Image
Image
Image
Image

TIMEX

Η επανέκδοση του θρυλικού Q Timex

Η Timex ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καταδυτικού ρολογιού Q Timex του 1979 σε νέα έκδοση. Το 1979, η Timex λάνσαρε για πρώτη φορά το Q Timex, το εμβληματικό της ρολόι, εμπνευσμένο από τις καταδύσεις. Και κάπως έτσι η νέα γενιά απέκτησε το δικό της μοντέρνο ρολόι Timex με τεχνολογία χαλαζία.

parousiasi 9

Q Timex – Κομμάτι της ιστορίας

Σαράντα χρόνια μετά, η Τimex αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει το ρολόι αυτό για τον εορτασμό των 165 χρόνων του brand! Ωστόσο, δεν πρόκειται απλά για φόρο τιμής στο θρυλικό κομμάτι αλλά, στα αλήθεια, για επανέκδοση. Κάθε λεπτομέρεια έχει αναπαραχθεί, όπως το διαχρονικό, ατσάλινο λουράκι και ακόμα περισσότερα! Θα βρείτε την ίδια λειτουργική θήκη μπαταρίας, την περιστρεφόμενη στεφάνη και το λαμπερό χρώμα. Η μόνη αλλαγή αφορά την εσωτερική αναβάθμιση του ρολογιού, με πιο σύγχρονο, ακριβή και αξιόπιστο μηχανισμό χαλαζία.

parousiasi 10

Πέρα από το γεγονός ότι όλες οι λεπτομέρειες παραμένουν ίδιες, η σχεδιαστική ομάδα ακολούθησε και τα ίδια βήματα στον σχεδιασμό του. Επομένως το ρολόι μοιάζει ίδιο, αλλά δουλεύει καλύτερα και είναι πιο ανθεκτικό! Ανανεωμένο, με σύγχρονο μηχανισμό, διαθέτει κάσα και λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και ακρυλικό θολωτό κρύσταλλο.

Τα ρολόγια Timex διανέμει σε Ελλάδα και Κύπρο η εταιρεία Shop & Trade.