Image
Image
Image
Image

DIAMOND LOVE

Νέα, ολοκαίνουργια συλλογή ρολογιών και κοσμημάτων CHIARA FERRAGNI

CHIARA 1

Η πρωτοεμφανιζόμενη συλλογή κοσμημάτων Chiara Ferragni είναι εδώ και, για ξεκίνημα, μας συστήνει το brand μέσα από δύο κόσμους έμπνευσης: τις «αλυσίδες» και τις «καρδιές», που είναι κεντρικά στοιχεία του DNA και της αισθητικής Chiara Ferragni.

Η συλλογή της από αλυσίδες, με μαξιμαλιστική διάθεση και στιβαρές φόρμες είναι το must-have της νέας σεζόν. Η τάση είναι κίτρινος χρυσός και οι αλυσίδες Chiara Ferragni την υποστηρίζουν σε κάθε κολιέ και βραχιόλι, εμπλουτισμένες με κρυστάλλινες, λαμπερές λεπτομέρειες, αλλά και με ασημί σημεία που δίνουν ζωντάνια σε κάθε εμφάνιση.
Το εμβληματικό λογότυπο της μάρκας σε σχήμα ματιού, «υπογράφει» τα κοσμήματα ως λεπτομέρεια στο κούμπωμα των αλυσίδων ή πρωταγωνιστεί σε διάφορα μεγέθη και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

CHIARA 2

Η συλλογή της με πολύτιμες, διαμαντένιες καρδιές αποπνέει τον ρομαντισμό που επίσης χαρακτηρίζει τη μάρκα.
Κυβόσχημες καρδιές από ζιργκόν στο μπλε του ζαφειριού, το σμαραγδί και σε νεραϊδένιες ροζ αποχρώσεις, επαναλαμβάνονται σε όλα τα κομψά κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια της συλλογής. Must-have: το κολιέ rivière, καθαρό δείγμα σοφιστικέ κομψότητας.

Για να συμπληρωθεί σωστά το απαστράπτον pop look της μάρκας, τα νέα ρολόγια της Chiara Ferragni κάνουν επίσης τώρα το εντυπωσιακό ντεμπούτο τους.
Μια υπέρλαμπρη συλλογή ρολογιών αναδεικνύει εξίσου πρωινές και βραδινές εμφανίσεις, χάρη σε ξεχωριστές λεπτομέρειες που συμπλέουν με τις βασικές τάσεις της νέας σεζόν.
Μοντέρνα, γοητευτική και πλούσια σε χρώμα, η συλλογή ρολογιών εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη σύγχρονη, φρέσκια πλευρά του brand.
Τέσσερις οικογένειες ρολογιών - Everyday, Sport, Contemporary και Lady like, τέσσερις διαφορετικοί τρόποι να εκφράσεις τη θηλυκότητα και το προσωπικό στιλ σου, ανάλογα με τις καταστάσεις, τη διάθεση και το ντύσιμό σου.
Και εδώ, το εμβληματικό λογότυπο της μάρκας σε σχήμα ματιού, δίνει το παρών στις λαμπερές κάσες και τα κουμπώματα των ρολογιών.

CHIARA 3

Οι νέες σειρές ρολογιών και κοσμημάτων Chiara Ferragni λανσάρονται διεθνώς τον Οκτώβριο του 2021. Δείτε τις με λεπτομέρεια στο site yourwatch.gr