Image
Image
Image
Image

Η DE BEERS ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ TRACR ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Μια ψηφιακή πλατφόρμα με σκοπό την προέλευση την αυθεντικότητα και την ανιχνευσιμότητα των διαμαντιών

debeers 1

Η Tracr, η πλατφόρμα ανίχνευσης διαμαντιών από άκρο σε άκρο που αναπτύχθηκε από τον όμιλο De Beers σε συνεργασία με τη βιομηχανία διαμαντιών, ξεκίνησε την κοινότητα Tracr για την εκπαίδευση και τη συνεργασία των συμμετεχόντων στη βιομηχανία.

debeers 2

Η κοινότητα Tracr αποτελεί έναν εκπαιδευτικό πόρο και χώρο συνεργασίας για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη βιομηχανία διαμαντιών. Η τεχνολογική εκπαίδευση και το υλικό επιβίβασης θα επιτρέψουν στους συμμετέχοντες της βιομηχανίας να προετοιμαστούν για την πλατφόρμα Beta Tracr που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Καθώς αναπτύσσεται η κοινότητα Tracr, θα χρησιμεύσει ως βάση γνώσεων για πρότυπα δεδομένων, τεχνική ετοιμότητα και βέλτιστες πρακτικές επεξεργασίας που θα επιτρέψουν την ομαλή ενσωμάτωση στην πλατφόρμα Tracr.
Η κοινοτική ανάπτυξη του Tracr αποτελεί το σήμα της βιομηχανίας διαμαντιών ότι η φάση σχηματισμού της πλατφόρμας έχει λήξει. Τώρα ξεκινά η μετάβαση στην πλατφόρμα Beta, η οποία είναι η λύση βιομηχανικής ποιότητας.
Καθώς το οικοσύστημα Tracr μεγαλώνει, η Κοινότητα θα γίνει ένα ζωντανό περιβάλλον επικοινωνίας, συνεργασίας και εκπαίδευσης της ευρύτερης βιομηχανίας διαμαντιών για θέματα προέλευσης, αυθεντικότητας και ανιχνευσιμότητας.

debeers 3

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tracr, Jim Duffy, συμμερίζεται: “Καθώς η υιοθέτηση του Tracr από τη βιομηχανία αυξάνεται, θα συνεχίσουμε να ευαισθητοποιούμε για τις απαιτήσεις της ανιχνευσιμότητας, της αυθεντικότητας και της προέλευσης των διαμαντιών. Η δημιουργία μιας κοινοτικής πύλης για τη βιομηχανία είναι σε θέση να αλληλεπιδράσει και να μάθει σημαντικά βήματα για να διασφαλιστεί ότι η πλατφόρμα Tracr θα δημιουργηθεί με όλη τη βιομηχανία στο μυαλό, ενισχύοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν αυξανόμενο αριθμό κορυφαίων εταιρειών από όλη την αλυσίδα της βιομηχανίας. Το Tracr εξελίσσεται γρήγορα σε μια ψηφιακή υποδομή για τη βιομηχανία διαμαντιών, δημιουργώντας ένα ισχυρό οικοσύστημα ανταλλαγής δεδομένων που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καταναλωτών ενώ ταυτόχρονα οδηγεί σε μια καλύτερη επιχειρηματική απόδοση”.