν σε κοινά που ζουν και αντιμετωπίζουν καθημερινά τις προκλήσεις της σύγχρονης μητρόπολης.

RAGNAR 9206121M FRONT HIGH RES

Μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε το brand από κοντά θα είναι το φετινό Athens International Jewellery Show 25-28/02 στο Metropolitan Expo. Στο Hall 1, Stand F18 οι άνθρωποι της Thorton θα έχουν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο εκθεσιακό περίπτερο γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένο από τη φετινή διαφημιστική καμπάνια…το Thorton World Bar, όπου θα σας μεταφέρει ολοκληρωτικά στον κόσμο της Thorton.

Τα ρολόγια της Thorton, ήδη έχουν ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα. Η ποιότητα του brand, η μεγάλη αναγνωρισιμότητα που εξασφάλισε η πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια και η εμπειρία των ανθρώπων της Thorton αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες, για να συμπεριληφθούν σε κάθε βιτρίνα, να δημιουργήσουν το ενδιαφέρον του κοινού και να οδηγήσουν σε πωλήσεις.

PAC Time International el.: 00357 22879333