Image
Image
Image
Image

Nivoda

logo nivoda

Νέα Επέκταση της Πλατφόρμας Nivoda με τη Melee

nivoda

Η Nivoda, η αγοραστική πλατφόρμα κοσμημάτων, ανακοινώνει μια συναρπαστική εξέλιξη για τον τρόπο επιλογής πολύτιμων πετρών στην πλατφόρμα της: τη συμπερίληψη της Melee, με πολύτιμος λίθους τόσο φυσικούς όσο και εργαστηριακούς. Αυτή η επέκταση αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα στην υποστήριξη των εξελισσόμενων αναγκών των λιανοπωλητών κοσμημάτων και ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Nivoda, ως μία ηγετική παρουσία στη βιομηχανία.

Η Melee, που τώρα διαθέτει τα προϊόντα της για αγορά στην πλατφόρμα της Nivoda, αρχικά ξεκίνησε να τα κυκλοφορεί τον Αύγουστο σε μια επιλεγμένη ομάδα πελατών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Καθώς αυτό το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία, η Nivoda αποφάσισε να διευρύνει τη διαθεσιμότητά της Melee παγκοσμίως και η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή. Η συνεισφορά των πωλήσεων Melee αυξήθηκε κατά 56% στον αριθμό νέων παραγγελιών από το τρίτο στο τέταρτο τρίμηνο του 2023 και κατά 117% στην Ακαθάριστη Αξία Εμπορευμάτων.
Για να βελτιώσει την εμπειρία Melee στην πλατφόρμα, η Nivoda παρουσιάζει μια ανασχεδιασμένη Εμπειρία Πελάτη (Costumer Experience CX) με εξειδικευμένες δυνατότητες φιλτραρίσματος.
Προκειμένου να διασφαλίσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας για τους πελάτες της, η Nivoda θα ξεκινήσει με ένα περιορισμένο αριθμό αξιόπιστων προμηθευτών υψηλής ποιότητας από τη Melee. Αναγνωρίζοντας την ποικιλία στην ποιότητα λόγω διαφορετικών κριτηρίων αξιολόγησης, η πλατφόρμα έχει υιοθετήσει ορισμένα πρότυπα “Ποιότητας” που ορίζει η Nivoda για να παρέχει μια αξιόπιστη και συνεπή εμπειρία αγορών.
Ένας αγοραστής, η TC & amp Reve, δήλωσε ότι “αρχίσαμε να παραγγέλνουμε Melee φέτος τόσο για το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και για τις Ηνωμένες Πολιτείες και μέχρι στιγμής είμαστε ευχαριστημένοι με την ποιότητα και θα συνεχίσουμε να παραγγέλνουμε”. Ένας άλλος πελάτης , η 247 Diamonds Ltd, δήλωσε ότι η εμπειρία αγοράς Melee στην πλατφόρμα ήταν “απολύτως τέλεια”.

Κατανοώντας τις προκλήσεις που σχετίζονται με τις μη πιστοποιημένες πέτρες Melee, η Nivoda δίνει προτεραιότητα στην πιστοποίηση και τη βαθμονόμηση. Η ενσωμάτωση των προμηθευτών θα προϋποθέτει σαφείς καταγραφές όπως οι εικόνες των λεπτομερειών προϊόντος, οι περιεκτικές περιγραφές και τα δείγματα προϊόντων.

Η πλατφόρμα θα προσφέρει περιηγήσεις προϊόντος και συμβουλές εντός της πλατφόρμας για να βοηθήσει τους πελάτες να κατανοήσουν τις λεπτομέρειες των αγορών τους και να χτίσουν εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προσφερόμενων πετρών. Ένας σύνδεσμος δίπλα στην επιλογή “ποιότητα”, με την επιγραφή “Πρότυπα Ποιότητας της Nivoda”, θα καθοδηγεί τους πελάτες μέσω των προτύπων δεσμεύσεων του εταιρικού τομέα και του ελέγχου ποιότητας της εταιρείας.

