Image
Image
Image
Image

Candino

Candino 3

Η Candino ανήκει στις ελάχιστες μάρκες ωρολογοποιίας στον κόσμο που μπορούν να καλύψουν κάθε στάδιο της κατασκευής ενός ρολογιού. Ο ιδρυτής Adolf Flury-Hug ήταν ένα άτομο μπροστά από την εποχή του. Ένας οραματιστής που, το 1947, άνοιξε ένα εργαστήριο ωρολογοποιίας στην οικογενειακή του κατοικίας στο Herbetswil, στο ελβετικό καντόνι του Solothurn.
Σήμερα, το εργαστήριο βρίσκεται ακόμα δίπλα στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας, το οποίο άνοιξε το 1989, συμβολίζοντας τη δέσμευση της Candino στις αρχές των ιδρυτών της. Αυτή η παράδοση, χρόνο με το χρόνο, τροφοδότησε τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες καθιστώντας κάθε ρολόι εξαιρετικό για τη καινοτομία και την ακρίβεια του.
Η εταιρεία αποδίδει πάντα μεγάλη σημασία στον αισθητικό σχεδιασμό καθενός από τα τεχνικά εξελιγμένα μοντέλα της, που δημιουργούνται με υλικά υψηλής ποιότητας όπως χάλυβα, τιτάνιο, κεραμικά και με άνθρακα.
Το εργοστάσιο χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για τη συναρμολόγηση ρολογιών και σχολαστικούς ποιοτικούς ελέγχους στους οποίους υπόκεινται όλα τα κομμάτια που αποτελούν ένα ρολόι Candino. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό βήμα για την πιστοποίηση του προϊόντος προτού φτάσει στην αγορά. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς επέκτασης, ο όμιλος έχει αποκτήσει ακόμα έξι εξειδικευμένα κέντρα παραγωγής στην Ελβετία.

Festina Group Hellas
Tel : 210 3311227-8-9