Image
Image
Image
Image

DADO

Επισκευές Κοσμημάτων, Ρολογιών, Σκελετών Γυαλιών και Ειδών Ορθοδοντικής

DADO 1

Για αυτές τις εργασίες χρειάζεστε μια αξιόπιστη μηχανή συγκόλλησης, η οποία εκτελεί εργασία υψηλής ακρίβειας. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που ο τομέας αυτών στρέφεται προς το laser ως τρόπο συγκόλλησης.

DADO 2

Το DaDo αντικαθιστά την γνωστή συσκευή συγκόλλησης Ηλεκτροπόντα με εξαιρετικό τρόπο. Σήμερα είναι η καλύτερη λύση για να συνδυάσετε την αποτελεσματικότητα όπου χρειάζεται συγκόλληση σημείου, διαγράφοντας τα ελαττώματα που άφησαν πίσω τα παραδοσιακά μηχανήματα τύπου Ηλεκροπόντας και ενσωματώνοντας τα πλεονεκτήματα του laser. Μικρό, ελαφρύ, μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί οπουδήποτε: από το μικρό εργαστήριο του χρυσοχόου ή οδοντοτεχνίτη, στο κατάστημα κοσμημάτων, οπτικών αλλά και σε καταστήματα χόμπι!

Μικρές επισκευές μεγάλης αξίας

Η επισκευή κοσμημάτων χωρίς την απομάκρυνση των πολύτιμων λίθων κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά και επιτρέπει να παραδοθεί ένα προϊόν χωρίς τα ελαττώματα των παλαιών συγκολλήσεων και συνεπώς διατηρεί όλη την αρχική του αξία.
Το DaDo είναι αποτέλεσμα δεκαετιών εμπειρίας στο πεδίο συγκόλλησης με lazer. Το αποτέλεσμα 3 ετών εργασίας και σκληρής δουλειάς είναι ένα μοναδικό προϊόν, τόσο για το σχεδιασμό όσο και για την ποιότητα του, αυτό που πάντα ήθελε η αγορά, δηλαδή ένα φτηνό laser συγκόλλησης.
Είναι η μηχανή συγκόλλησης που κοστίζει σαν Ηλεκτροπόντα αλλά με όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει το lazer σε σύγκριση με Ηλεκτοπόντα συγκόλλησης. Η τεράστια επένδυση, ο σχεδιασμό και η εκβιομηχάνιση αυτού του μοναδικού προϊόντος, που δεν θα παραχθεί ποτέ τα επόμενα χρόνια, μας βοήθησε να δώσουμε στον τελικό πελάτη έναν laser στην εκπληκτική τιμή.
Με ή χωρίς ένα smartphone, το DaDo, όπως αναφέρθηκε, εκτελεί άριστα την λειτουργία του ως μηχανή συγκόλλησης laser.
Με την ενσωματωμένη κάρτα ομιλίας/ήχου που διαθέτει , παρέχει στον χειριστή όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης σφάλματος στην οποία μπορεί να βρίσκεται.
Το μεταβλητό χρώμα των λυχνιών LED στο θάλαμο συγκόλλησης είναι επίσης ένας άλλος δείκτης της κατάστασης του lazer, τα ίδια LED αλλάζουν το χρώμα όπου σχετίζεται με την λειτουργίας του lazer: κατάσταση αναμονής, σε λειτουργία χαμηλής ή υψηλής ισχύος.

MIXAHΛΙΔΗΣ Σ. & Ε. O.E.
Τηλ: 210 3238772 michailidis.com.gr