Η επέκταση της Nivoda με τη Melee αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την παροχή μεγαλύτερης ποικιλίας και επιλογών εστιασμένων στην ποιότητα. Η εταιρεία παραμένει αφοσιωμένη στην καινοτομία, την εξυπηρέτηση των πελατών και τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων στη βιομηχανία των κοσμημάτων.

Nivoda

Η καινοτόμα ανανέωση της επωνυμίας (rebrand) της Nivoda ξεκινάει μια νέα υπέροχη εποχή στο κόσμημα

nivoda rebrand website

Η Nivoda, ο κορυφαίος ιστότοπος αγοράς διαμαντιών και κοσμημάτων, περήφανα αποκαλύπτει το συναρπαστικό του «rebrand», σηματοδοτώντας μια βαθιά αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο τα κοσμηματοπωλεία ασχολούνται με την τέχνη τους και προσεγγίζουν τους πελάτες. Η παρουσίαση της καινούργιας επωνυμίας συγκεντρώνει τα βασικά πλεονεκτήματα της Nivoda σε μια συνοπτική, εντυπωσιακή ταυτότητα που υπερασπίζεται την αξία, την καινοτομία και την εταιρική και επιχειρηματική σχέση.
Στην καρδιά της αλλαγής της επωνυμίας της Nivoda βρίσκεται η δέσμευση για εξορθολογισμό της αγοραστικής εμπειρίας διαμαντιών, λαμβάνοντας υπόψιν τη μεγάλη προσπάθεια των λιανοπωλητών στο χώρο. Η Nivoda αψηφά τις συμβάσεις προσφέροντας μια ενιαία πλατφόρμα που συνδέει τα διαμάντια και τους πολύτιμους λίθους του κόσμου, αφαιρώντας την πολυπλοκότητα των πολλών προμηθευτών και των τιμολογίων. Αυτή η νέα και φρέσκια ανανέωση του brand καθιστά τη Nivoda καταλύτη για τις αλλαγές στον κλάδο και βασικό σύμμαχο στις αυξήσεις των πωλήσεων και των περιθωρίων κέρδους.
Ο David Sutton, Διευθύνων Σύμβουλος, λέει ότι «είναι ζωτικής σημασίας η επωνυμία μας να αντανακλά τη δέσμευσή μας να βοηθάμε τους πελάτες μας να είναι επιτυχημένοι. Βλέπουμε τα κέρδη των πελατών μας ως ευθύνη μας. Η πρώτη εντύπωση που έχουν οι άνθρωποι για τη Nivoda πρέπει να ταιριάζει με αυτό που πραγματικά συμβαίνει μέσα στην πλατφόρμα και την εμπειρία που έχουν οι πελάτες ενώ χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας».
Το rebrand φαίνεται επίσης να δίνει έμφαση στην ενδυνάμωση και την ενθάρρυνση της συνεργασίας με κοσμηματοπωλεία που ξεπερνούν τα παραδοσιακά όρια. Σαν αφοσιωμένος συνεργάτης, η Nivoda στοχεύει να είναι βασικός υποστηρικτής των λιανοπωλητών και των διάφορων πτυχών των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ενός κοσμηματοπώλη. Η επωνυμία γίνεται ο θεματοφύλακας, που επιτρέπει στους κοσμηματοπώλες να βυθιστούν πλήρως στην τέχνη τους.
Το rebrand της Nivoda αντανακλά το πνεύμα της πολυτέλειας, της πραγματικής αυθεντικότητας και της σταθερής εμπιστοσύνης. Αυτός ο καινοτόμος μετασχηματισμός υπερβαίνει την αισθητική. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας συναισθηματικής αντήχησης. Η Nivoda δεν είναι απλώς μια εταιρεία, είναι ένας πραγματικός συνεργάτης με ακλόνητη δέσμευση στους κοσμηματοπώλες και τους πελάτες του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σχετικά με τη Nivoda: Η ιδέα της Nivoda εμπνεύστηκε από τη διαδοχική αναποτελεσματικότητα της εμπορίας διαμαντιών. Ξεκίνησε ως ένα όραμα να βοηθήσει τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την τοποθεσία τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις και τα περιθώρια κέρδους τους, μέσα από την αφαίρεση του λειτουργικού βάρους της προμήθειας διαμαντιών και πολύτιμων λίθων.

subscription button more

 

JCou

@INHORGENTA MUNICH 2023

jcou 1

Για δεύτερη χρονιά θα συμμετάσχει η JCou με το περίπτερο της, στη Διεθνή Έκθεση Αργυρο-χρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, INHORGENTA MUNICH 2023, που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου.

