Image
Image
Image
Image

Jaguar

logo jaguar

Μέσα στον ξέφρενο τρόπο ζωής μας, ασχολούμαστε με τα καθημερινά προβλήματα και δεν αφιερώνουμε αρκετό χρόνο σε αυτο που έχει σημασία.
Τώρα μπορούμε να ανακτήσουμε τον έλεγχο του χρόνου μας και να πιέζουμε το κάθε λεπτό με το δημιούργημα της Jaguar, το υβρικό ρολόι Jaguar Hybrid.

Jaguar Hybrid

Ανάμεσα από ένα αναλογικό ρολόι και ένα έξυπνο smart ρολόι, υπάρχει το υβριδικό ρολόι Jaguar Hybrid, με μια συλλογή από 6 ανδρικά υβριδικά ρολόγια, που έχουν την σφραγίδα του ξεχωριστού φημισμένου DNA της μάρκας. Κρύσταλλο ζαφείρι, ανοξείδωτο ατσάλινο μπρασελέ σε δύο παραλλαγές, που συνδυάζουν ατσάλι με τη χρυσή επεξεργασία IP, περιστρεφόμενη στεφάνη, δείκτες φωταύγειας και την ανθεκτική κάσα των 45,70 mm – αδιάβροχο έως 200 μέτρα - κάνουν αυτή τη συλλογή να είναι το τέλειο ρολόι για την καθημερινή σας χρήση.
Τα υβριδικά ρολόγια έχουν την εμφάνιση ενός αναλογικού ρολογιού. Ετσι διατηρούν όλη την κομψότητα και τη δύναμη ενός ιδιαίτερου κομματιού, παρόλο που κρύβουν στον μηχανισμό τους μια σειρά πλεονεκτημάτων που θα βοηθήσουν τον χρήστη να παραμείνει συνδεδεμένος με την επιλογή του, χωρίς την απαραίτητη χρήση του κινητού του τηλεφώνου.

Festina Group Hellas
Tel : 210 3311227-8-9