Image
Image
Image
Image

JEWELLERY & GEM WORLD HONG KONG 2019

Καλύτερα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα καθώς προσέλκυσε σοβαρούς αγοραστές

exhibition 1

Η παγκόσμια αγορά κοσμημάτων παγκοσμίως συνδέει παγκόσμιους προμηθευτές με ποιοτικούς επισκέπτες
Η σοβαρότερη αγοραστική δραστηριότητα, η καλύτερη επισκεψιμότητα των επισκεπτών και οι αποκλειστικές εκδηλώσεις της βιομηχανίας συγκαταλέγονταν στα κορυφαία γεγονότα της Έκθεσης Κοσμημάτων & Κοσμημάτων του Χονγκ Κονγκ.

exhibition 2

Η επταήμερη αγορά κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων άνοιξε τις πόρτες της στις 16 Σεπτεμβρίου στο AsiaWorld-Expo (AWE), όπου παρουσιάστηκε μια μεγάλη ποικιλία διαμαντιών, χρωματιστών πολύτιμων λίθων και μαργαριταριών μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Παρουσιάστηκαν συλλογές κοσμημάτων, λύσεις συσκευασίας, εργαλεία και εξοπλισμός, καθώς και τεχνολογίες που σχετίζονται με τη βιομηχανία παρουσιάστηκαν στο τμήμα του συνεδρίου και εκθεσιακού κέντρου του Χονγκ Κονγκ (HKCEC) της έκθεσης από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.
“Jewellery & Gem World Χονγκ Κονγκ παραμένει ο τελικός τόπος συνάντησης για την παγκόσμια βιομηχανία κοσμημάτων”, δήλωσε ο David Bondi, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Ασίας στην Informa Markets. “Αυτό που συμβαίνει τώρα στο Χονγκ Κονγκ και οι αβεβαιότητες στην παγκόσμια οικονομία μας επηρεάζουν με κάποιο τρόπο.

exhibition 3

Η προσέλευση των επισκεπτών ήταν χαμηλή, αλλά η ποιότητα της κυκλοφορίας αυξήθηκε. Λάβαμε θετικά συγχαρητήρια από τους εκθέτες και τους υψηλής ποιότητας επισκέπτες που συμμετείχαν σε σοβαρό εμπόριο στην έκθεση”.
Οι αριθμοί επισκεπτών από την Κίνα είχαν τη μεγαλύτερη πτώση σε σύγκριση με τα στοιχεία του έτους πριν, ενώ η Ιαπωνία, το Ισραήλ και ορισμένες αγορές σημείωσαν αύξηση στην προσέλευση των αγοραστών. Οι επαγγελματίες αγοραστές έκαναν επίσης τα μέγιστα από το ταξίδι τους, ξοδεύοντας περισσότερο χρόνο στην έκθεση σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές.
Ως η μεγαλύτερη και τελευταία παγκόσμια εκδήλωση προμήθειας κοσμημάτων της χρονιάς, η Έκθεση Σεπτεμβρίου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της βιομηχανίας και για πολλές επιχειρήσεις συνέχισε ο Bondi.
“Χρησιμοποιούν την έκθεση ως πινακίδες εκτόξευσης για τις νέες συλλογές, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το χρόνο εργασίας και τις προωθητικές ενέργειες από την πλευρά των πελατών μας”, δήλωσε. “Αυτό εξυπηρετεί μόνο για να επιβεβαιώσουμε την ισχυρή μας δέσμευση να παραδώσουμε την Έκθεση Σεπτεμβρίου στον κλάδο”.

exhibition 4

Η Celine Lau, Διευθυντής Εκθέσεων Κοσμήματος της Informa Markets, σχολίασε: “Η θετική ανατροφοδότηση που έχουμε λάβει από αγοραστές και εκθέτες αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η Έκθεση Σεπτεμβρίου για το εμπόριο κοσμημάτων. Εκτιμούμε βαθιά την εμπιστοσύνη που μας έδωσαν οι συνεργάτες και οι πελάτες της βιομηχανίας μας και προσβλέπουμε στο να προσφέρουμε μια ακόμη πιο σημαντική εμπειρία στην παγκόσμια κοσμηματοποιία τα επόμενα χρόνια”.
Κάθε χρόνο, το Σεπτέμβριο η Fair προσφέρει την τελική ευκαιρία προμήθειας για τους σοβαρούς αγοραστές οι οποίοι χτίζουν τα αποθέματά τους για τους προσεχείς μήνες αιχμής.
“Κανείς δεν μπορεί να αντέξει να χάσει την ευκαιρία να δημιουργήσει τα απαιτούμενα έσοδα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς”, πρόσθεσε ο Lau. “Αυτό μας έδωσε την αποφασιστικότητα να προσφέρουμε την καλύτερη έκθεση του Σεπτέμβρη στην παγκόσμια κοσμηματοποιία”.

