Image
Image
Image
Image

tendence 2016

Χίλιοι εκθέτες και 24.000 επισκέπτες στην κορυφαία έκθεση δώρων και διακόσμησης

tendence 1

Χιλιάδες επισκέπτες και εκθέτες συμμετείχαν στην Διεθνή Εμπορική Έκθεση Διακόσμησης & Ειδών Δώρου tendence που πραγματοποιήθηκε στην Φρανκφούρτη, από τις 27 ως τις 30 Αυγούστου. Πρόκειται για μια μεγάλη διεθνή έκθεση καταναλωτικών αγαθών στον τομέα κατοικίας και δώρου που διεξάγεται πάντα στο δεύτερο μισό του έτους παίρνοντας τη σκυτάλη από την Ambiente.

tendence 2

Περισσότεροι από 24.000 εμπορικοί επισκέπτες ταξίδεψαν στη Φρανκφούρτη για να δουν τα προϊόντα που παρουσίασαν 955 εκθέτες από 45 χώρες του κόσμου, να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις του κλάδου, να προβούν σε παραγγελίες και να συνάψουν νέες συνεργασίες. Εννέα μοντέρνα εκθεσιακά halls φιλοξένησαν το διεθνές φόρουμ παραγγελιών για τους τομείς διακόσμησης, επίπλου κι ειδών δώρου.

tendence 3

Τα ισχυρά brands προσέλκυσαν και πάλι τους κορυφαίους αγοραστές από τον τομέα καταναλωτικών αγαθών διαρκείας και τους έδωσαν μοναδική ευκαιρία να ολοκληρώσουν τις συλλογές προϊόντων τους στο δεύτερο μισό του έτους.

tendence 4

Ως έκθεση ευρείας θεματολογίας, η tendence ξεχωρίζει για την άριστα διαχωρισμένη κατανομή στο χώρο των ομάδων προϊόντων, που καλύπτουν τους τομείς Giving (είδη δώρου & αξεσουάρ) και Living (διακόσμηση κατοικίας έπιπλα και εποχιακά).

tendence 5

Στο hall 9.2, παρουσιάστηκαν αληθινά κοσμήματα, πολύτιμοι λίθοι και πέρλες, ασημένια κοσμήματα, ρολόγια, design κοσμήματα, τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ ταξιδιού, δερμάτινα είδη, κασκόλ, γάντια, αξεσουάρ μόδας, ενδύματα, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, μανικιούρ, πεντικιούρ, καλλυντικά κι αρώματα, σαπούνια, είδη σπα & ευεξίας, αρωματικά χώρου, αρωματικά κεριά, εκδόσεις Young Gifts.

tendence 6

Το design και η δημιουργικότητα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στον τομέα καταναλωτικών αγαθών και για αυτό η tendence επιδιώκει να τα φέρνει στο επίκεντρο με trend shows, design presentations, εκθέσεις κι απονομές βραβείων. Στο πλαίσιο αυτό υλοποίησε events όπως Window dressing live,  Talents, Home & Trend Award, Next, κ.α.

tendence 7

Ο Stephan Kurzawski, αντιπρόεδρος της Messe Frankfurt, μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «από το 2017, όλοι οι δείκτες της έκθεσης σημείωσαν ανάπτυξη», ενώ πρόσθεσε ότι «συμπληρώσαμε το προφίλ της Tendence με νέα προϊόντα και κατηγορίες προϊόντων, ενώ διευρύναμε τις ήδη υπάρχουσες».

tendence 8

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της tendence  ο René Mertens, συνιδιοκτήτης της εταιρείας Schmuck Import / Export Mertens, τόνισε: «Είμαστε πραγματικά έκπληκτοι από τα αποτελέσματα της Tendence 2016. Πήγε τόσο καλά που ξεπέρασε και τις αρχικές μας προσδοκίες. Οι επισκέπτες ήταν άκρως επαγγελματίες και η Κυριακή ήταν απίστευτα γεμάτη με κόσμο. Οι περισσότεροι από τους νέους πελάτες μας ταξίδεψαν από το εξωτερικό, για παράδειγμα, από την Ιρλανδία, τη Γαλλία, τη Δανία, το Βέλγιο και την Ελβετία».

tendence 9

Η επόμενη Tendence θα λάβει χώρα από τις 24 ως τις 27 Ιουνίου 2017 στην Φρανκφούρτη.