Η διεθνικότητα της έκθεσης αναμένεται να είναι και αυτή τη χρονιά ιδιαιτέρως υψηλή. Όπως κάθε χρόνο, η έκθεση θα φιλοξενήσει εμπόρους, κατασκευαστές, διάσημους οίκους της αργυροχρυσοχοΐας και της ωρολογοποιίας, αλλά και νέους καλλιτέχνες, σχεδιαστές από όλο το κόσμο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο επιφάνειας 65.000 τ.μ., όπου θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους στο ευρύ κοινό.

jcou 2

Η JCou έχοντας μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση απο το διεθνές κοινό, ως μία ανερχόμενη και ταχύτατα εξελισσόμενη ελληνική μάρκα γυναικείων ρολογιών και κοσμημάτων, έπειτα από τη πρώτη φορά της συμμετοχής της στην INHORGENTA 2020, σκοπεύει να συμμετέχει ακόμα πιο δυναμικά φέτος, με ένα γωνιακό περίπτερο 24τ.μ.

Τα ρολόγια JCou χαρακτηρίζονται από το μοντέρνο σχεδιασμό, τη κομψότητα,την αριστοκρατική αισθητική και την αξιοπιστία των Japan Miyota μηχανισμών τους. Η JCou αντιπροσωπεύει τρεις γενιές συνεχούς παρουσίας και δραστηριότητας στον κόσμο της ωρολογοποιίας.

jcou 3

Η μεγάλη απόφαση για την εισχώρηση στον κόσμο των κοσμημάτων, ήταν μονόδρομος, για τον εμπλουτισμό της στιλιστικής δήλωσης της JCou και ήρθαν ως φυσική εξέλιξη του brand. Μετά την άφιξή τους στην αγορά, αναγνωρίζονται πλέον για τον αυθεντικό και πρωτότυπο σχεδιασμό τους, τα κομψά στυλ και την ιδιότητα τους να ενισχύουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Όλες οι νέες συλλογές ρολογιών και κοσμημάτων της JCou θα παρουσιαστούν στην έκθεση INHORGENTA MUNICH 2023.

PERIDEO S.A.

Η Perideo S.A ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996 με σκοπό τη δραστηριοποίηση της στο χώρο της παραγωγής κοσμημάτων και ρολογιών σε ασήμι και ασήμι-χρυσό.

loisir

loisir logo

Σήμερα η εταιρεία διαθέτοντας τα Brand Oxette & Loisir λειτουργεί, σε περισσότερα από 670 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό στα πιο κεντρικά σημεία καθώς σε αεροδρόμια αλλά και Onboard σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, λειτουργούν 500 σημεία πώλησης με την επωνυμία Oxette και περίπου 170 με το brand Loisir.

oxette

oxette logo

Πρόσφατα η LOISIR παρουσίασε το νέο concept καταστημάτων της, μετά το άνοιγμα του νέου σημείου της στην οδό Τσιμισκή στη θεσσαλονίκη.

Το φρέσκο και ανανεωμένο look & feel των καταστημάτων αλλά και οι αμέτρητες επιλογές σχεδίων, αποτελούν μοναδική αγοραστική εμπειρία η οποία προσφέρετε και στα 2 Brand της εταιρίας.

THOMAS SABO…

ThomasSabo Logo Jewellery

Summer Vibes!

1 Thomas

Στον καλοκαιρινό χώρο του Mavili Beach, πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα των κοσμημάτων της εταιρείας THOMAS SABΟ, σε ένα party γεμάτο λάμψη, με παρουσίες από τον χώρο των media αλλά και της μόδας.

2 Thomas

Δίπλα στην πισίνα και σε χαλαρό mood, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν επιλεγμένες συλλογές THOMAS SABO, όπως τη νέα καλοκαιρινή σειρά Ocean Vibes!

