Image
Image
Image
Image

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Οι 6 μεγαλύτερες και πιο όμορφες τάσεις κοσμημάτων για το 2021

Άλλαξαν καθόλου οι τάσεις κοσμημάτων με τις συνθήκες που επικράτησαν τον τελευταίο χρόνο για το 2021; Από την εργασία από το σπίτι έως τις τήλε συναντήσεις, οι επαγγελματίες του κοσμήματος και της μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο έπρεπε να προσαρμοστούν γρήγορα σε έναν πολύ μοναδικό και νέο τρόπο ζωής. Ας δούμε και ας παρουσιάσουμε τις μεγαλύτερες και πιο όμορφες τάσεις κοσμημάτων για τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με το “Bizzita”

1.button bracelets pearllove 2000

Οι τάσεις κοσμημάτων στην εποχή του Zoom και του Skype

Παλαιότερα οι άνθρωποι επιθυμούσαν να εργάζονται από το σπίτι! Τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά, από το να μην ντυνόμαστε μέχρι και η ανακούφιση που αποφεύγουμε την κίνηση. Όμως όταν αυτό γίνεται για μεγάλο διάστημα αρχίζει και να έχει αντίκτυπο στο πώς αισθανόμαστε. Πολλοί είναι αυτοί πλέον που ετοιμάζονται και βάζουν μακιγιάζ και φορούν και τα κοσμήματα τους για να εμφανιστούν σε μια τηλεδιάσκεψη από το σπίτι! Αυτό έδειξε ότι ρυθμίζει καλύτερα τη διάθεση μας και που μας ενδυναμώνει γενικότερα.

Επικοινωνία, αυτή είναι η μόδα για τα κοσμήματα.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Όχι μόνο με τον επιφανειακό τρόπο, όπου είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε ότι ανήκουμε κάπου φορώντας αυτό που πιστεύουμε ότι πρέπει να φοράμε για να ανήκουμε εκεί, αλλά θα πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτό που μας ταιριάζει. Αυτό είναι φυσικό πράγμα για τους ανθρώπους ούτως ή άλλως, καθώς μεγαλώνουν και γνωρίζουν καλύτερα τι τους ταιριάζει και τι να αποφύγουν.
Οι επιλογές μας, οι αξίες και ο τρόπος ζωής μας, καθώς και η μόδα, αυτή είναι η επικοινωνία. Οι τάσεις της μόδας αποτελούν μετάφραση οτιδήποτε συμβαίνει στον πολιτιστικό, γεωπολιτικό κόσμο μας. Αυτό που φοράτε λέει μια ιστορία. Και οι ιστορίες ήταν πάντα μέρος του ποιοι είμαστε ως άνθρωποι. Οι ιστορίες περνούν τα μαθήματα και τις ζωές των άλλων, για να εφαρμόζουν και να θυμούνται. Εσύ τι φοράς; Ποια είναι η ιστορία τους;

Οι τάσεις κοσμημάτων γεννιούνται, αλλά μεγαλώνουν πιο αργά και διαρκούν περισσότερο

Οι τάσεις στα κοσμήματα εμφανίζονται ως απάντηση σε αυτό που βιώνουν και βλέπουν οι άνθρωποι. Όπως και στα περιοδικά μόδας.
Βλέπετε στα ωραία και ακριβά κοσμήματα, σκεφτόμαστε πρώτα τους πολύτιμους λίθους και μετά το μέταλλο. Και αυτό είναι υπέροχο. Δημιουργούμε αντικείμενα που ελπίζουμε ότι θα διαρκέσουν μια ζωή αν όχι περισσότερο. Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που αγοράζουν αυτά τα κοσμήματα θέλουν να είναι τόσο σχετικά με το αύριο όσο και με το σήμερα.

Οι τάσεις κοσμημάτων υψηλού επιπέδου είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι

Ωστόσο, όλα αλλάζουν, όταν πηγαίνετε σε σχεδιαστές κοσμημάτων υψηλών προδιαγραφών που έχουν πελατεία που μπορεί να αντέξει αυτό που οι άλλοι θα αποκαλούσαν “over the top”. Λατρεύουν αυτό που μπορούν να δημιουργήσουν τα δημιουργικά μυαλά και τα επιδέξια χέρια τους. Αριστουργήματα! Έχουν απλώς το πελατολόγιο που μπορεί να αντέξει να είναι ιδιότροπο και να αγοράσει κάτι μη παραδοσιακό, μοντέρνο και διασκεδαστικά όμορφο.

