Image
Image
Image
Image

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η INHORGENTA 2015

Η μεγάλη διεθνής γερμανική έκθεση κοσμήματος και ρολογιού στις 20-23 Φεβρουαρίου

inhoregenta1

Η έκθεση INHORGENTA MUNICH αποτελεί την διεθνή  πλατφόρμα προβολής όλων των σημαντικών brands στο χώρο του κοσμήματος, του ρολογιού και του λάιφσταιλ, για πάνω από σαράντα χρόνια, παρουσιάζοντας στο ευρύ κοινό των επαγγελματιών του κλάδου όχι μόνο μια μεγάλη και πολύπλευρη γκάμα προϊόντων, αλλά αναδεικνύοντας σύγχρονες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς.
Στη διοργάνωση του 2015, που θα διεξαχθεί από τις 20 ως τις 23 Φεβρουαρίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου, το νέο Φόρουμ των Τάσεων (Τrend Forum) θα εστιάσει στο μέλλον της βιομηχανίας και θα προσφέρει μια γεύση από τις επερχόμενες συλλογές κοσμημάτων όλων των κορυφαίων οίκων του κόσμου. Στο Εργαστήριο Έμπνευσης (Inspiration Lab), το φετινό μότο που επιλέχθηκε είναι “Made in Germany”, με προφανή επιδίωξη να αναδειχθούν οι καινοτομίες και τα επιτεύγματα της γερμανικής βιομηχανίας κοσμήματος και ρολογιού.  Στην ενότητα «Πρόγραμμα Σεμιναρίων» θα παρουσιαστεί με διεισδυτικό τρόπο αλλά και κριτική διάθεση το μέλλον των έξυπνων ρολογιών, με το χαρακτηριστικό δίλημμα «Κίνδυνος ή ευκαιρία;».  Τέλος, στην ενότητα «Κοσμηματοπωλείο 2015» (Jewelry Store 2050), το μέλλον θα γίνει παρόν, και θα παρουσιαστούν διάφοροι τρόποι σε σχέση με το πώς οι κοσμηματοποιοί μπορούν να προβάλλουν το έργο τους ως επώνυμο brand.

inhorgenta2

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, έτσι και φέτος, το Hall A1 θα είναι συνώνυμο με τον κόσμο των ρολογιών και του λάιφσταϊλ προβάλλοντας το μεγαλείο και την ποικιλία των συλλογών για το 2015.  Προκειμένου να προσφερθεί ένας ακόμα πιο άνετος και πιο σαφώς διαρθρωμένος χώρος προβολής για τους εκθέτες, το Hall B3 “Lifestyle – Trends & Vision” θα ενσωματωθεί στα Halls A1 και B2. Στο Hall A1 “Timepieces & Lifestyle” σχεδιάζεται μια επέκταση προκειμένου να συμπεριληφθεί και ο τομέας του λάιφσταϊλ κοσμήματος.  Η ενότητα τεχνολογίας και μπιζού “Technology & Bijoux” και το φόρουμ της ωρολογοποιίας «Watchmaker’s Forum» θα παρουσιαστούν στο Hall A2. Το ανασχεδιασμένο Hall B1 και η ενότητα “Selection” θα φιλοξενήσουν premium εκθέτες, όπως συνήθως. Στο Hall B2 και στην ενότητα “Jewelry”, θα παρουσιαστούν κλασικά κοσμήματα και πολλά εθνικά περίπτερα. Εκθέτες με πολύτιμους λίθους και διαμάντια θα παρουσιάσουν τα πολύτιμα εκθέματά τους στο Ηall C1 στην ενότητα “Carat”. Στο Hall C2 και στην ενότητα του σύγχρονου σχεδιασμού κοσμημάτων “Contemporary Design & Vision” θα παρουσιαστούν μοντέρνες συλλογές και δημιουργίες. Στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και το “Inspiration Lab””.