3 Thomas

H εταιρεία THOMAS SABO ιδρύθηκε το 1984 και μέσα σε λίγα χρόνια, κατάφερε να εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά κοσμημάτων και ρολογιών, προσφέροντας ποιοτικές δημιουργίες υψηλής αισθητικής. Σήμερα, οι συλλογές της THOMAS SABO βρίσκονται στη διάθεσή σας, σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

4 Thomas

Επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι η εταιρία Dazz - TL company.
(https://www.thomassabo.com/INT/en/home)
Την εκδήλωση επιμελήθηκε η εταιρία Digital Sapiens σε συνεργασία με τη Davlas PR.

Η πολυτελής μάρκα Chanel

Chanel 1

Συμπληρώνει 90 χρόνια από την πρώτη της κυκλοφορία κοσμημάτων υψηλής ποιότητας

Chanel 2

Η νέα συλλογή 1932 παραπέμπει στις αυθεντικές δημιουργίες υψηλής ποιότητας κοσμήματα της Chanel που δημιουργήθηκαν πριν από εννέα δεκαετίες.
Αντλεί έμπνευση από τα ουράνια σώματα και τη διάταξη των αστεριών στον νυχτερινό ουρανό.

Chanel 3

Από τη θρυλική πρωτότυπη συλλογή, ο Patrice Leguéreau, διευθυντής του Chanel Fine Jewelry Creation Studio, έχει διατηρήσει το θέμα των ουράνιων σωμάτων, την καθαρότητα των γραμμών και την ελευθερία του σώματος.
Από τις 77 δημιουργίες, οι 13 μεταμορφώνονται, τυλίγονται και ακουμπούν ελεύθερα πάνω στο δέρμα.

Chanel 4

Ο Patrice Leguéreau, δήλωσε: «Ήθελα να επιστρέψω στην ουσία του 1932 και να εναρμονίσω το μήνυμα γύρω από τρία σύμβολα: τον κομήτη, το φεγγάρι και τον ήλιο. Κάθε ουράνιο σώμα λάμπει με το δικό του φως».

Festina

Η Festina Official Timekeeper του World Padel Tour

Padel Farm

Η Festina Group, που πρωταγωνιστεί πάντα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, επιλέγει για δεύτερη χρονιά το padel για να παρουσιάσει την πρωτοποριακή συλλογή χρονογράφων Festina Connected, υβριδικά ρολόγια με κλασική εμφάνιση που κρύβουν πολλές λειτουργίες απλοποιώντας την καθημερινότητα. Η συνεργασία με τον κόσμο του padel, η οποία ξεκίνησε για τη Festina το 2021 όταν έγινε ο Επίσημος Χρονομετρητής του Padel Farm Arena στο Mediolanum Forum, εντείνεται φέτος με μια νέα τηλεοπτική καμπάνια στον αέρα στο Sky Sport κατά τη διάρκεια του World Padel Tour 2022.

Αυτοί θα είναι μήνες μεγάλης προβολής για τη Festina, η οποία θα προβληθεί σε όλες τις σημαντικές διεθνείς προκλήσεις: από τις 8 Απριλίου με το Alicante Open για να φτάσει στους πολυαναμενόμενους Master Finals της Βαρκελώνης τον Δεκέμβριο. Η Festina θα συνοδεύει τις προκλήσεις του World Padel Tour 2022 και με πολυάριθμα περάσματα του ζωντανού σποτ του Festina Connected κατά τη διάρκεια των αγώνων του τουρνουά.

Η Festina συνεχίζει την περιπέτειά της

Στο λαμπερό σύμπαν της Miss France και για το 2022 ως το Επίσημο ρολόι της MissFrance

Miss France

Στις 11 Δεκεμβρίου 2021 στην Καέν, η Diane Ley στέφθηκε Mis France 2022, διαδεχόμενη έτσι την Amandine Petit.
Η Diane γίνεται η διεθνής μούσα των ρολογιών Festina και θα παρουσιάσει με γοητεία και κομψότητα τις γυναικείες συλλογές της μάρκας !
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψουμε τη νέα διαφημιστική καμπάνια που αναδεικνύει την Diane Leyre, Miss France 2022 και τα ρολόγια FESTINA

Papaioannidis Jewelry

logo

Η Papaioannidis Jewelry είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1966. Το μεράκι, η δημιουργικότητα και η αγάπη για το ποιοτικό, σύγχρονο αλλά και συνάμα διαχρονικό κόσμημα κληροδοτείται εδώ και τρεις γενιές.

