Image
Image
Image
Image
Image

ΤΟ GIA ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Σε μια σειρά από διαλέξεις στη Νέα Υόρκη

gemologies 4

Το Gemological Institute of America διοργανώνει τριμηνιαίες συνεδρίες στη Νέα Υόρκη, όπου οι ερευνητές της GIA θα μοιραστούν τις τελευταίες γεμολογικές ανακαλύψεις τους σχετικά με το σχηματισμό φυσικών διαμαντιών και τα διαμάντια που καλλιεργούνται σε εργαστήρια.
Οι συνομιλίες, “GIA New York Science Talks Series”, είναι ελεύθερες και ανοιχτές στο κοινό. Σύμφωνα με την GIA, αυτές θα δώσουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να μάθουν για τις τελευταίες εξελίξεις στη γερμολογική έρευνα. Οι ωριαίες βραδινές συνεδρίες ξεκινούν στις 5 μ.μ. στην εκπαιδευτική πανεπιστημιούπολη του GIA στον 8ο όροφο του Διεθνούς Πύργου Gem στην οδό 50 W 47th Street, Νέα Υόρκη 10036.

gemologies 5

Προγραμματίζονται τέσσερις αρχικές συνεδρίες. Οι ημερομηνίες και τα θέματα υπόκεινται σε αλλαγές:
• Στις 30 Οκτωβρίου του 2019: Ο ερευνητής της GIA, Δρ. Evan Smith, θα μοιραστεί την πρωτοποριακή έρευνά του με εξαιρετικά μεγάλα διαμάντια υψηλής διαύγειας και αυτό που αποκαλύπτουν για τη γεωλογία της γης.
• Στις 19 Φεβρουαρίου του 2020: Ο ερευνητής της GIA, Dr. Karen Smit, θα παρουσιάσει έρευνα σχετικά με τα φυσικά διαμάντια που δείχνουν για το σχηματισμό της ηπείρου.
• Τον Μάιο του 2020: Ο ερευνητής της GIA, Δρ Chunhui Zhou, θα μιλήσει για το τι υποδηλώνουν τα ισότοπα οξυγόνου στα μαργαριτάρια για το παλαιοκλίμα.
• Τον Αύγουστο του 2020: Συνεργάτης του Μεταδιδακτορικού Εργαστηρίου της GIA Ο Δρ. Chloe Peaker θα επιδοθεί στα μεταβατικά μέταλλα που προκαλούν χρώμα πολύτιμων λίθων και διαμαντιών.

gemologies 6

“Με την έρευνα που είναι η βάση της εμπειρίας και των δραστηριοτήτων της GIA - συμπεριλαμβανομένων των εργαστηριακών υπηρεσιών, της εκπαίδευσης και των οργάνων - είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αυτές τις άτυπες και ενημερωτικές συνομιλίες στην πανεπιστημιούπολη της Νέας Υόρκης για να δώσουμε στο κοινό, τους μαθητές και τα μέλη του εμπορίου την ευκαιρία να ακούσουν από πρώτο χέρι για τις ανακαλύψεις της GIA και την αποστολή της έρευνας μας”, δήλωσε ο Tom Moses, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του GIA και επικεφαλής εργαστηριακός και ερευνητικός υπεύθυνος.