Image
Image
Image
Image

Live Diamond

Η Οικολογική Πρόταση στο Κόσμημα

live diamond 1

Χάρη στην παραγωγική διαδικασία που συμβαίνει στα ειδικά της εργαστήρια η Live Diamond εκτός από διαμάντια παρουσιάζει οικολογικά ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια τα οποία διακοσμούν βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ και δαχτυλίδια, δημιουργώντας πανέμορφα και φιλικά προς το περιβάλλον κοσμήματα.

live diamond 2

live diamond 3

Τα διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια που προκύπτουν από αυτή τη διαδικασία είναι 100% αυθεντικά και έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά ως προς τη λάμψη, την καθαρότητα και το βάρος καρατιών, όπως οι φυσικοί πολύτιμοι λίθοι. Αυτό πιστοποιείται και από το IGI, το Διεθνές Ινστιτούτο Γεμολογίας.

live diamond 4

Χαρακτηριστικό των κοσμημάτων Live Diamond είναι τα φωτεινά χρώματα, τα οποία σηματοδοτούν τη ζωτικότητα της απαράμιλλης ομορφιάς τους, αλλά παραπέμπουν και στα στοιχεία της φύσης, η αγάπη για την οποία είναι αμέριστη. Αυτά τα κοσμήματα ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων γιατί αναγνωρίζουν έμπρακτα ότι η αξία ενός πολύτιμου λίθου δεν καθορίζεται μόνο από το μέγεθος και την ποιότητά του, αλλά και από τον τρόπο κατασκευής του. Έτσι, κάνοντας προτεραιότητα τη φροντίδα για το περιβάλλον, κατακτούν την πρώτη θέση ανάμεσα στα κοσμήματα που συνδυάζουν τη μοναδική εμφάνιση με την οικολογική συνείδηση.

live diamond 5

belsis co
Τηλ: 210-3217370 | email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.