1 photo

Με βάση της την Αθήνα, η εταιρεία μας δημιουργεί κομμάτια εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία και πραγματικότητα, τις ομορφιές, τα έθιμα και την παράδοση, το κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά χειροτεχνημένο συνθέτοντας έτσι μία μοντέρνα συλλογή.

2 photo

Το Ήλιος Κόσμημα είναι ένα brand για το μοντέρνο άντρα, αλλά και τη σύγχρονη γυναίκα. Με ακατέργαστη πρώτη ύλη, διαλεγμένη στο χέρι, εμπνευστήκαμε μια άρτια σειρά, που εμπεριέχει μία μεγάλη ποικιλία από βραχιόλια , δαχτυλίδια, κολιέ κ.ά.

3 photo

Το Ήλιος Κόσμημα έχει ως βασικούς του πυλώνες την ποιότητα και την προσαρμοστικότητα. Πιστεύουμε ότι το κόσμημα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής, αλλά και παγκόσμιας κληρονομιάς, για αυτό και δημιουργήσαμε ένα σύμπαν από κάθε λογής κομμάτι που συμπληρώνει τέλεια το στυλ και την προσωπικότητα του καθενός.

4 photo

Η φιγούρα του ξανθού Θεού να ιππεύει το άρμα του και να φέρνει το λαμπρό του φως μετά τη χαραυγή είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές της ελληνικής μυθολογίας. Ο Ήλιος, η θεσπέσια αυτή μορφή, μας έδωσε την έμπνευση ώστε να φιλοτεχνήσουμε και να δημιουργήσουμε αυτή τη σειρά κοσμημάτων, άξια θείου ονόματος.

Άλλωστε ο ήλιος ανατέλλει για όλους τους ανθρώπους.

Ilios Kosmima by Papaioannidis

Η PRINCE SILVERO ξεκινά την τουριστική σεζόν δυναμικά!

princesilvero

Η Prince Silvero και αυτή τη χρονιά ξεκίνησε την Τουριστική σεζόν δυναμικά, δίνοντας το παρών με μεγάλη επιτυχία, στις δύο μεγάλες εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα :

 NKN5477

• Στις ‘ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ’ στις 12- 16 Ιανουαρίου 2022, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
• Και στην 75η ΕΚΘΕΣΗ ‘Σύγχρονες Δημιουργίες & Εικαστικο Τμημα’ Greek Jewelry & Art Show, στις 14-17 Ιανουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.
Η Prince Silvero υποδέχθηκε τους πελάτες της, παρουσιάζοντας τις ανανεωμένες συλλογές της σε ασημένιο και χρυσό κόσμημα, οι οποίες ακολουθούν τις τάσεις της αγοράς, προσφέροντας elegant προτάσεις για μία δυνατή καλοκαιρινή σεζόν! Εκτός από το κόσμημα, οι νέες δημιουργίες αφορούν επίσης σε ασημένιες εικόνες, παιδικά, είδη δώρων, κορνίζες κλπ.

 NKN5461

Από την Prince Silvero, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κ. Λεωνίδας Βοντίτσος, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μίλτος Κανελλάκης, ο Υπεύθυνος Πωλήσεων του brand Visetti κ. Κώστας Αλπέντζος, ο επικεφαλής της Prince Cyprus κ. Βαγγέλης Παπαχριστοδούλου καθώς και πολλά άλλα στελέχη της εταιρίας.
Στο πλαίσιο της συστηματικής ανάπτυξης του Τουριστικού κλάδου στη χώρας μας, η Prince Silvero συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον την παρουσία της και σε άλλες εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην επαρχία, όπως Κρήτη, Ρόδο κ.α με στόχο να παρουσιάσει την ευρεία γκάμα των πρoϊόντων της.