Image
Image
Image
Image

Festina Ceramic Collection

Festina

Festina Ceramic Collection το εκλεπτυσμένο κεραμικό υλικό παντρεύει το σπορ στυλ σε ένα ρολόι με έντονο χαρακτήρα.

Festina Ceramic Collection 1

Σε αρμονία με την παράδοση στην κατασκευή ρολογιών, η Festina καινοτομεί συνεχώς, πάντα ένα βήμα μπροστά στη παρουσίαση των τελευταίων τάσεων σε νεότερα προϊόντα.
Η Συλλογή FESTINA Ceramic είναι το ιδανικό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας, με την πρόσφατη κυκλοφορία 6 μοναδικών και διαχρονικών στυλ.
Για αυτές τις νέες δημιουργίες, αφιερωμένες στον σύγχρονο άνθρωπο με κομψό χαρακτήρα, η Festina ενσωματώνει το ευγενές κεραμικό υλικό, το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα για την ελαφρότητα, την αντοχή του και για την απαλότητα στην αφή.
Σχεδιασμένα, αυτά τα ρολόγια διατίθενται σε φινίρισμα IP από χάλυβα, μπλε ή μαύρο και διαθέτουν περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα 40 mm με επιλογή από μπλε ή μαύρα λεπτομερή κεραμικά πλαίσ ια. Τα κομψά καντράν σε ασημί, μπλε και μαύρο έχουν μια ζωντανή εμφάνιση χάρη στους δείκτες σε ασημί και ροζ χρυσό, ένα διακριτικό παράθυρο ημερομηνίας και τους τρεις μετρητές που είναι τοποθετημένοι αντίστοιχα στις ώρες 3, 6 και 9.
Ένας τέλειος συνδυασμός εκλεπτυσμένης εμφάνισης και πρακτικότητας, τα κεραμικά ρολόγ ια είναι εξοπλισμένα με κρύσταλλο ζαφείρι ανθεκτικό στις γρατσουνιές.
Αδιάβροχα έως 10 ATM, οι χρονογράφοι Festina Ceramic είναι αξεσουάρ υψηλής αξίας, κατάλληλοι για κάθε περίσταση.

FESTINA HYBRID 1

Η FESTINA παρουσιάζει την εμβληματική σειρά Chrono Bike Special Edition 2021 !
Ο συνδυασμός υψηλών τεχνικών προδιαγραφών με τις απέραντες δυνατότητες που παρέχει η υβριδική τεχνολογία, καθηλώνει. Κάθε υβριδικός χρονογράφος συνοδεύεται από ένα κουτί κασετίνα, με κατσαβίδι και ένα λουρί καουτσούκ δώρο.
Are you ready to connect ?

Festina Group Hellas
Tel : 210 3311227-8-9