Image
Image
Image
Image

Η LUCARA ΑΝΑΚΤΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ 549 ΚΑΡΑΤΙΩΝ WHITE GEM DIAMOND ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ KAROWE

1 Lucara

Η Lucara Diamond Corp. ανακοίνωσε την ανάκτηση ενός αδιατάρακτου άσπρου διαμαντιού 549 καρατιών εξαιρετικής καθαρότητας από το ορυχείο Karowe Diamond που της ανήκει στο 100% που βρίσκεται στη Μποτσουάνα. Η πέτρα είναι η τέταρτη μεγαλύτερη που ανακτήθηκε από το ορυχείο και το δεύτερο μεγάλο, υψηλής ποιότητας διαμάντι που ανακτήθηκε ήδη φέτος, ανέφερε η εταιρεία.

2 Lucara

Το διαμάντι των 549 καρατιών ανακτήθηκε από την άμεση άλεση μετάλλων που προέρχονται από τη μονάδα EM / PK (S) του Νότου Lobe, από όπου ανακτήθηκε πρόσφατα μια πέτρα 176 καρατιών υψηλής ποιότητος, ανέφερε η Lucara.
Η Εταιρεία πρόσθεσε ότι θα λάβει απόφαση για την πώληση των διαμαντιών 176 και 549 καρατιών σε εύθετο χρόνο.
“Το EM / PK (S) συνεχίζει να παράγει μεγάλα διαμάντια ποιότητας πολύτιμων λίθων σύμφωνα με τις προσδοκίες και αποτελεί σημαντικό οικονομικό οδηγό για το πιθανό υπόγειο ορυχείο στο Karowe. Έχει επίσης παραδώσει άλλα διαμάντια υψηλής αξίας, συμπεριλαμβανομένου του 1.758 καρατιών Sewelô, του 1.109 καρατιών Lesedi La Rona και του 813 καρατιών διαμαντιών Constellation, σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας.
Σημαντικά, το διαμάντι των 549 καρατιών είναι η πρώτη μεγάλη πέτρα που ανακτάται στο κύκλωμα MDR (Mega Diamond Recovery) XRT που επιτρέπει την ανάκτηση διαμαντιών μετά την πρωτογενή σύνθλιψη και πριν από το άλεσμα, ενώ το δεύτερο διαμάντι ανακτάται από το σύστημα το οποίο τέθηκε σε λειτουργία το 2017 Μέχρι το 2020. Το Karowe παρήγαγε 6 διαμάντια μεγαλύτερα των 100 καρατιών.

3 merlin

“Η Lucara είναι εξαιρετικά ευχαριστημένη που ξεκινάει το 2020 με την ανάκτηση δύο μεγάλων και υψηλής ποιότητας διαμαντιών που βασίζεται στη θετική ορμή που δημιουργήθηκε μετά την ολοκλήρωση μιας ισχυρής τετραμηνιαίας πώλησης το Δεκέμβριο και την ανακοίνωση της σχετικά με την πρωτοποριακή συνεργασία της με την Louis Vuitton για το Sewelô τον Ιανουάριο. Το αδιάσπαστο διαμάντι των 549 καρατιών είναι το τέταρτο μεγαλύτερο διαμάντι που ανακτάται στο Karowe και το πρώτο μεγάλο κόσμημα που ανακτάται μέσω του MDR. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την επιτυχία στο Karowe για ολόκληρο το συναρπαστικό 2020”.