2 au

Η χρονιά 2021

Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί το 2021, όμως είδαμε ότι οι μεγαλύτερες δυνάμεις μπορούν να αλλάξουν την καθημερινή μας ζωή σε μαζική κλίμακα κάθε μέρα. Είτε εργαζόμαστε ακόμα από το σπίτι, είτε μερικώς, όπως θα κάνουν πολλοί στο εγγύς μέλλον, ή απλά θα επιστρέψουμε στο χώρο εργασίας μας με πλήρη απασχόληση, οι μεγαλύτερες τάσεις κοσμημάτων είναι επίσης πολύ παρούσες.
Σε πραγματικές συνθήκες, έχουμε τόσα πολλά ερεθίσματα που μπορούμε και “σαρώνουμε” τους ανθρώπους από πάνω μέχρι κάτω πολύ πιο γρήγορα από ό,τι στο διαδίκτυο. Εκεί αναγκαστικά πρέπει να επικεντρωθούμε σε ένα πολύ μικρό μέρος του ατόμου που εμφανίζεται στην οθόνη και αυτό που φοράει έχει σημασία. Αυτό που βλέπουν οι άλλοι όταν σας βλέπουν στο φορητό υπολογιστή τους είναι καθαρή επικοινωνία.

Και οι 6 μεγαλύτερες και πιο όμορφες τάσεις για το 2021 είναι:

Τάση κοσμήματος Νο 1: Μαργαριτάρια
Από το να είσαι σνομπ μπορείς να γίνεις αμέσως δροσερός

3.Jewellerytrendforecast pearl 2021 edited

Κάποτε το προτιμώμενο κόσμημα ήταν τα μαργαριτάρια και ίσως αυτό να ισχύει και για τη γιαγιά μας και για τα κοσμήματα που μας άφησε. Ίσως όχι κάτι που πυροδοτεί την ιδέα της στιγμιαίας δροσιάς στο μυαλό σας. Αλλά μερικοί στιλίστες διάλεξαν τα μαργαριτάρια βάζοντας τα στους celebrities της μόδας και της μεγάλης οθόνης. Και οι άνθρωποι το παρατήρησαν.
Τα μαργαριτάρια αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Και για έναν επίσης καλό λόγο. Τα μαργαριτάρια είναι αισθησιακά. Φορεμένα σαν γιακά στο λαιμό, φαίνονται εξαιρετικά κομψά και εντελώς σέξι. Φοριούνται σε στρώματα ή και σαν την εκδοχή της Chanel με πολύ μακριά σκέλη από μαργαριταρένια κολιέ. Τα μαργαριτάρια είναι όλο και πιο δημοφιλή στα μοντέρνα και σύγχρονα κομμάτια κοσμημάτων και είναι η τέλεια επιλογή για αυτούς που λατρεύουν τα κομψά και δροσερά κοσμήματα που διαρκούν.

Τάση κοσμημάτων Νο 2: Καδένες
Σύνδεσμοι με αγάπη

4.210210215836 jewelry your names jewelry 14k solid gold name necklace

Ένα άλλο παλιό μοτίβο του χρυσού. Αγαπάμε τις καδένες, γιατί; Η κατασκευή είναι απλή και όμορφη. Μπορεί να είναι λεπτή ή εξαιρετικά τολμηρή και σχεδόν επιθετική. Χαριτωμένο ή πανκ. Χειροποίητες αλυσίδες, με ενσωματωμένες πέτρες, ίσως με μερικά διαμάντια. Αλάτι και πιπέρι, φυσικά, χρωματισμένα ή εργαστηριακά. Είναι όλα καλά. Οι αλυσίδες είναι τέλειες. Είναι ευπροσάρμοστες και εάν επενδύσετε σε μια όμορφη καδένα ξέρετε, όχι μόνο σε μια απλή, αλλά σε μια ωραία καδένα, σε χρυσό ή σε ασήμι και σε μικρότερο βαθμό σε άλλα μέταλλα, μια μέρα, μπορεί να αγοράστε και το ασορτί βραχιόλι της. Εάν το κούμπωμα είναι ωραίο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βραχιόλι για να δημιουργήσετε μια μακριά έκδοση του κολιέ.

5.img 0085 2

Τάση κοσμήματος Νο 3: Μενταγιόν
Πείτε την ιστορία σας με ένα μενταγιόν

6.1611066424365771 shutterstock 1779680792 1

Τα μενταγιόν είναι αυτά τα ευέλικτα αντικείμενα που μπορούν να αλλάξουν ένα απλό κολιέ ή ακόμη και ένα δερμάτινο κορδόνι, σε ένα αξιοσημείωτο στολίδι. Τα μενταγιόν έχουν τη θεαματική ικανότητα να τραβούν την προσοχή τους. Οι άνθρωποι θα παρατηρούν πάντα ένα μενταγιόν. Είναι ένα συνομιλητικό κόσμημα. Τα μενταγιόν σε βραχιόλια επέστρεψαν επίσης. Αλλά προσέξτε, αυτά τα μενταγιόν είναι ευάλωτα. Αντί να δημιουργούν προσοχή, μας αποσπούν την προσοχή. Είναι θορυβώδες και μπορεί να είναι άβολα όταν τα φοράμε. Εκτός από αυτό, αναζητούμε και το νόημα τους, την ιστορία μας. Σε περιόδους χαράς, αλλά ακόμη περισσότερο σε περιόδους δυσκολίας.
Ζητούμε σύνδεση και αναζητούμε δύναμη, καλή τύχη, ακόμη και θεραπεία. Ένα φυλαχτό σήμαινε πάντα πολλά πράγματα για τον άνθρωπο από τα πρώτα του χρόνια. Είναι, λοιπόν, ένα από τα αγαπημένα μου κοσμήματα. Ο απόλυτος αφηγητής όλων των κοσμημάτων.

