Image
Image
Image
Image

Israel Diamond Exchange

Στο Ισραηλ αναμένεται να διοργανωθεί η Διεθνή Εβδομάδα Διαμαντιών τον Μάρτιο του 2023

israil 1

Το Israel Diamond Exchange θα φιλοξενήσει μια εβδομαδιαία σειρά επαγγελματικών εκδηλώσεων που σχετίζονται με τα διαμάντια από τις 27 έως τις 30 Μαρτίου 2023, στο Τελ Αβίβ και στο Ramat Gan του Ισραήλ.

israil 2

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν το Israel Diamond Conference στις 27 Μαρτίου 2023, το οποίο θα περιλαμβάνει ομιλίες και πάνελ σημαντικών προσωπικοτήτων στον κόσμο των διαμαντιών, συμπεριλαμβανομένων βασικών παραγωγών διαμαντιών, κυβερνητικών αξιωματούχων, τραπεζιτών, αναλυτών, influencers και άλλων.
Θα ακολουθήσει η Διεθνής Έκθεση Διαμαντιών του Ισραήλ, από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου 2023, η οποία θα προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων από Ισραηλινούς και διεθνείς πωλητές διαμαντιών.
Το Παγκόσμιο Συνέδριο Διαμαντιών, το σημαντικότερο γεγονός της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χρηματιστηρίων Διαμαντιών και της Διεθνούς Ένωσης Κατασκευαστών Διαμαντιών, που πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια, θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Μαρτίου 2023.

israil 3

Ο Πρόεδρος της IDE Boaz Moldawsky δήλωσε: «Το Israel Diamond Exchange είναι ενθουσιασμένο που φιλοξενεί την πιο σημαντική περίσταση διαμαντιών του έτους 2023. Σχεδιάζουμε μια πολύ υψηλού επιπέδου και συναρπαστική σειρά εκδηλώσεων, με μερικές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλα τα μέλη της παγκόσμιας βιομηχανίας διαμαντιών και κοσμημάτων. Σημειώστε τις ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας».