Image
Image
Image
Image

ANIA HAIE

Τα κοσμήματα Ania Haie δημιουργήθηκαν από την ανάγκη κατασκευής μοντέρνων κοσμημάτων σε άριστη ποιότητα και σε προσιτές τιμές.

Είναι εμπνευσμένα από πασαρέλες μόδας και το σύγχρονο street style και σίγουρα αποτελούν εντυπωσιακά δημιουργήματα, συνδυάζοντας άριστα την απλότητα με τη φινέτσα.

Ania Haie 1

Όλα τα Anie Haie είναι ασημένια και επιμεταλλώνονται στη συνέχεια με ρόδιο ή με χρυσό 14Κ, ή με rose gold 14Κ, δίνοντας μία ευρύτητα επιλογών για κάθε σχέδιο, ενώ κάθε βραχιόλι και κολιέ συνοδεύεται από μια αλυσίδα επέκτασης μήκους 5cm.

Ania Haie 2

Τα σχέδια των κοσμημάτων μαγνητίζουν το μάτι και κάθε ξεχωριστό κόσμημα αποτελεί μια υπόσχεση να εξωτερικεύσει τη λάμψη αυτού που το φορά.

Ania Haie 3

Μέσα σε μία πληθώρα συλλογών, είναι αδύνατον κάποιος να μη βρει αυτό που του ταιριάζει, ωστόσο απλώς και μόνο η παρατήρηση των κοσμημάτων μπορεί να αποτελέσει απόλαυση και πηγή έμπνευσης.

Ania Haie 4

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο αφού πίσω από κάθε συλλογή κρύβεται και μία διαφορετική μελέτη και φιλοσοφία.

Ενδεικτικά, η συλλογή A/W Bright Future περιέχει πιο εποχιακά κομμάτια σε φθινοπωρινές αποχρώσεις, τα Forget me Knot ακολουθούν μία vintage λογική, ενώ στα Wild Soul κανείς βρίσκει το φεγγάρι, τα αστέρια και πολλά άλλα σύμβολα να δίνουν ένα άλλο νόημα στα κοσμήματά του.

Ania Haie 5

Με αυτόν τον τρόπο, τα κοσμήματα Anie Haie, μέσα από την ευρεία τους γκάμα υποστηρίζουν έμπρακτα την ποικιλομορφία και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.

belsis co
Τηλ: 210-3217370 | email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.