Image
Image
Image
Image

Apple watch

Apple watch straps από την Ted Baker

Apple Ted Baker

Αλλάξτε το ρολόι και τη διάθεση σας
Η πρώτη συλλογή FW21, εμπνευσμένη από τα μοτίβα και τους χρωματικούς συνδυασμούς της Ted Baker,αποτελείται από ανδρικά και γυναικεία σχέδια, όλα δερμάτινα. Τα γυναικεία βγαίνουν σε δύο μεγέθη (38/40 και 42/44) ενώ τα ανδρικά σε ένα (42/44). Με μεγάλη ποικιλία σχεδίων για κάθε στυλ κλασσικό ή μοντέρνο .

Ανακαλύψτε τη δύναμη της φύσης

JACQUES LEMANS

Η σειρά Eco Power - Solar Collection της Jacques Lemans είναι τα μοναδικά παγκοσμίως ηλιακά ρολόγια με αποθεματικό ισχύος 120 ημερών. Χρησιμοποιούν την ενέργεια του ήλιου ως κινητήρια δύναμη εξοικονόμησης πόρων και έτσι εξοικονομούν τη χρήση επιβλαβών για το περιβάλλον μπαταριών. Με την προηγμένη ηλιακή τεχνολογία, κάθε τεχνητό και φυσικό φως φορτίζει τα ρολόγια. Με την Eco Power - Solar Collection ορίζετε με επιτυχία μια δήλωση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Βουτήξτε στον εντυπωσιακό κόσμο των ρολογιών Hybromatic

Hybromatic JACQUES

Με τη νέα συλλογή Hybromatic, η Jacques Lemans συνδυάζει καινοτόμες τεχνολογίες με σπορ σχεδιασμό και φέρνει επανάσταση στον κόσμο των αυτόματων ρολογιών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία προσφέρει τη λειτουργικότητα ενός αυτόματου ρολογιού και την ακρίβεια ενός ρολογιού χαλαζία. Με αυτόν τον τρόπο, η φυσική κίνηση του βραχίονα είναι αρκετή για να κρατήσει το ρολόι σε κίνηση και να δημιουργήσει απόθεμα ισχύος 180 ημερών. Ο ιδανικός σύντροφος σε κάθε νέα περιπέτεια.

Αποκλειστική Διάθεση:
Γ. Κοντογεώργος ΕΠΕ
Τηλ: 24210 33766