Image
Image
Image
Image

Thomas Sabo Jewellery

Thomas Sabo 1

Από Το 1984 που ο Thomas Sabo έθεσε τα θεμέλια μιας εταιρείας που έμελλε να γίνει η ενσάρκωση των υψηλής ποιότητας ασημένιων κοσμημάτων, έως και σήμερα και με μοναδικό εργαλείο την απαράμιλλη ποιότητα, το Brand THOMAS SABO έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα κορυφαία ονόματα παγκοσμίως.

 Thomas Sabo 2

Ο Όμιλος στηρίζει και στηρίζεται σε ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι, δυναμικοί και καινοτόμοι και με αυτό σαν γνώμονα αναπτύσσει συνεχώς τις δραστηριότητες και συλλογές του.

Thomas Sabo 3

Με πάνω από 2000 υπαλλήλους, 260 ιδιόκτητα σημεία πώλησης και δίκτυο διανομής που ξεπερνά τις 100 χώρες, ο Όμιλος THOMAS SABO είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές premium κοσμημάτων και ρολογιών στον κόσμο.
Παρόλη, όμως, την πολύ μεγάλη ανάπτυξη των τελευταίων χρόνων το Brand ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες, τις αξίες και το πρωτοποριακό πνεύμα της οικογενειακής εταιρείας απ’ όπου και ξεκίνησε.

Τα σχέδιά, απευθύνονται στον σύγχρονο άνθρωπο, που ζητάει να μην φοράει απλά ένα κόσμημα, αλλά να είναι κομμάτι της προσωπικότητάς του.
Μοναδικά όσο αυτός που τα φοράει και με δύναμη να ξυπνά μνήμες και συναισθήματα στον καθένα που τα βλέπει.

Thomas Sabo 4

Ο τρόπος για την επίτευξη του στόχου αυτού ήταν απλός και συνάμα δύσκολος.

Συγκέντρωσε την κορυφαία ομάδα σχεδιαστών κοσμημάτων του κόσμου, τους μίλησε για το πνεύμα της THOMAS SABO και άκουσε την εμπειρία και την γνώση τους. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί σήμερα, με απόλυτη σιγουριά, να ξέρει ότι στα κεντρικά γραφεία της στο Lauf an der Pegnitz της Νυρεμβέργης, δημιουργούνται masterpieces που ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις παραμένουν κλασσικά πολύτιμα, με αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

 Thomas Sabo 5

Η παρουσίαση των νέων συλλογών της THOMAS SABO γίνεται δύο φορές το χρόνο με σκοπό να είναι όλα έτοιμα για την συμμετοχή τους σε όλα τα μεγάλα show του Prêt-à-porter στο Παρίσι, το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη, ακριβώς εκεί δηλαδή, που γεννιούνται και καθορίζονται οι τάσεις παγκοσμίως.

 Thomas Sabo 6

Από ένα μικρό διακριτικό μονόπετρο δακτυλίδι έως ένα εντυπωσιακό μενταγιόν με πολύτιμες πέτρες τα κοσμήματα THOMAS SABO είναι φτιαγμένα για να ξεχωρίζουν αυτόν που τα φοράει.

Thomas Sabo 7

Τα κοσμήματα THOMAS SABO έχουν αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο από την εταιρεία ΛΙΟΝΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ και θα τα συναντήσετε σε επιλεγμένες Boutique, καθώς και στο ιδιόκτητο THOMAS SABO Boutique corner, στον 4ο όροφο του Attica City link στο κέντρο της Αθήνας.
Τ: 28310 30012 www.thomassabo.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.