exhibition 5

Πλατφόρμα προμήθειας
Το εύρος και το βάθος των προϊόντων και υπηρεσιών που είναι διαθέσιμα στους επαγγελματίες αγοραστές πραγματικά εντυπωσίασε.
“Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ σε αυτή την έκθεση και ψάχνω για νέες τάσεις και νέες συλλογές κοσμημάτων σε καλές τιμές. Νομίζω ότι αυτή η Fair είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Υπάρχει περισσότερη ποικιλία προϊόντων σε σύγκριση με άλλες εκθέσεις”, δήλωσε η Ludmila Placido από τη Μπραζίνο Atelier με έδρα τη Βραζιλία.
Ο Nicolas Kriukov της DELPHISK με έδρα τη Χιλή ήταν ένας άλλος επαγγελματίας αγοραστής που παρακολούθησε για πρώτη φορά την Έκθεση του Σεπτεμβρίου.

exhibition 6

“Αυτή η έκθεση είναι εκπληκτική”, δήλωσε ο Κρίκοφ. “Υπάρχουν πολλοί πολύτιμοι λίθοι εδώ και δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Ψάχνω για διαμάντια, συγκεκριμένα για πέτρες με πιστοποιητικά (εκθέσεις πολύτιμων λίθων)”.
Η έκθεση του Σεπτέμβρη συγκέντρωσε επισκέπτες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των αντιπροσωπειών αγοραστών από τη Νότια Αμερική, την Κίνα, την Πολωνία, τη Ρωσία και το Βιετνάμ.

exhibition 7

Σημαντικές συνομιλίες
Η έκδοση του 2019 της έκθεσης έσυρε τη συμμετοχή πιο σοβαρών αγοραστών, σύμφωνα με τους εκθέτες.
“Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι κανείς δεν θα έρθει εξαιτίας των δημόσιων περιστατικών, αλλά είχαμε αγοραστές από την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, το Βιετνάμ, την Αυστραλία, το Ισραήλ και την Ινδία. Υπήρξαν επίσης μερικοί από την ηπειρωτική Κίνα”, δήλωσε ο Sanjay Shah της Ινδίας JB And Brothers Pvt Ltd”. Θεωρούμε την Έκθεση Σεπτεμβρίου ένα πολύ σημαντικό γεγονός στο εμπόριο γιατί είναι μια αποτελεσματική πλατφόρμα για τους αγοραστές και τους πωλητές να συναντηθούν, να επιθεωρήσουν νέα αποθέματα και να συναντηθούμε ως βιομηχανία”.
Ο Vikar Ahmed του Vikar Ahmed Fine Gemstones της Γερμανίας δήλωσε ότι οι αγοραστές ρώτησαν κυρίως για τα γαλαζοπράσινα και τις τουρμαλίνες της Paraiba.

exhibition 8

“Υπήρχαν λιγότεροι άνθρωποι, ναι, αλλά η ποιότητα όσων ήταν εδώ ήταν πολύ καλή. Βρήκαμε νέους πελάτες από την Ελβετία και την Κίνα. Έχουμε επισκέπτες από τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ”, δήλωσε ο Ahmed. “Η Έκθεση του Σεπτέμβρη δεν είναι απλώς ένας χώρος για τις επιχειρήσεις. είναι επίσης ένα πολύτιμο εργαλείο μάρκετινγκ. Υπάρχει αξία να είσαι εδώ λόγω των σημαντικών επαφών που κάνουμε”.
Εκτός από το ευρύ φάσμα των εκθεμάτων, η B2B αγορά περιελάμβανε ένα αποκλειστικό πρόγραμμα που στοχεύει να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να προωθήσει την καινοτομία. Ένα από αυτά τα εξαιρετικά γεγονότα ήταν τα βραβεία JNA στις 17 Σεπτεμβρίου, τα οποία συγκέντρωσαν μερικούς από τους σημαντικότερους και εμπνευσμένους ποδοσφαιριστές και τους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων από όλο τον κόσμο για μια αξέχαστη βραδιά εορτασμού.

exhibition 9

Η Informa Markets παρουσίασε επίσης την ανανεωμένη ταυτότητα της επωνυμίας των εκθεσιακών εκθέσεων του Ιουνίου και του Σεπτεμβρίου: Jewellery & Gem Asia Hong Kong για τον Ιουνίου και Jewellery & Gem World Hong Kong για τον Σεπτεμβρίο.
Η έκθεση Jewellery & Gem World Hong Kong για το 2020, η μεγαλύτερη έκθεση κοσμημάτων στον κόσμο, έχει προγραμματιστεί για τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στο AWE και στις 15 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στο HKCEC.
Το 1ο μεσογειακό γεγονός της Ασίας, Jewellery & Gem Asia Hong Kong, θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου στο HKCEC το επόμενο έτος.