7.9a41f2451bc50630ade312f20753a5b8

Τάση κοσμημάτων Νο 4: Σέξι σκουλαρίκια κρίκους

8.Kpop Large Circle Letter Hoop Earrings CARMS WILD Korean Punk Piercing Earrings Jewelry for Women Fashion

Παρατηρήσατε πώς επανεξετάζουμε κυρίως κλασικά κοσμήματα σε μια νέα εποχή; Σίγουρα βλέπω ένα μοτίβο. Και έχει νόημα. Σε αβέβαιες στιγμές στρεφόμαστε στα κλασικά. Σε καλές στιγμές, πειραματιζόμαστε με νέα πράγματα. Κατόπιν τούτου, οι κρίκοι διατηρούν σωστά την κατάσταση της κλασικής, αιώνιας καραμέλας για τα μάτια. Εννοώ, δείξε μου έναν άνδρα ή μια γυναίκα ή όποιον θέλετε με κρίκους στα αυτιά, όπου πράγματι δεν φαίνεται όμορφα με αυτά τα σκουλαρίκια.

9.trave digital 8

Από το μικρότερο έως το πιο τολμηρό. Από τους χονδροειδής έως τους λεπτούς. Με αστραφτερά διαμάντια ή ζιργκόν, σε ασήμι ή χρυσό. Τα σκουλαρίκια κρίκοι είναι πάντα ένα ασφαλές στοίχημα και επίσης ένα σέξι κόσμημα. Μπορεί να μην συμφωνείτε, νομίζω όμως ότι οι κρίκοι είναι τα πιο σέξι σκουλαρίκια. Σε όλους!

Τάση κοσμήματος Νο 5: Περισσότερα σκουλαρίκια, παρακαλώ!

10.Cuff 1170x825

Ναι, τα σκουλαρίκια είναι ιδανικά για τις συναντήσεις με τηλεδιάσκεψη. Γιατί; Μα επειδή είναι αυτό που φαίνεται στο πρόσωπό σας. Φέρνουν μια λάμψη. Φορέστε μεγάλα σκουλαρίκια και χωρίς κολιέ και θα φανείτε καταπληκτικά. Φορέστε ένα απλό μαργαριτάρι ή επίσης μπορείτε φορέσετε ένα μονό σκουλαρίκι.
Προσωπικά, μου αρέσει το μονό σκουλαρίκι. Δεν είναι ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι κοσμημάτων από άποψη μακροπρόθεσμης επένδυσης, αλλά απλώς δίνει ένα ωραίο στίγμα.
Από τα διαμαντένια σκουλαρίκια έως τα πιο φωτεινά, έντονα, μακριά ή και απλά. Από χρυσό 22 καρατιών έως τα παραδοσιακά κοσμήματα. Είναι όλα καλά. Φορέστε τα με αυτοπεποίθηση και γιατί όχι με λίγο στάση.

Τάση κοσμημάτων Νο 6: Ασημένια κοσμήματα
Τα ασημένια κοσμήματα επιστρέφουν δυναμικά

11.OJRSSR808 BD 2

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε το ασήμι να επιστρέφει. Σε συνέχεια των χρυσών κοσμημάτων (τα οποία επίσης μας αρέσουν), μπορούμε τελικά να αγκαλιάσουμε και πάλι τα ασημένια κοσμήματα. Ναι ξέρω. Φορέσατε πιθανώς τα δικά σας κοσμήματα ανεξάρτητα από το τι προβλέπουν οι θεοί της μόδας. Αλλά όταν κάτι όπως τα ασημένια κοσμήματα σέρνονται πίσω προς όφελος αυτών των θεών, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε νέα και συναρπαστικά πράγματα από μάρκες που ειδικεύονται σε ασημένια κοσμήματα. Αυτό που μου αρέσει στα ασημένια κοσμήματα είναι ότι αισθάνεσαι κάπως πιο δημοκρατικά. Απλά τα ασημένια κοσμήματα είναι πιο προσιτά.

12.1d40a517fdb027667acdcdb5311f893f

Και υπάρχει επίσης ένας ολόκληρος κόσμος και μεγάλες εταιρείες που δημιουργούν εκπληκτικά, υπέροχα, συναρπαστικά και αγαπημένα κοσμήματα από ασήμι! Είναι ένα όμορφο και συναρπαστικό υλικό.